Insolvence jen s prací na dohodu

Anonymní
28.10.15 17:21

Insolvence jen s praci na dohodu

Ahoj holky mam otazecku pani v praci mi dala tel. cislo na advokatku co by mi pry pomohla. Zitra tam budu volat ale nejal tomu neverim
Jsem na up beru davky jako samozivitelka plus prace na dohodu vydelek nedosahne vic jak 4000kc. Syn ma 7 let takze nemohu pracovat na jine smeny a v mladi sesm se trosku zadluzila nejsou to pujcky ale je to za kraviny a mam z toho 4 exekucky :(
Splacim jak se da ale ted to nejde stihat s 1 tridou maly je stale nemocny a doma nic nevydelam. Kolegyne mi rikala ze jeji znama taky byla na up a pozadala o insolvenci nechavali ji zivot. minumum a za 3 roky to splatila byla bych rada ale vsude ctu ze mus pracovat
Muk dluj dela max 150 kc a to asi ani ne ale s poplatky jinak to je bez tech poplatku exekutorum atd max 40 kc ale bohuzel byla jsem blba. A snazim se z toho ven splacim uz dva roky a porad nic :( poradi mi nekdo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.10.15 17:39

Ahoj insolvenci mam. Je pravda ze me ji schvalili kdyz sem pracovala ted sem na up. Nejak sebnevyznav ve tvych castkach ale podle me mas maly prijem. A musis byt zamestnana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.10.15 17:42

Zakladatelko osobni zkusenost nemam, ale co vim od znamych tak o insolvenci pozadat muzes. Schvalit by ti ji mohli pokud by si mela takzvanou darovaci listinu. To znamena ze treba nekdo z rodiny by se upsal na 5 let ze ti bude napr. Davat mesicne 4000,–kc Darovaci listina ti vlastne ma pokryt nedostatek financi. Insolvence bezi 5 let a za tu dobu musis zaplatit taky 30%. Jen vim ze behem insolvence neni situace lehka. Splacis insolvenci + mesicni odmena insolvencnimu spravci a hlavne pokud se dostanes k jakymkoliv penezum, jsi povina to nahlasit spravci a ten vetsinou penize zabavi a da je na insolvenci. To je tak zhruba neco malo co vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.15 17:48

Jj jde i darovaci smlouva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 18:12

Jo holky treba mamka by se upsala pracuje.
Ja mam mesicni prijem bydleni a zivotni minimum mesicne mam s praci tak 13500 kc z toho platim exekuce 1200 takze kdybych mela mesicne splacer i 2500 porad lepsi nez aby nejaky exekutor nakracel ke me a sebral vsechno :( no zavolam si do poradny zhistim co a jak kez by to vyslo

• Citovat
  • Upravit
28.10.15 18:16

Urcite do poradny zavolej. Oni ti tam poradi nejlip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 18:55

Teď zrovna žádám o insolvenci. Bylo mi od všech poradců (vyzkoušela jsem jich nejdřív víc) spolu s ostatním řečeno, že musí žadatel mít HPP a být po zkušební lhůtě. Ale nevím jestli to je podmínka nebo pouze při žádosti výhoda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel