Instagramové "modelky"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
16.5.22 20:34

Tohle jsou věci u kterých si uvědomuju, že mé mládí je v tahu. :mrgreen: nedávno jsme s mužem hledali, co znamená slovo hashtag. Instagram nemám, tak nevím, jak takové modelky vypadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.5.22 20:35

Já to chápu u těch mladých holek, které mají co ukazovat a mají nárok na to si myslet, že jim svět leží u nohou. Ale když na mě každý druhý den vyskočí rádoby svůdné foto mojí skoro padesátileté kolegyně, navíc s různými citáty typu,, jsem jaká jsem a taková se miluji ", je mi jí asi snad líto. Přijde mi to jako zoufalé volání po pozornosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
16.5.22 20:35

Tohle mi kupodivu nevadí… spíš jsem nikdy neměla ráda, že se někdo označuje zpěvákem/zpěvačkou, i když to má jen jako hobby a neživí se tím. :nevim:

U těch modelů může ale jít třeba jednoduše jen o to, že mají ten profil zařazený do kategorie „model“ proto, aby to mohli mít označené jako profesionální profil a ne osobní. A jelikož na ně třeba žádná z dalších kategorií nesedí (nenatáčí videa, tak nebudou dávat „tvůrce videí“, nepíšou články, tak nebudou dávat „blogger“), tam tam prostě zatrhli kategorii „model“. Nemusí to být hned o tom, že se nazývají jako profi model/ka. Pokud jde o ty fotky, mě to občas inspiruje ohledně kombinací oblečení, nevidím na tom nic špatného. Naopak polonahé fotky nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.5.22 20:37
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄
Že mají vyžití, že se musí bát pitomců, že je to dobrý sluha a zlý pan, že je dobré, že jsem to nestihla a nebo naopak. V každém případě mají mladí spoustu možností a to je dobře.
  • Citovat
  • Upravit
16.5.22 20:41

Radši nic :D a to jsem zrovna v tom věku těch rádoby modelek.. Přijde mi to hloupé.. Ještě některé se povyšují nad ostatní kvůli bezvýznamným „lajkům“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.5.22 20:46
@Lištička20 píše:
Radši nic :D a to jsem zrovna v tom věku těch rádoby modelek.. Přijde mi to hloupé.. Ještě některé se povyšují nad ostatní kvůli bezvýznamným „lajkům“ :lol: :lol:

Cítím to podobně..někdy se u známých.. Hlavně tedy žen, nestačím divit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13115
16.5.22 20:47
@Aduš8 píše:
Já to chápu u těch mladých holek, které mají co ukazovat a mají nárok na to si myslet, že jim svět leží u nohou. Ale když na mě každý druhý den vyskočí rádoby svůdné foto mojí skoro padesátileté kolegyně, navíc s různými citáty typu,, jsem jaká jsem a taková se miluji ", je mi jí asi snad líto. Přijde mi to jako zoufalé volání po pozornosti :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to nene :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
16.5.22 20:51
@Sabik.1992 píše:
Cítím to podobně..někdy se u známých.. Hlavně tedy žen, nestačím divit.. :roll:

A ty tady máš tu kozatou fotku proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.5.22 20:52
@Anna766 píše:
A ty tady máš tu kozatou fotku proč?

Kozatou..? Mám profilovou fotku.. Je na ní něco špatně..? 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.22 21:03

@Aduš8 na mě to jako zoufalé volání po pozornosti přijde i u těch mladých.. Obzvlášť čím jsou mladší, tím víc :D kór, jak píšeš, když se ještě vyslečou… Takovou holku asi nikdy nebudu brát vážně, když se někde takhle vystavuje :lol: ale je to jejich věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.5.22 21:03

Tyto osoby nesleduji. Ale v jedné diskuzi se tu o nich psalo. Většina z nich používá filtry a Photoshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
16.5.22 21:12
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄

Instagram mám, občas něco zveřejním jako svý zvířecí mazlíčky, někdy když se povede pěkná fotka mě samotný. Pokud to nejsou nahotiny apod, na to jsem vysazená, takhle se slušná ženská prostě nevyfotí. Nikdy jsem se takhle na veřejnost nevyfotila ani v 15ti ani teď v 26ti. Takže pokud je to normální foto nevidím na tom nic špatnýho, někdo na to je někdo ne.
Netrávím na něm ale čas každý den. To ani člověka nemůže bavit. Jsou tam ale různý videa zvířat. Na to se dívám ráda.
Každopádně mám tam ve sledováni holky, který znám a vzdálený příbuzný a ti tam dávají co denně a v kolik dělají, kde jsou apod. Pořád se fotí a furt fotí jak modelky svoje děti a natáčejí je…
To my přijde opravdu na hlavu, nehledě na to, že nemaj žádný soukromí ale taky to, že kde jakej úchylák si je může úplně lehce vystopovat. A taky jak ty děti potom vyrůstají?

Příspěvek upraven 16.05.22 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
16.5.22 21:14
@Sabik.1992 píše:
Kozatou..? Mám profilovou fotku.. Je na ní něco špatně..? 🙄

Nic. Taky taková zajímavá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
16.5.22 21:44

Neni to ma krevni skupina.

Prijde mi to takovy o nicem, nechapu ucel, jako k cemu to ma slouzit a co to prinasi te ci one strane. Pro me nesmyslna aktivita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
16.5.22 22:01

Nic, nesleduji je. Vlastně tam nesleduji skoro nic, akorát nedávno na mě vypadla dobrá inspirace na líčení (ale to jsou jen oči) a mám v oblíbených lidi co dělají účesy a to je zase jen figurína.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák