Instax - zkušenosti

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
1.1.16 22:46

instax

Máte někdo zkušenosti s instaxem? Uvažuji o koupi a pořád dumám zda ano či ne… Rádi cestujeme a tak by se nám něco takového určitě hodilo… Nejvíce mě zajímá kvalita fotek? Vím že jsou malé, ale strašně se mi to líbí :) koukala jsem i na cenu filmů a je to docela pálka, ale proč nějaké fotky jednou za čas neudělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
2.1.16 15:20

@lucie.kosar mela jsem INSTAX mini 25, ten jsem za 1500 prodala a koupila ted ten nejnovejsi model INSTAX 70. Chybi mu jedna spoust na hrane, ale an druhou stranu ma samospoust, vyrobeni dvou fotek najednou, diru na stativ apod. Je to parada, filmy v akci za 18kc/snimek, na ebay veskere doplnky jako barevne ramecky, pevne stojanky, samolepky na vyzdobu, bubliny, fotoalba apod, plus obaly na fotaky a ruzne krabicky na filmy. Jeden problem vidim v tom, ze kdtyz clovek cestuje tak v podstate tahne dva fotaky, jeden digital a jeden instax a pak ma neco na papire a neco digital. Kvalita fotek jak kdy, kdyz clovek foti po tme tak jsou fotky casto prepalene…za denniho svetla jsou ale fotky vzdy skvele. Ano, obcas se stane ze se clovek netrefi perfektne na to co chtel (objektiv miri mirne vic doleva nez cocka) ale porad maji fotky jedinecny charakter :)
jinak instax WIDE bych nedoporucovala, fotky samozrejme vetsi nez z mini ale o hodne drazsi na kus.
Prikladam nejake ukazky fotek :) je to foceno digitalem s bleskem takze nektere jsou prepalenejsi nez jsou ve skutecnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.1.16 18:31

Skvělé, už jsem myslela, že se tu nikdo nenajde :) moc děkuji za příspěvek. Ještě do včerejška jsem žila v domnění, že když instax tak 8ku. Po dnešku jsem se bavila s kamarádem a měl to podobně jako vy, vyměnil za lepší za 70ku a ta mi byla i doporučena na webu. Hlavní výhodu vidím v samospoušti. Děláme hodně výletů po ČR s přítelem a často sami, takže nastavujeme mobil aby jsme se mohli vyfotit a neměli každou fotku „selfí“. Takže velké + je samospoušť i u instaxu.
Vím, že tahat s sebou dva přístroje je na prd, ale fotky z instaxu mi přijdou naprosto skvělé :) sice jsou malé, ale mají své kouzlo!!!
Chtěla bych si koupit na fotky i album a mít z každého výletu či oslavy tuto malou vzpomínku s názvem a datumem :) vím, že to je jen na fotku či dvě z výletu-oslavy, protože jeden kus je docela drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.1.16 18:37

@lucie.kosar osmicku neee, pokud koupit tak bud tu 70 nebo 90, niz bych nesla..7, 8 a 25 jsou fakt jen takove plastove, nepevne modely.
S tim musim souhlasit, ja mam vetsinou fotoalba na cele dovolene, vyjde to draz ale pak je to parada…cca 30-40 fotek na dovolene dam a je to pak skvela vzpominka. Napr jak jsem davala ty ukazky fotek tak ty fotky na prostrednim obrazku jsou ze Spanelska z Madridu a dalsich casti. Kdyz je co fotit tak to fakt stoji za to. Pravda ale je ze doma toho moc na instax nefotim, vicemene tak nejak bud neni co nebo si nechci plytvat filmy na momentky :) Myslim ze vyvolej.to nebo tak nejak vyvolava fotky co pak vypadaji jako polaroidy takze pripadne lze fotit na digital a rekneme to takhle obcurat :nevim:

Ja mam ty fotoalba a jeste velkou nastenku (kus sololitu z Hornbachu)¨kam ty fotky Pritt lepici hmotou pridelavam do velke kolaze a vypada to fakt skvele kdyz se jich sejde vic :) Jediny co je naprd je ze Instax 70 (predchozi modely povetsinou taky) je na CR2 baterie ktere jsou relativne drahe…a nabijeci uz vubec, ale proste fakt to za to stoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.1.16 18:42

Moc děkuji, budeme v květnu pořizovat nového člena rodiny, tak všechny volné penízky jdou teď do pokladničky :D ale co nejdříve objednám :D přítel se asi picne, strašně ráda fotím, jsem nadšenec, vzpomínky musí být!! Můžu se ještě zeptat na cenu baterií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.1.16 18:51

@lucie.kosar jako ona to neni zadna velka palka, ale prijde mi ze vzdy dojdou brzo :D jedna stoji cca sto kc nenabijeci, potrebujes dve tzn 200 jen to hvizdne. Nabijeci cca dvojnasobek plus jeste investice do nabijecky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.1.16 18:52

Nabíječku doma máme, ale nevím zda na tyto baterie :D to bych se musela poradit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.1.16 19:06

Koukala jsem teď na aliexpress a tam mají toto: http://www.aliexpress.com/…9882185.html?…
To znamená 20 listů a těch 10 to jsou samolepky či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.1.16 19:25

A jak je to s fotkama v pohybu, zvládají to nebo jsou fotky rozmazané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
3.1.16 12:52

@lucie.kosar to je 20 filmu a 10 samolepek ramecku. Ale rozhodne se to nevyplai. Filmy se na ebay vyplatily kdyz byl dolar nizko ale ted bys preplatila. Kdyz je dobra cena tak se da napr na www.kamerov.cz daji sehnat filmy za 390 po 20 ks a postovne od urcite castky zdarma, coz je nejlepsi cena co momentalne muzes sehnat :)
V pohybu je to ok, a i kdyz neni tak porad ta fotka ma sve kouzlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.8.18 18:11

Ahoj, obnovuji tema ;) premyslim o instaxu, nechci do toho moc investovat, takze premyslim o 8 nebo 9 ;) jde mi spis o zachyceni par okamziku nasi male pro babicky a dedecky :andel: ktery mi doporucite? Je 9 o hodne lepsi? :think: Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák