Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj Holky, můžete se se mnou podělit o zkušenosti s O2 extra kartou. Byla nám nabídnuta od 02, s tím ze pokud utratíme nad 20000,–Kč p, tak dostaneme slevu 40%. Máme docela vysokou faktur 3000,–kc, tak by to byla docela velká úleva rodinného rozpočtu
Napadá mne k tomu spíš dotaz, utratíš to běžně za měsíc tedy tam, kde tahle karta platí… A kolik chtěji za vedení karty?
Já jen ze si pamatuju, že kdysi mi ji nabízeli od nějaké jiné společnosti a v podstatě mne hlavně nutili, abych utácela a hlavně si u nich půjčovala… Plus oni by měli pravidelné platby za vedení karty. Ale nabízeli báječné slevy
(pravidelně je posílám do háje s takovými nabídkami)
O2 kartu zatím ještě naznám, aktuálně nás našvali tím, že taťkovi změnili tarif za volání z pevný ze 120 na báječných 299, ale je to super výhodný, může volat neomezeně po Čecháých
jen je to o 2 tisíce za rok dražší a neprovolal ani vy stávající volné minuty… aneb, nechci slevu zadarmo…
(on po nich nic nechtěl, jen to, aby to bylo tak jak teď dál.)
Hele nedalo mi to a koukla jsem na jejich stránky.
A jeslti to chápu správně, tak princip je takový, že ty vezmeš svoji vejplatu, převedeš ji na účet u O2 a pak za pomocí té jejich báječné a skvělé katry budeš ty svoje peníézew utráet. akdyž utratíš minimálně 20 tisíc, tak pak budeš mít v konečném vyúčtování 40% slevu, ale jakmile to bude jen 19999, tak bude 30%.
No nešla bych do toho, spíš bych zapřemýšlela nad tím, jak snížit u nich jejich faktury jinak…