Stránka na FB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jahuhudka
18.12.15 21:16

Stránka na FB

Holky co to je na FB když má někdo stránku a má xy lidí to se mi líbí a pak xy lidí o tom mluví. Co je to o tom mluví?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
18.12.15 21:32

No tak stránka je prostě založená stránka :nevim: Tu si může založit kdokoliv. Nebo ještě skupinu. To „o tom mluví“ je podle mě to, když někdo píše nějaký příspěvek a tu stránku tam zmiňuje.

• Citovat
  • Upravit
11370
18.12.15 21:34

To o tom mluví je, když k příspěvkům lidé píší… nemusí mít stránku v lajku. Správcuju jednu stránku, máme tam přes 40 tisíc lajků a 500 000 o tom mluví. Prostě lidi komentují naše příspěvky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.12.15 21:36

@Tunrida Co je stránka vím, to je jasné. Ale když tu stránku někde někdo zmíní, objeví se to v upozornění. Jenže když mám třeba 85 to se mi líbí (to chápu) a třeba 40 lidí o tom mluví tak to je co?

• Citovat
  • Upravit
11370
18.12.15 21:37

@jahuhudka tolik lidí komentuje tvoje vložené příspěvky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.12.15 21:37
@mejdylko píše:
To o tom mluví je, když k příspěvkům lidé píší… nemusí mít stránku v lajku. Správcuju jednu stránku, máme tam přes 40 tisíc lajků a 500 000 o tom mluví. Prostě lidi komentují naše příspěvky. :)

Aha ale třeba 500 tisíc různých lidí o tom nemluví, jen se sčítají komentáře?

• Citovat
  • Upravit
11370
18.12.15 21:42

@jahuhudka Tohle jsem našla:

Dobrý den, metrika Lidé, kteří o tom mluví byla spuštěna v říjnu 2011 a nyní mizí z Facebooku. Nahrazují jí nové metriky, které jsou přesnější (viz přehledy u příspěvku). Její fungování znázorňuje či znázorňovalo počet lidí, kteří se v posledních sedmi dnech nějak zapojili do aktivit kolem stránky – sdíleli, komentovali nebo lajkovali její obsah, přidali se k fanouškům stránky, označili stránku ve svém statusu nebo vložili příspěvek na stránku apod. Bohužel do této metiky se započítávávali i negativní názory. Tudíž tato metrika neříkala přesně nic o vztahu fanouška ke stránce. Doporučuji tuto metriku již nesledovat a sledovat opravdu jen přehledy u příspěvků, kde vám Facebook nabídne přesná čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.12.15 21:44

@mejdylko Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat