Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No tak stránka je prostě založená stránka
Tu si může založit kdokoliv. Nebo ještě skupinu. To „o tom mluví“ je podle mě to, když někdo píše nějaký příspěvek a tu stránku tam zmiňuje.
To o tom mluví je, když k příspěvkům lidé píší… nemusí mít stránku v lajku. Správcuju jednu stránku, máme tam přes 40 tisíc lajků a 500 000 o tom mluví. Prostě lidi komentují naše příspěvky. ![]()
@Tunrida Co je stránka vím, to je jasné. Ale když tu stránku někde někdo zmíní, objeví se to v upozornění. Jenže když mám třeba 85 to se mi líbí (to chápu) a třeba 40 lidí o tom mluví tak to je co?
@mejdylko píše:
To o tom mluví je, když k příspěvkům lidé píší… nemusí mít stránku v lajku. Správcuju jednu stránku, máme tam přes 40 tisíc lajků a 500 000 o tom mluví. Prostě lidi komentují naše příspěvky.
Aha ale třeba 500 tisíc různých lidí o tom nemluví, jen se sčítají komentáře?
@jahuhudka Tohle jsem našla:
Dobrý den, metrika Lidé, kteří o tom mluví byla spuštěna v říjnu 2011 a nyní mizí z Facebooku. Nahrazují jí nové metriky, které jsou přesnější (viz přehledy u příspěvku). Její fungování znázorňuje či znázorňovalo počet lidí, kteří se v posledních sedmi dnech nějak zapojili do aktivit kolem stránky – sdíleli, komentovali nebo lajkovali její obsah, přidali se k fanouškům stránky, označili stránku ve svém statusu nebo vložili příspěvek na stránku apod. Bohužel do této metiky se započítávávali i negativní názory. Tudíž tato metrika neříkala přesně nic o vztahu fanouška ke stránce. Doporučuji tuto metriku již nesledovat a sledovat opravdu jen přehledy u příspěvků, kde vám Facebook nabídne přesná čísla.
Holky co to je na FB když má někdo stránku a má xy lidí to se mi líbí a pak xy lidí o tom mluví. Co je to o tom mluví?