Nový počítač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
611
17.12.15 18:05

nový počítač

Ahoj, prosím o radu, když jsem si koupila nový počítač a internet mám přes T-mobile, a chci si ho zapojit, tak je potřeba někoho na to volat nebo co s tím dělat? když jsem ho zapla, tak je tam vše anglicky, tak nevím, co s tím? a když by to někdo instaloval, tak komu říct, když mám internet přes T-mobile, tak si nevím rady. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4000
17.12.15 18:06

Proč anonymně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
17.12.15 18:20

Kvůli internetu si zavolej na infolinku Tmobilu. Oni ti řeknou jak postupovat podle typu přístroje a připojení. Jinak v těchto internetových setech bývají i návody, jak k internetu připojit jednotlivé přístroje - PC, notebook, mobil atd. To bys mohla zkusit doma najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.12.15 19:08

@nozu možná jsem to napsala špatně, potřebuji nový počítač nainstalovat a nevím jak, je to anglicky a potřebuji to do češtiny a to nevím, jak to tam dát? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 20:03

Jasně, tady se někdo určitě připojí na tvoji astrální čakru, snese se asgardská loď přímo před tvůj barák, z lodi vystoupí MC Gyver a počítač zprovozní :roll: Takovýhle věci se opravdu nevyřeší na dálku, je to jasná chyba E14, tedy mezi židlí a počítačem… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
17.12.15 20:48

Do češtiny to nedáš. první základní instalace a spuštění PC bývá v angličtině. a bacha, aby sis tam omylem něco neodklepla. taky by ti to nemuselo jít naistalovat nikdy. prostě si sežeň někoho, kdo tomu rozumí a zprovozní ti ho. Nechápu, proč si kupuješ nenainstalovaný PC, když to neumíš. Každý větší obchod s elektronikou tuto službu nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák