Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím o radu, když jsem si koupila nový počítač a internet mám přes T-mobile, a chci si ho zapojit, tak je potřeba někoho na to volat nebo co s tím dělat? když jsem ho zapla, tak je tam vše anglicky, tak nevím, co s tím? a když by to někdo instaloval, tak komu říct, když mám internet přes T-mobile, tak si nevím rady. díky
Kvůli internetu si zavolej na infolinku Tmobilu. Oni ti řeknou jak postupovat podle typu přístroje a připojení. Jinak v těchto internetových setech bývají i návody, jak k internetu připojit jednotlivé přístroje - PC, notebook, mobil atd. To bys mohla zkusit doma najít.
@nozu možná jsem to napsala špatně, potřebuji nový počítač nainstalovat a nevím jak, je to anglicky a potřebuji to do češtiny a to nevím, jak to tam dát? děkuji
Jasně, tady se někdo určitě připojí na tvoji astrální čakru, snese se asgardská loď přímo před tvůj barák, z lodi vystoupí MC Gyver a počítač zprovozní
Takovýhle věci se opravdu nevyřeší na dálku, je to jasná chyba E14, tedy mezi židlí a počítačem…
![]()
Do češtiny to nedáš. první základní instalace a spuštění PC bývá v angličtině. a bacha, aby sis tam omylem něco neodklepla. taky by ti to nemuselo jít naistalovat nikdy. prostě si sežeň někoho, kdo tomu rozumí a zprovozní ti ho. Nechápu, proč si kupuješ nenainstalovaný PC, když to neumíš. Každý větší obchod s elektronikou tuto službu nabízí.