Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký štědrý večer, máte někdo doma interaktivní zvířátko Bitzee? Dcera dostala dnes k vánocům a nevím, jestli funguje správně. Zvířátko pořád bliká a za chvíli z toho bolí oči. Když si pustím video ukázku jak má fungovat, tak nebliká. Nevíte jak má správně fungovat? Nebylo to zrovna levné, tak jestli mám reklamovat? Díky
Hele my to máme taky a ptala jsem se může, proč to bliká? Aon mi tvrdil, že to neblika a nevidím tam ten hologram. Já to absolutně nepochopila teda a malej si s tím nehraje.
Ani o to nestal teda, muž mu to koupilz vlastní iniciativy
@g.sandova tak to taky nechápu, prostě to bliká a hotovo
a je to teda dost nepříjemný
@Basha3 hmm tak je to asi v pořádku, ale tím pádem celkem nepoužitelné
Nam to taky hrozne blika, je to strasne neprijemne. Myslela jsem, ze mame vadny kus, ale jak koukam, tak to asi tak ma byt. Ale nechapu, ze se to muze vubec prodavat ![]()
A stalo se vám, že vám nešlo ho uspat? ( kývat zleva doprava? Nám to vůbec nejde a po chvilce zkoušení se to vypne
Takhle to blikat bohužel má, ono tím rychlým blikáním zobrazuje to zvířátko. Jenže jak píšete, nedá se na to koukat, strašně z toho bolí oči a je to nepříjemné. Mým dětem to prý nevadí, já to nevydržím ani minutu. Komu z rodiny jsme to ukazovali, taky na to nemohl koukat.
Píšou tam i varování, že to citlivým jedincům může způsobit epileptický záchvat
. Já bych tedy řekla, že i méně citlivým, protože u nás to vadí snad všem dospělým z rodiny, tak jsem si říkala, jestli máme nějaké predispozice k tomu, aby nám to vadilo, ale jak to tady tak čtu, tak nejsme sami.
Ale je to škoda, protože jinak se mi to docela líbí..Kdyby to tak neblikalo.
Dobry vecer, muze se nekdo dalsi podelit o zkusenosti se zviratkem? Syn si ho moc preje k Vanocum, ja ale po precteni teto diskuze dost vaham… ![]()
Dcera ho dostala loni, vzpomnela jsem si na to az ted, ani nevim, kde je, myslim ze po Novym roce uz na nej nesahla. Je to fakt uplne k nicemu
@Anonymní píše: Více
Fakt nekupovat, jsou to vyhozené peníze
Moje dítě tuhle kravinu taky chtělo. Smůla. Tohle zůstalo nesplněno.
Hovadin má i tak dost. ![]()
@tini @cestovatelka 1 @Šmoulice Tak vidim ze opravdu dalsi blbost za dost penez… Nemate nejake tipy co k Vanocum 5ti letemu? Co opravdu deti bavilo/bavi? Lega mame spoustu…
![]()
Dcery mají, každá svého od Vanoc, babička se činila.
Než skončil rok měly všechna zvířátka dodělána.
Ale v průběhu roku si s tím ještě hrají. Ne denně, ale mají to u postele a večer si tam něco krmi.
Takže za nás tam využití je, ale asi bych to znovu nekoupila. Máme i klasické tamagoči, jaké jsem měla já, jako dítě, asi za 50,– a s tím si taky sem tam hrají.
@Anonymní píše: Více
u nás hlavně lego, plastelína, občas deskové hry, sliz, pop-it, L. O.L. panenky, LPS atd.