Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
Mohla bych poprosit o doporučení nějakých kvalitních nejlépe korkových pantofli na prezutí? Nosím do bot převážně silonky.
Děkuji za každou radu
Andrea
![]()
Vzala jsem si inspiraci u kolegyně. A mám taky dedoles přezůvky.
@Kelsey píše:
Vzala jsem si inspiraci u kolegyně. A mám taky dedoles přezůvky.
Ty mi vydržely asi 2 měsíce a pak praskly. Proto hledám nějaké jiné kvalitní a korkové. ![]()
Já nedám dopustit na zdravotní pantofle od Santé. Vydrží roky a jsou super pohodlné.
@Andrejka1111 píše:
Ty mi vydržely asi 2 měsíce a pak praskly. Proto hledám nějaké jiné kvalitní a korkové.
Mám je druhý školní rok a bez potíží. Doma je taky nosíme všichni. Když si koupím nové, tak je to, že chci jiný motiv. Nemůžu si stěžovat.
@unuděná píše:
Já nedám dopustit na zdravotní pantofle od Santé. Vydrží roky a jsou super pohodlné.
Mohu potvrdit! ![]()
Nepřezouvám se a miluju to.
Na střední škole jsem se taky nepřezouvala, ale to jsem porušovala školní řád. 🤭 Učím přes dvacet let a pořád ještě mi dělá radost, ze už na mě neplatí. ![]()
PS. Ne, nohy mi nesmrdí a jo, nepřezouvám se nikdy. Ani v létě, ani v zimě. A ano, samozřejmě dbám o čistou obuv. ![]()
@SAJ píše:
Nepřezouvám se a miluju to.Na střední škole jsem se taky nepřezouvala, ale to jsem porušovala školní řád. 🤭 Učím přes dvacet let a pořád ještě mi dělá radost, ze už na mě neplatí.
PS. Ne, nohy mi nesmrdí a jo, nepřezouvám se nikdy. Ani v létě, ani v zimě. A ano, samozřejmě dbám o čistou obuv.
A to ti v těch zimních botách není horko? Já bych to nedala. Já se přezouvám vyloženě ráda.
@lucad77 píše:
A to ti v těch zimních botách není horko? Já bych to nedala. Já se přezouvám vyloženě ráda.
Není, já to fakt miluju. ![]()