Jaké pantofle používáte na prezutí ve škole?

22.12.23 10:13

Jaké pantofle používáte na prezutí ve škole?

Ahojky,

Mohla bych poprosit o doporučení nějakých kvalitních nejlépe korkových pantofli na prezutí? Nosím do bot převážně silonky.

Děkuji za každou radu

Andrea :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
22.12.23 10:24

Vzala jsem si inspiraci u kolegyně. A mám taky dedoles přezůvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.23 10:51
@Kelsey píše:
Vzala jsem si inspiraci u kolegyně. A mám taky dedoles přezůvky.

Ty mi vydržely asi 2 měsíce a pak praskly. Proto hledám nějaké jiné kvalitní a korkové. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.12.23 10:54

Já nedám dopustit na zdravotní pantofle od Santé. Vydrží roky a jsou super pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.12.23 12:42
@Andrejka1111 píše:
Ty mi vydržely asi 2 měsíce a pak praskly. Proto hledám nějaké jiné kvalitní a korkové. :srdce:

Mám je druhý školní rok a bez potíží. Doma je taky nosíme všichni. Když si koupím nové, tak je to, že chci jiný motiv. Nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
22.12.23 19:09
@unuděná píše:
Já nedám dopustit na zdravotní pantofle od Santé. Vydrží roky a jsou super pohodlné.

Mohu potvrdit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
22.12.23 19:16

Peter Legwood

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.12.23 19:17

Nepřezouvám se a miluju to. :mrgreen: Na střední škole jsem se taky nepřezouvala, ale to jsem porušovala školní řád. 🤭 Učím přes dvacet let a pořád ještě mi dělá radost, ze už na mě neplatí. :mrgreen:

PS. Ne, nohy mi nesmrdí a jo, nepřezouvám se nikdy. Ani v létě, ani v zimě. A ano, samozřejmě dbám o čistou obuv. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
22.12.23 19:25
@SAJ píše:
Nepřezouvám se a miluju to. :mrgreen: Na střední škole jsem se taky nepřezouvala, ale to jsem porušovala školní řád. 🤭 Učím přes dvacet let a pořád ještě mi dělá radost, ze už na mě neplatí. :mrgreen:PS. Ne, nohy mi nesmrdí a jo, nepřezouvám se nikdy. Ani v létě, ani v zimě. A ano, samozřejmě dbám o čistou obuv. :mavam:

A to ti v těch zimních botách není horko? Já bych to nedala. Já se přezouvám vyloženě ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.12.23 19:54
@lucad77 píše:
A to ti v těch zimních botách není horko? Já bych to nedala. Já se přezouvám vyloženě ráda.

Není, já to fakt miluju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák