Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte prosím někdo internet od Centrio? Nově má fungovat v naší lokalitě a jelikož tady toho moc na výběr není, uvažuji jestli do toho jít. Chtěla bych jen internet, ne televizi.. Díky moc ![]()
Mám centrio doma. Relativně jede, sem tam exne. Má to svoje mouchy (třeba poštu napřímo neodešleš, musíš přes webmail nebo VPN, ropzpadávají se spojení - ale to asi pozná jen řekněme pokročilejší uživatel).
Televize se při třetím settopboxu konečně dá používat. Take asi zásadnější probém není, pokud to chceš na brousení po webu…
Jo a nesmíš po nich nic chtít na podpoře, protože ta je úplně tragická.
Ale co by člověk chtěl za ty prachy.
No internet bych chtěla na běžné domácí použití, sem tam něco stáhnout, emaily. Ještě by mně zajímalo, jestli máte rychlost jakou mít máte. Já teď chci odejít od Ufona, snížila se mi ryhlost po dvou letech a neřešej to. Nechci platit tři stovky za internet 500Kbps/s a ještě s Fupem..Ještě tu máme UPC, ale co jsem koukala má taky kritický ohlasy..
@wuchinka píše:
No internet bych chtěla na běžné domácí použití, sem tam něco stáhnout, emaily. Ještě by mně zajímalo, jestli máte rychlost jakou mít máte. Já teď chci odejít od Ufona, snížila se mi ryhlost po dvou letech a neřešej to. Nechci platit tři stovky za internet 500Kbps/s a ještě s Fupem..Ještě tu máme UPC, ale co jsem koukala má taky kritický ohlasy..
UPC je o něco dražší ve finále, to centrio je levnějsí, ale UPC je stabilnější. Rychlost je garantovaná a to co garantujou, to máme, no.