Internet kralupy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
439
20.1.14 16:52

internet kralupy

Milé maminky z Kralup, od koho přijímáte internet? My máme smlouvu s Maxicomem, ale poslední dobou máme strašně často výpadky… platíme za internet 400 Kč a při dnešních cenách mi to přijde celkem dost, když navíc internet ještě nefunguje jak má… máte tip, kdo má lepší a levnější připojení? Nemáme ani kabelovou televizi, ani pevnou linku… díky za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1987
20.1.14 17:18

Neporadím…jsem z okolí Kralup a taky máme Maxicom. Měli jsme předtím od 02 a to bylo mnohem pomalejší za ještě vyšší cenu. My jinou možnost než Maxicom nemáme. Máme těch 15 mbps za 500Kč. a předtím jsme měli od 02 4 mbps za 600Kč - což je hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
20.1.14 18:53

My mame Internet Home za 353,– mesicne. Obcas maji taky vypadky, ale zatim jsme docela spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
20.1.14 19:54

My máme taky Maxicom, ale nějaké velké výpadky jsem nepostřehla. Máme ho cca od července a jestli od té doby byl nějaký krátký výpadek tak 2×?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
20.1.14 20:24

No, my jsme u maxicomu 6.let,ale tak od listopadu hruza, kazdy tyden vypadek 1-3 dny…a na jejich infolince sedi zenska, ktera vam s tim vubec neporadi…jeste jsem slysela o Knv net, nemate nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
25.8.14 14:45

Tak s odstupem času mohu říct, že jsme s Maxicomem spokojeni - vyměnili nám anténu a internet běží bez výpadků a platíme méně než před tím :) tak měli loni v zimě asi nějakou krizi, která je naštěstí zažehnána :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák