Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Milé maminky z Kralup, od koho přijímáte internet? My máme smlouvu s Maxicomem, ale poslední dobou máme strašně často výpadky… platíme za internet 400 Kč a při dnešních cenách mi to přijde celkem dost, když navíc internet ještě nefunguje jak má… máte tip, kdo má lepší a levnější připojení? Nemáme ani kabelovou televizi, ani pevnou linku… díky za tipy ![]()
Neporadím…jsem z okolí Kralup a taky máme Maxicom. Měli jsme předtím od 02 a to bylo mnohem pomalejší za ještě vyšší cenu. My jinou možnost než Maxicom nemáme. Máme těch 15 mbps za 500Kč. a předtím jsme měli od 02 4 mbps za 600Kč - což je hrozné.
My mame Internet Home za 353,– mesicne. Obcas maji taky vypadky, ale zatim jsme docela spokojeny.
My máme taky Maxicom, ale nějaké velké výpadky jsem nepostřehla. Máme ho cca od července a jestli od té doby byl nějaký krátký výpadek tak 2×?
No, my jsme u maxicomu 6.let,ale tak od listopadu hruza, kazdy tyden vypadek 1-3 dny…a na jejich infolince sedi zenska, ktera vam s tim vubec neporadi…jeste jsem slysela o Knv net, nemate nekdo zkusenosti?
Tak s odstupem času mohu říct, že jsme s Maxicomem spokojeni - vyměnili nám anténu a internet běží bez výpadků a platíme méně než před tím
tak měli loni v zimě asi nějakou krizi, která je naštěstí zažehnána ![]()