Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevite nekdo, jestli a kde, se da sehnat displej na tablet znacky Modecom?
Většinou se oprava nevyplatí. Nevzplatila se mi ani u notebooku, natož u tabletu.
Koupit nový.
Tak asi záleží na tom kolik stál. My třeba vyměňujeme displeje do všech telefonů kolem 1500,– i s prací. Displej na tablet je větší a bude dražší. Modecom tablet asi moc drahej nebyl, tak bych koupila asi novej…
Tabket neni muj, ale synovcuv. Podle toho, co jsem nasla na internetu zas tak drahy nebyl, tak by asi skutecne bylo lepsi koupit cely novy. Dekuji. Jeste se rovnou zeptam-Vy primo pracujete nekde, kde tyto opravy provadi? ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat… jak se projevuje prasklý displej mimo viditelné praskliny??
Díky… ![]()
Ahoj, mam na tabletu prasklej displej. Uplne na kraji je prasklina a cely displej je cernej, jen rem tam zelena skvrna. Myslim, ze oprava by vysla draz. Tablet stal kolem 3tisic. Kolik stoji zhruba desetipalcovy displej?
@MilijonDolarBejby píše:
Ahoj, mam na tabletu prasklej displej. Uplne na kraji je prasklina a cely displej je cernej, jen rem tam zelena skvrna. Myslim, ze oprava by vysla draz. Tablet stal kolem 3tisic. Kolik stoji zhruba desetipalcovy displej?
A co prolustrovat strejčka googla?
@blecha72 píše:
A co prolustrovat strejčka googla?
dik za radu, ceny a zkusenosti se dort lisi, proto se ptam primo na nazor, kdyz tady radi i primo ze servisu. Navic kdyz tu to tema je, tak proc se nezeptat? Mimochodem i gogle najde tuhle diskuzi, takze zadny problem. a ne? ![]()
@MilijonDolarBejby Oprava desetipalcového tabletu mě stála 2700,–
@Saneska píše:
@MilijonDolarBejby Oprava desetipalcového tabletu mě stála 2700,–
Dekuji, no to je pekna palka teda
no uvidime, co sezenu
Tak vypada, ze ceny jsou fakt hodne prehnany. Kdyby bylo pry praskly jen to vrchni sklo, tak ok, ale ja mam evidentne celej displej ![]()
uvitam nejakou zkusenost nebo radu. Ale nejspis koupit novej