Internetové mámy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
13.5.19 11:10
@Makca87 píše:
O to nejde.. věnují se mu, ale všechno řeší přes internet ;). Některé tyto internetové/bio maminky mají deprese- proto to nevnímám jako malichernosti.

A proc resis, ze ony maji deprese? Mas je snad taky nebo nekdo z tveho okoli? At si kazdy vychovava deti jak si mysli, ze je nejlepsi pro nej. A to, ze existuji mezigeneracni rozpory v nazorech je prirozene. Taky neudelam vse co mi babicky radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
13.5.19 11:14
@janickaIII píše:
A proc resis, ze ony maji deprese? Mas je snad taky nebo nekdo z tveho okoli? At si kazdy vychovava deti jak si mysli, ze je nejlepsi pro nej. A to, ze existuji mezigeneracni rozpory v nazorech je prirozene. Taky neudelam vse co mi babicky radi.

Já určitě ne, ale někdo z mého okolí ano ;). Jenže ony neudělají nic, co by jim neschválil internet.

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
13.5.19 11:15

A chces slyset co? Ze jsi lepsi nez ty internetove matky? Promin, ale to Ti nikdo nerekne a navic nemuzes je odsuzovat ani nejak hodnotit, ptze to, co davaji na internet je jen zlomek jejich zivota a to jak ve finale travi nebo netravi cas se svym ditetem nikdo z tech ctenaru nevi, takze pokud nejakou takovou maminku neznas osobne, tak bych byla hodne opatrna :nevim: jinak postradam smysl diskuze :roll:

• Citovat
  • Upravit
21311
13.5.19 11:17
@Makca87 píše:
Já určitě ne, ale někdo z mého okolí ano ;). Jenže ony neudělají nic, co by jim neschválil internet.

A jak to víš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
13.5.19 11:20
@Tichošlápek píše:
A jak to víš? :lol:

Protože jsou to mé kamarádky? :think:

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
13.5.19 11:21

@Makca87 a Ty jsi s nima 24/7 ze vis co delaji a nedelaji? :roll:

• Citovat
  • Upravit
21311
13.5.19 11:21
@Makca87 píše:
Protože jsou to mé kamarádky? :think:

A? To mas 100% přehled o tom, jak žijí a rozhodují se? Hloupost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
13.5.19 11:24

@Tazvesnice @Tichošlápek troufnou si říc, že ano, jinak bych to tady nezakládala.

• Citovat
  • Upravit
10651
13.5.19 11:26
@Makca87 píše:

A co bys chtela slyset? Ze jsou hloupe, naivni nebo normalni a nebo dokonce, ze je to kazdeho vec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.5.19 11:27

Nějak mi k sobě nepasuje kombinace internet a bio matka :think: pro mě to jsou v mnoha ohledech dost protichůdné světy.

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
13.5.19 11:28

@Makca87 aha :mrgreen: ty kraaaso, tak takovou „kamaradku“ jako Tebe bych fakt chtela mit :roll: stoji mi za zadkem 24/7 a pak o me zaklada diskuze na internetu :zed: Ty se asi hodne nudis vid? Mozna bys mela zacit resit svuj zivot, ptze to, ze resis nekoho jineho znaci, ze mas nejaky problem ;)

• Citovat
  • Upravit
Makca87
13.5.19 11:29
@lucenka píše:
Nějak mi k sobě nepasuje kombinace internet a bio matka :think: pro mě to jsou v mnoha ohledech dost protichůdné světy.

To jsem si myslela donedávna také.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
13.5.19 11:31

@Tazvesnice podle sebe, soudím Tebe? :think:

• Citovat
  • Upravit
12154
13.5.19 11:31

@Makca87, založila jsi diskuzi o svých kamarádkách. Řekla jsi ten svůj názor i jim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
13.5.19 11:32
@lucenka
@lucenka píše:
Nějak mi k sobě nepasuje kombinace internet a bio matka :think: pro mě to jsou v mnoha ohledech dost protichůdné světy.

Tak biomatka už dneska nemá s bioproduktama nic společného. Je z toho prostě nadávka pro každého, kdo žije jinak než já. Něco jako sluníčkáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí