Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Makca87 píše:
O to nejde.. věnují se mu, ale všechno řeší přes internet. Některé tyto internetové/bio maminky mají deprese- proto to nevnímám jako malichernosti.
A proc resis, ze ony maji deprese? Mas je snad taky nebo nekdo z tveho okoli? At si kazdy vychovava deti jak si mysli, ze je nejlepsi pro nej. A to, ze existuji mezigeneracni rozpory v nazorech je prirozene. Taky neudelam vse co mi babicky radi.
@janickaIII píše:
A proc resis, ze ony maji deprese? Mas je snad taky nebo nekdo z tveho okoli? At si kazdy vychovava deti jak si mysli, ze je nejlepsi pro nej. A to, ze existuji mezigeneracni rozpory v nazorech je prirozene. Taky neudelam vse co mi babicky radi.
Já určitě ne, ale někdo z mého okolí ano
. Jenže ony neudělají nic, co by jim neschválil internet.
A chces slyset co? Ze jsi lepsi nez ty internetove matky? Promin, ale to Ti nikdo nerekne a navic nemuzes je odsuzovat ani nejak hodnotit, ptze to, co davaji na internet je jen zlomek jejich zivota a to jak ve finale travi nebo netravi cas se svym ditetem nikdo z tech ctenaru nevi, takze pokud nejakou takovou maminku neznas osobne, tak bych byla hodne opatrna
jinak postradam smysl diskuze ![]()
@Makca87 píše:
Já určitě ne, ale někdo z mého okolí ano. Jenže ony neudělají nic, co by jim neschválil internet.
A jak to víš? ![]()
@Makca87 píše:
Protože jsou to mé kamarádky?
A? To mas 100% přehled o tom, jak žijí a rozhodují se? Hloupost
@Tazvesnice @Tichošlápek troufnou si říc, že ano, jinak bych to tady nezakládala.
@Makca87 píše:
Já určitě ne, ale někdo z mého okolí ano. Jenže ony neudělají nic, co by jim neschválil internet.
A co bys chtela slyset? Ze jsou hloupe, naivni nebo normalni a nebo dokonce, ze je to kazdeho vec?
Nějak mi k sobě nepasuje kombinace internet a bio matka
pro mě to jsou v mnoha ohledech dost protichůdné světy.
@Makca87 aha
ty kraaaso, tak takovou „kamaradku“ jako Tebe bych fakt chtela mit
stoji mi za zadkem 24/7 a pak o me zaklada diskuze na internetu
Ty se asi hodne nudis vid? Mozna bys mela zacit resit svuj zivot, ptze to, ze resis nekoho jineho znaci, ze mas nejaky problem ![]()
@lucenka píše:
Nějak mi k sobě nepasuje kombinace internet a bio matkapro mě to jsou v mnoha ohledech dost protichůdné světy.
To jsem si myslela donedávna také.
@Makca87, založila jsi diskuzi o svých kamarádkách. Řekla jsi ten svůj názor i jim?
@lucenka píše:
Nějak mi k sobě nepasuje kombinace internet a bio matkapro mě to jsou v mnoha ohledech dost protichůdné světy.
Tak biomatka už dneska nemá s bioproduktama nic společného. Je z toho prostě nadávka pro každého, kdo žije jinak než já. Něco jako sluníčkáři.