Internetové mámy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
13.5.19 11:32
@Makca87 píše:
@Tazvesnice @Tichošlápek troufnou si říc, že ano, jinak bych to tady nezakládala.

Nemáš pravdu. Nikoho nemůžeš jen z kamarádství takhle ohodnotit a znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
13.5.19 11:35
@Makca87 píše:
@Tazvesnice @Tichošlápek troufnou si říc, že ano, jinak bych to tady nezakládala.

teď to řeknu spíš ironicky, než že tě chci nějak napadat…
ale nestálo by tedy za to si lépe vybírat kamarádky?? :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.5.19 11:36

Víš co, možná to napiš znovu a konkrétně. Zeptáš se dost nesmyslně na něco obecného a pak z tebe leze, že se jedná o kamarádky a jejich děti a jejich situace. K otázce na původní otázku: ne, neznám nikoho takového a blogy, co mě nezajímají, nečtu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice

@Makca87 holcicko,to sis me asi spletla :mrgreen: ja nikoho nesoudim a neresim neci zivot, jen poukazuji na stare zname pravidlo, ze kdo resi zivot ostatnich, tak ma sam zivot na houby ;)

• Citovat
  • Upravit
13197
@Makca87 píše:
Ahoj maminky. Chtěla jsem se zeptat, zda vnímáte takové ty bio-maminky, či jak se jim říká, jako internetové mámy? :think:… Většina blogů a stránek mají ony a co není na internetu, jako by neexistovalo. Většina si myslím, že přestala používat zdravý selský rozum :think:?
… obzvlast tady jich je plno a nejedna se ani o biomatky., holt drive se psalo Mila Saly, dnes se kladou dotazy na emimino. Super dotazy, typu „Mam takove a takove obtize? Rodim?“ a pak 20 stranek o tom, zda dotycna muze nebo nemuze rodit :-)))) „Pritel mne bije, ponizuje, mam zustat, kdyz ho miluji?“ a dalsich nekolikatydenni diskuse :-)))… ano, souhlasim s tebou, zdravy selsky mozek temto lidem chybi. Ale co mi je po nich,,me by takoveto zenske lezly krkem, proto jejich spolecnost nevyhledavam. Jak nekdo radil, najdi si jine kamaradky, ktere budou vyhovovat tvemu zivotnimu stylu :mavam:

Příspěvek upraven 13.05.19 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
13.5.19 11:38

Já neakutní problémy u dětí často vyhledávám tady, ještě se mi nestalo, že by někdo někdy neřešil to, co já a ráda si přečtu více názorů, ze kterých si vezmu, co uznám za vhodné. Akorát se teda nepovažuju za bio matku, i když v dnešní době už ani nevím, co si přesně pod tím pojmem představit. Nevidím na tom nic špatného, vyhledávat a ověřovat info na netu, proč by kvůli tomu měl bejt někdo divnej? Kvůli tomu ten bazmek doma máme, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.5.19 11:42

@Michelle_M jj, presne jak pisete, Neakutni problemy, nejaky ten pokec. Ale plno lidi zde se zde pta fakt na docela dulezite veci a klade nesmirnou vahu na odpovedi. Ja kdyz vzdy ctu takove prispevky, tak si vybavim ty zenske typu ala Vymena manzelek, jak zde radi :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.5.19 11:44

@markytka3 Aha, takže ještě víc než děti kamarádek řešíš neznámé anonymy zde na emiminu..? Nemyslíš, že to toho vypovídá víc o tobě, než o nich? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4877
13.5.19 11:45

Taky moc nechápu pojem „internetové bio mámy“. Možná jsem jedna z nich? Bio matka podle některých určitě a internetová? Jakože hodně čtu na internetu? Jo to taky splňuju :mrgreen: ale deprese teda nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
13.5.19 11:52
@Makca87 píše:

A jaký máš názor na takové ty maminky, co si hrajou na kamarádky a pak o tobě a tvých výchovných metodách jsou schopné založit diskuse na internetu a drbat tě? A jak se chovaj, jako by s tebou byly non stop a věděly, co děláš každou minutu každý den… děsný, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aduska91
13.5.19 11:55

@Makca87 a co je ti do toho? 8o

• Citovat
  • Upravit
3594
13.5.19 11:56

@Makca87 Definuj prosím zdravý selský rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.5.19 12:00
@unuděná píše:
@markytka3 Aha, takže ještě víc než děti kamarádek řešíš neznámé anonymy zde na emiminu..? Nemyslíš, že to toho vypovídá víc o tobě, než o nich? :think:

neee, vubec ne. ja se nepletu do zivota nikomu ve svem realnem zivote, natoz nejakemu prihlouplemu anonymu zde. chodim si sem jen procitat ruzne „pribehy“ a dekovat osudu, ze mi dal do vinku kapku toho zdraveho selskeho rozumu :-) :-) a sve akutni problemy si vyresim sama ci pomoci lidi z realneho sveta a ne si nechat poplacavat po zadech ci naopak urazet od nejake anonymni Mani :-) :-) :-)… ale verim, ze plno uzivatelek to tady zere, a ridi se radami, co se k ni tu dostanou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aduska91
13.5.19 12:00

@Tazvesnice a tak to asi bude…paní/slečna není spokojená a tak kope kolem sebe.

• Citovat
  • Upravit
53190
13.5.19 12:08

@markytka3 Tak zjevně tě to ale žere, což zase nechápu já :nevim: Proč odsuzovat, že někdo chce znát názory žen na internetu včetně té anonymní Máni a jinej to radši řeší osobně? Až si budu chtít s někým pokecat o poporodním hemoroidu, tak půjdu taky radši sem, než za tchýní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí