Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Makca87 píše:
@Tazvesnice @Tichošlápek troufnou si říc, že ano, jinak bych to tady nezakládala.
Nemáš pravdu. Nikoho nemůžeš jen z kamarádství takhle ohodnotit a znát.
@Makca87 píše:
@Tazvesnice @Tichošlápek troufnou si říc, že ano, jinak bych to tady nezakládala.
teď to řeknu spíš ironicky, než že tě chci nějak napadat…
ale nestálo by tedy za to si lépe vybírat kamarádky??
![]()
Víš co, možná to napiš znovu a konkrétně. Zeptáš se dost nesmyslně na něco obecného a pak z tebe leze, že se jedná o kamarádky a jejich děti a jejich situace. K otázce na původní otázku: ne, neznám nikoho takového a blogy, co mě nezajímají, nečtu ![]()
@Makca87 holcicko,to sis me asi spletla
ja nikoho nesoudim a neresim neci zivot, jen poukazuji na stare zname pravidlo, ze kdo resi zivot ostatnich, tak ma sam zivot na houby ![]()
@Makca87 píše:… obzvlast tady jich je plno a nejedna se ani o biomatky., holt drive se psalo Mila Saly, dnes se kladou dotazy na emimino. Super dotazy, typu „Mam takove a takove obtize? Rodim?“ a pak 20 stranek o tom, zda dotycna muze nebo nemuze rodit
Ahoj maminky. Chtěla jsem se zeptat, zda vnímáte takové ty bio-maminky, či jak se jim říká, jako internetové mámy?… Většina blogů a stránek mají ony a co není na internetu, jako by neexistovalo. Většina si myslím, že přestala používat zdravý selský rozum
?
Příspěvek upraven 13.05.19 v 11:39
Já neakutní problémy u dětí často vyhledávám tady, ještě se mi nestalo, že by někdo někdy neřešil to, co já a ráda si přečtu více názorů, ze kterých si vezmu, co uznám za vhodné. Akorát se teda nepovažuju za bio matku, i když v dnešní době už ani nevím, co si přesně pod tím pojmem představit. Nevidím na tom nic špatného, vyhledávat a ověřovat info na netu, proč by kvůli tomu měl bejt někdo divnej? Kvůli tomu ten bazmek doma máme, ne? ![]()
@Michelle_M jj, presne jak pisete, Neakutni problemy, nejaky ten pokec. Ale plno lidi zde se zde pta fakt na docela dulezite veci a klade nesmirnou vahu na odpovedi. Ja kdyz vzdy ctu takove prispevky, tak si vybavim ty zenske typu ala Vymena manzelek, jak zde radi ![]()
@markytka3 Aha, takže ještě víc než děti kamarádek řešíš neznámé anonymy zde na emiminu..? Nemyslíš, že to toho vypovídá víc o tobě, než o nich? ![]()
Taky moc nechápu pojem „internetové bio mámy“. Možná jsem jedna z nich? Bio matka podle některých určitě a internetová? Jakože hodně čtu na internetu? Jo to taky splňuju
ale deprese teda nemám ![]()
@Makca87 píše:
A jaký máš názor na takové ty maminky, co si hrajou na kamarádky a pak o tobě a tvých výchovných metodách jsou schopné založit diskuse na internetu a drbat tě? A jak se chovaj, jako by s tebou byly non stop a věděly, co děláš každou minutu každý den… děsný, co?
@unuděná píše:
@markytka3 Aha, takže ještě víc než děti kamarádek řešíš neznámé anonymy zde na emiminu..? Nemyslíš, že to toho vypovídá víc o tobě, než o nich?
neee, vubec ne. ja se nepletu do zivota nikomu ve svem realnem zivote, natoz nejakemu prihlouplemu anonymu zde. chodim si sem jen procitat ruzne „pribehy“ a dekovat osudu, ze mi dal do vinku kapku toho zdraveho selskeho rozumu
a sve akutni problemy si vyresim sama ci pomoci lidi z realneho sveta a ne si nechat poplacavat po zadech ci naopak urazet od nejake anonymni Mani
… ale verim, ze plno uzivatelek to tady zere, a ridi se radami, co se k ni tu dostanou
![]()
@Tazvesnice a tak to asi bude…paní/slečna není spokojená a tak kope kolem sebe.
@markytka3 Tak zjevně tě to ale žere, což zase nechápu já
Proč odsuzovat, že někdo chce znát názory žen na internetu včetně té anonymní Máni a jinej to radši řeší osobně? Až si budu chtít s někým pokecat o poporodním hemoroidu, tak půjdu taky radši sem, než za tchýní
![]()