Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych se podělit o velice příjemnou zkušenost s internetovým obchodem babyexpert. Ceny jsou o dost nižší než v klasickém obchodě, zboží přišlo do 3 prac. dnů a byl přiložen i dáreček.
Taky jsem byla s tímto obchodem moc spokojená.
www.babyexpert.cz
jj, taky můžu jenom doporučit. Malý dáreček mě taky potěšil a zboží bylo doma do 2 dnů.
Zuzka
Ahojky,tiez sa pripajam k spokojnym zakaznikom tohto net.shopu
Kupovala som tam auticko Chicco de luxe za 1400,– ktore mali v normal obchode za 2590,–
to uz je celkom slusny rozdiel.A celkovo tam maju hracky zn.Chicco ovela lacnejsie.Prislo nam do 2dni a ako darcek za nakup sme dostali vlhcene obrusky ![]()
Tak to davaji asi stejne darky, taky jsme dostali pri objednani chicco loko ubrousky.Taky to tu bylo do dvou dnu a bez jakykoliv problemu.Alca
na nakupovala v kammenem obchode baby expert v brne a darek jsem nedostala ![]()
ale maji velky vyber vseho!halvne od chicca........
Připojuji se s velice dobrou zkušeností s tímto obchodem. Vše přišlo OK, rychle a s dárečkem (2 bryndáčky a balonky). ![]()
Připojuji se s velice dobrou zkušeností s tímto obchodem. Vše přišlo OK, rychle a s dárečkem (2 bryndáčky a balonky). ![]()
Tak já, bohužel, spokojená nejsem. Objednala jsem si odsávačku mat.mléka Chicco, druhý den převodem poslala peníze…čekám, čekám, po 10ti dnech píšu mail, kde se stala chyba? nic…přeposílám mail…přišla omluva, že bohužel Chicco odsávačku dodavatel nedodal…nabízí Canpol ve stejné hodnotě…píšu mail…OK…čekám, čekám, po týdnu nic…píšu…nic…dnes jsem se naštvala a poslala jsem mail s žádostí o vrácení peněz…
Celé to řeším od 11/11…poučení, že peníze převodem neposílat. Je ale s podivem, že na Mimibazaru jsem vždy obchodovala převodem v pohodě, i u jiných firem. Babyexpert zklamal…
Já u nich v Pze ČM koupila kočárek s tím, že pokud by snad nastala reklamace, tak obdržím od nich zdarma zapůjčený po celou dobu vyřizování reklamace. Když jsme za měsíc reklamovali, žádný kočárek nám nepůjčili a tvrdili, že prý to byla jenom „akce“… Reklamace trvala přesně zákonných 30 dnů (první i druhá).
Připojuji se ke spokojeným zákazníkům babyexpertu. Koupili jsme u nich přes internet kočárek a dostali jsme jako dárek hrací koberec (takový ten s cestičkami).
Já se chystám koupit od nich dost věcí - jsou levnější než kamenný obchod v Brně.
Souris2 - a došel kočárek v pořádku? Jak to balí? Já mám jen trochu strach, aby se po cestě nějak nerozbil a já pak neměla problémy s posíláním zpět, atd. ![]()