Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj.. Máte někdo zkušenosti s tímto Inter. obchodem prosím??
Juum.cz
Asi jsem udělala chybu, že jsem si tam objednala zboží 😔 normálně si na předprodeje z Číny dávám pozor, ale tady mě ubezpecilo slovo skladem dodání do 4 dnů.. Zboží sem zaplatila, od nich mi přišel 1 email Objednávka je na cestě.. Je to 14dni od té doby nic 🤔
@weronika.77 já jsem na to koukala a mají na netu jen negativní recenze ![]()
@kavenka píše:
@weronika.77 já jsem na to koukala a mají na netu jen negativní recenze
Noo.. Právě, mě to bohužel napadlo až teď se podívat
.. Achjo samozřejmě to byli dárky a docela větší částka ![]()
Jo, koupila jsem si kabat,
psali, ze je zimni, no tak je spis jarni. Ber o velikost větší.
Kabat super krasnej, akorat škoda, že je na jaro a ne na zimu, ale i tak vyuziu. Doba dodání 3mesice a je to z činy na wish či aliexpessu levnejsi
@weronika.77 tak to mě mrzí, ale do Vánoc bych s tím nepočítala ![]()
@Leo44 píše:
Jo, koupila jsem si kabat,psali, ze je zimni, no tak je spis jarni. Ber o velikost větší.
Kabat super krasnej, akorat škoda, že je na jaro a ne na zimu, ale i tak vyuziu. Doba dodání 3mesice a je to z činy na wish či aliexpessu levnejsi
Noo super..
teda chtěla bych to stopnout asi se mi to nepodaří, byli to hračky které potřebuji na vánoce ![]()
@Leo44 píše:
Jo, koupila jsem si kabat,psali, ze je zimni, no tak je spis jarni. Ber o velikost větší.
Noo super..
teda chtěla bych to stopnout asi se mi to nepodaří, byli to hračky které potřebuji na vánoce ![]()
@kavenka..Děkuji ♥️️No za blbost se platí, musím koupit znovu a až to přijde příští rok to vrátím ještě teda že mají adresu tady v ČR.
Ahojky. Mam zkusenost ![]()
24.11. mi na mail prislo ze balicek odeslan a stale nikde. Hold jsem pitoma a nezjistila jsem si predem ze jsou to podvodnici. Takze 1200 v trapu.
![]()
@weronika.77 píše: @kavenka..Děkuji ♥️️No za blbost se platí, musím koupit znovu a až to přijde příští rok to vrátím ještě teda že mají adresu tady v ČR.
To zkuste, kamoska to zkoušela a nějak se jim vubec penize nechce vracet
@Šema balicek trva 15 az 40 dni nez dojde, jedná se o ořekupníky, me prisel az po 3 mesicich. Jsou to věci z činy… aliexpress a wish jsou levnější.
@Leo44 to je tak kdyz je clovek pitomej a neda si pozor
Takze jdu hledat novy darek. Ach jo
@weronika.77 Dobrý den, taky jsme bohužel tomuto podvodníkovi naletěli. Koupili jsme panenku pro dceru a až pak jsme si všimli, že jde o podvodníka. Firmu vlastní nějaký pan Roman Petřík z Kladna. Na internetu jsem se dočetla, že spousta lidí na něj podává trestní oznámení, bylo by dobré aby se nás přidalo co nejvíc aby mu to jen tak neprošlo. Já jsem za poslední peníze koupila dárek pro dceru a teď nemám nic. Volali jsme do banky, vyřizujeme reklamaci, ale protože se jedná o podvodníka, tak mi zablokovali kartu.
Také mám objednáno u JUUM a také jsem se bohužel pozdě podívala na recenze.
Naštěstí se nejedná o ždánou závratnou sumu. Jsem už babička, v ID, peněz ale nemám nazbyt, otáčím doslova každou korunu.
Nějak nechápu poslední příspěvek- Proč Vám zablokovali kartu?
![]()