Internetový obchod MojeNakupy.cz

1759
27.4.11 15:06

Internetový obchod MOJENAKUPY.CZ

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda-li máte někod zkušenosti s tímto internetovým obchodem MOJENAKUPY.CZ.

Objednala jsem si tam dva skládácí košíky LOBSTER, zaplatila přes internet, ale zásilka nikde a dovolat se tam nemůžu už dva dny. :-( :-(

Je mi jasné, že většina z Vás napíše, že je lepší brát na dobírku, ale zatím mi vždycky všechno zboží dorazilo a to objednávám přes net hodně. :wink:

Snad se ozve někdo, kdo má s tímto kšeftem dobré zkušenosti :think: :think: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
27.4.11 15:28

Tak určitě trvá než penízky jim dojdou na účet,záleží jakou máte banku,jak oni tak ty.A třeba ti to už poslali.Česká pošta si taky dává na čas.Poslali ti potvrzující email že objednávku přijali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.4.11 16:00

A jak je to dlouho, co jsi poslala peníze?
Připsání peněz na účet bych dala min 2dny, 1-2dny bych jim dala na expedici, to vyjde někdy na skoro celý pracovní týden. Měli by poslat upozornění, že expedují, ale samozřejmě nemusí.
Já taky občas platím předem, a i já s tím doposud neměla problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.4.11 16:29

Peníze jsem odesílala 15.4. :think: a bohužel email od nich nedošel, pouze mi byla zaslána Proforma faktura s cenou za zboží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.4.11 16:58

Jestli byla zaslána faktura, tak by jejich systém podle mě měl objednávku zaregistrovat. Je to už delší doba, zkoušela bych tam volat, popř. bych ještě zaslala email. Kdyby mi do konce týdne nebrali telefon, tak vážně nevím, už by mi to bylo divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.4.11 17:52

zkus se ještě poptat na poště???mě občas nepřišlo ani oznámení že tam balíček mám a i když jsem byla doma tak pošťák se neobtěžoval zazvonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.4.11 17:56

Holky, díky… já tam zkusím ještě volat, třeba mají po Velikonocích dovolenou a zítra cinknu na poštu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
28.4.11 11:57

Bezva, už se ozvali :palec: nastala chyba v objednávce, nevyplnili se na ní údaje o mně, ale fakt nevím proč :nevim: tak snad se to vyřeší, že jsem to já, kdo jim poslal penízky na účet :mrgreen: :wink:
Mějte se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
28.4.11 14:27
Katka_LEE píše:
Bezva, už se ozvali :palec: nastala chyba v objednávce, nevyplnili se na ní údaje o mně, ale fakt nevím proč :nevim: tak snad se to vyřeší, že jsem to já, kdo jim poslal penízky na účet :mrgreen: :wink:
Mějte se! :mavam:
:wink: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mates 89
5.1.12 17:21

Moje nakupy.cz

Zdravím,tato firma nereaguje už od 26.8 2011 na moje dotazy ohledně zaplaceného zboží,dnes je 5.1 2012 a pořád nic,můj email si přečtou a nic,zvažuji právní kroky nebo je ještě jiná možnost?

• Citovat
  • Upravit
21
22.1.12 18:13

Moje nakupy.cz

Ahoj,
můžu se zeptat, jak jsi dopadla s tímto internetovým obchodem? Já jsem si zde objednala před 14 dny tytéž košíky a taky jsem je zatím nedostala. Naštěstí jsem neplatila předem i když to obvykle dělám. Ale ono i s platbou na dobírku - do balíku mi můžou zabalit cokoli a já vysolím peníze taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaad
31.7.12 09:58

e-shop MojeNakupy.cz

Před čtrnácti dny jsem objednávala rovněž košíky Lobster (červený, černý) na dobírku, k tomu ochranné síťky na potraviny (na zahradní občersvení). Poslali též nejprve promofakturu, pak - bez jakékoliv komunikace - dorazil po čtrnácti dnech balík, takže jsem byla ráda.
Jeden košík v potrhaném obalu, snad bude vpořádku.
Síťky však naprosto neodpovídaly popisu na internetu, ani obrázku na jejich obalku, napsala jsem jim, že budu odesílat tuto položku zpět.
MojeNakupy však neveděou ŽÁDNOU internetovou komunikaci, už bych u nich nenakupovala. A jsem zvědava, jak dopadne „reklamace“, totiž vrácení zboží, které neodpovídá popisu. Zda mi uhradí též poštovné. Podám zprávu.

• Citovat
  • Upravit
Lenkaad
31.7.12 10:06

mojenakupy -podivnosti

Mimochodem, k došlé zásilce nepřidali fakuturu, což je sprosté.
A ještě jedno mimochodem:
Tento e-shop neuvádí u žádné položky srovnávací portál Heureka, ani žádné servery, které hodnotí internetové obchody. MojeNakupy se totiž skrývají před hodnocením - proč asi? Když porovnáte jejich položky s položkami na Heurece (např. konvice Brita),zjistíte, že nejsou levnější, jsou naopak mojenakupy dražší, a do až dvojnásobně…
Jen ty košíky Lobstar jinde nevidím…
Zdravím. Lenka

• Citovat
  • Upravit
Raduna123
20.5.13 15:43

Podvodníci...

Zboží objednáno a zaplaceno 6.4.2013 a dnes je 20.5.2013, nic nepřišlo a telefony neberou…že já vůl tohle vlákno nenašel dřív.

• Citovat
  • Upravit
25.11.14 14:10

Jsem na tom stejně. Peníze jsem poslala předem na účet a zboží jsem nedostala. Na maily nereagují a telefony nezvedají. Je to prostě podvod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák