Kde koupit levně kostým čaroděje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
708
23.4.11 09:13

Kde koupit levně kostým čaroděje?

Ahoj maminy,potřebujeme nutně pomoci,malej má mýt ve středu do školky kostým čaroděje.Chtěla jsem vás poprosit o nějaký rady,inspirace jak ho vyrobit doma nebo kde levně koupit?Mockrát všem děkuji za rady.cením si všech. :palec: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
23.4.11 09:58

Škoda že takhle na poslední chvíli..já nakoupila hromady propriet na čarodějnice na www.ptakoviny.cz. Ceny vskutku mírné, a dodání druhý den! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.4.11 10:08

no je to narychlo,to jo,jenomže malej byl nemocnej a my se to dozvěděli včera od holek z pískoviště.No snad něco najdu.Děkuji moc :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.4.11 12:04

Podle mě stačí černé oblečení a kloubouk (kupovala jsem v hračkárně za 50Kč), do ruky koště a jakej bude. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
23.4.11 12:10

třeba tady mají moc pěkný a vypadá že by šel levně udělat i doma. Jinak myslím že v každém větším hračkářství (Puntanela…) budou mít třeba klobouk, brýle, nebo cokoliv (ala Harry Potter) za pár korun.

• Citovat
  • Upravit
7277
23.4.11 13:02

Náš mladej má čarodějnice v úterý. Já koupila klobouk.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A pak v sekáči černou sukni a z toho mu udělám plášť. Jo a ještě máme malovátka, tak si myslím, že to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.4.11 13:22

Ahoj, já mám pro malýho kostým na čaroděje takovýto - černé tričko po tatínkovi - má to až po zem, dá se přepásat nějakým provazem popř ušít na to bílou balvnkou pavoučí síť, v papírnictví jsem koupila čarodějnickou hůlku a klobouk, vyšlo to do 100,– Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eviip
28.4.12 11:41

Tak zrovinka to řeším,protože syn je v necelých dvou a půl letech maličky a drobný,tak kostýmy tvořím sama..a tento tip na čaroděje určo přijde vhod :) !!Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák