Sedací vak - Fatboy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1137
18.4.11 15:52

Sedací vak - fatboy

Potřebovala bych poradit ohledně velikosti sedacího vaku. Už jsem byla rozhodnutá že koupím fatboy junior o velikosti 130×110cm, ale paní v obchodě mně trochu rozhodila, když mi radila koupit rovnou ten velký o rozměru 140×180cm, že jak děti trošku povyrostou, hned jim bude malý a ten velký že využijeme i my dospělí. Tak a teď nevím. Rozměrově mi přijde že to takový rozdíl není, ale když jsem je viděla ve skutečnosti, tak mi přišel ten větší o docela hodně větší. Kdo máte doma poraďte jaký mám koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
18.4.11 16:49

ahoj, jo mám ho doma ten velkej a asi stojí za to vzít ten velkej, za prvé je to opravdu pohodlné na ležení a na dospělýho akorát a děti se v tom neskutěčně vyřáděj, většinou když máme návštěvu tak ho hodíme doprostřed a všichni skáčou s rozběhem a válej se v tom a různě lezou, na měnším by to asi nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.4.11 16:54

nas malej ma sedaci polstar http://www.pinkie.cz/…-sharky.html
a spokojeny jsme moc.. i ja se na nem v poho valim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
18.4.11 20:09

My máme taky ten velký a úplně stejný případ jako Megii. Úžasně dobře se mi v něm usíná u televize a děti se na něm vyřádí. Pokud na to máte prostor, určitě se vyplatí ten větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.4.11 21:22

no já jsem sice vak nechtěla, ale chtěla jsem toto..http://fatboy.cz/produkt/headdemock#144

ale jelikož nevím, co s tím v zimě.. možná půjdeme aspon do toho vaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
24.10.11 11:29

Vyplatí se koupě originálu Fatboy nebo jsou i levnější napodobeniny dobré? Máte zkušenosti? Poradíte? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.10.11 11:39

Teď jsem na Fatboy viděla někde ve slevomatu dobrou slevu jen už nevím kde to bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.10.11 15:13

ahoj, já jsem řešila stejný problém. Máme už jeden velký a chtěla jsem pro malou koupit ten dětský, ale asi je to fakt zbytečný. Za chvilku by z něj vyrostla a byl by na nic. Na velkém se fakt vyřádí a když na to přijde, vejdeme se na něj všichni :-)
Takže až budou volné finance, přibude nám ještě jeden velký :palec:
Jinak, s jinýma značkama zkušenost nemám, líbí se mi Fatboy, protože je to originál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
25.7.12 19:35

Ahojte, celkom som sa aj ja namotala na ten fatboy, povodne som chcela malemu kupit tento tuli obludoo http://www.noblegarden.sk/…e-akcia-890/ ale ked pisete, ze je maly, ta teraz vaham.

a ten velky, nie je moc velky? u nas sa totiz nikde v okoli neda vidiet nazivo. mame obyvacku 5×5 metrov, tak teraz neviem :think:

@Vera111 @Evikk @Megii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.7.12 22:26

Ahoj, taky po něm tajně šilhám, ale asi půjdu do toho českého výrobku, protože je cenově mnohem výhodnější, ale nikde jsem ho ve skutečnosti neviděla :roll:, tak pořád přemýšlím, a taky má ve stejné velikosti větší objem, tuším 500l, nemáte někdo zkušenosti? na vánoce příjímají objednávky celkem brzy, tak se musím rozhodnout rychle, vloni jsem to nestihla :dance:.

• Citovat
  • Upravit
1010
17.6.13 10:35

Uvažuji o koupi tohoto pytle a ráda bych věděla jestli se ty kuličky sezením opotřebují a zda to jde případně doplnit. Dále bych chtěla vědět jestli si mám koupit original nebo ten buggle up. Chtěla bych to do dětského pokoje (herny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.6.13 10:42

@Lenny0 Ahoj my máme Fatboye originál a máme ho už rok a něco a také u dětí a vypadá stále jako nový. Moji rodiče si koupily nějaký levnější a ten se trhá a kuličky z něj padají. Snad jsem pomohla kdybys ještě něco potřebovala klidně se ptej :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
17.6.13 11:03

@Tee34 ahoj určitě jsi mi moc pomohla. Jsem ráda, že jsi s ním moc spokojená a že to vypadá, že se určitě vyplatí investovat do originálu. Nevíš, ale který z těchto dvou je lepší? Někde jsem četla, že original nedrží tvar jako křesílko (to když bych tam chtěla sedět já) ale nevím jestli je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.6.13 11:09

@Lenny0 Tak mi máme ten druhý, ale místo zeleného modrý a tvar drží skvěle fakt sním jsem moc spokojená. Tak určitě to nedrží jako ten první na té fotce, ale ten je s těmi pásy, které tam můžeš přidělat, aby držel tvar jako křesílko. Syn když chce z něho udělat křesílko tak si ho většinou opírá o zeď, ale stejně nejradši na něj skáče a je teda hrozně pohodlný. Přiznám se, že už jsem na něm párkrat usnula :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.6.13 11:10

@Lenny0 Ale když ho postavíš třeba do prostřed pokoje tak se dá vcelku dobře také vytvarovat jako křesílko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák