Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Potřebovala bych poradit ohledně velikosti sedacího vaku. Už jsem byla rozhodnutá že koupím fatboy junior o velikosti 130×110cm, ale paní v obchodě mně trochu rozhodila, když mi radila koupit rovnou ten velký o rozměru 140×180cm, že jak děti trošku povyrostou, hned jim bude malý a ten velký že využijeme i my dospělí. Tak a teď nevím. Rozměrově mi přijde že to takový rozdíl není, ale když jsem je viděla ve skutečnosti, tak mi přišel ten větší o docela hodně větší. Kdo máte doma poraďte jaký mám koupit?
ahoj, jo mám ho doma ten velkej a asi stojí za to vzít ten velkej, za prvé je to opravdu pohodlné na ležení a na dospělýho akorát a děti se v tom neskutěčně vyřáděj, většinou když máme návštěvu tak ho hodíme doprostřed a všichni skáčou s rozběhem a válej se v tom a různě lezou, na měnším by to asi nešlo.
nas malej ma sedaci polstar http://www.pinkie.cz/…-sharky.html
a spokojeny jsme moc.. i ja se na nem v poho valim ![]()
My máme taky ten velký a úplně stejný případ jako Megii. Úžasně dobře se mi v něm usíná u televize a děti se na něm vyřádí. Pokud na to máte prostor, určitě se vyplatí ten větší.
no já jsem sice vak nechtěla, ale chtěla jsem toto..http://fatboy.cz/produkt/headdemock#144
ale jelikož nevím, co s tím v zimě.. možná půjdeme aspon do toho vaku
Vyplatí se koupě originálu Fatboy nebo jsou i levnější napodobeniny dobré? Máte zkušenosti? Poradíte? Díky
Teď jsem na Fatboy viděla někde ve slevomatu dobrou slevu jen už nevím kde to bylo ![]()
ahoj, já jsem řešila stejný problém. Máme už jeden velký a chtěla jsem pro malou koupit ten dětský, ale asi je to fakt zbytečný. Za chvilku by z něj vyrostla a byl by na nic. Na velkém se fakt vyřádí a když na to přijde, vejdeme se na něj všichni ![]()
Takže až budou volné finance, přibude nám ještě jeden velký ![]()
Jinak, s jinýma značkama zkušenost nemám, líbí se mi Fatboy, protože je to originál…
Ahojte, celkom som sa aj ja namotala na ten fatboy, povodne som chcela malemu kupit tento tuli obludoo http://www.noblegarden.sk/…e-akcia-890/ ale ked pisete, ze je maly, ta teraz vaham.
a ten velky, nie je moc velky? u nas sa totiz nikde v okoli neda vidiet nazivo. mame obyvacku 5×5 metrov, tak teraz neviem ![]()
Ahoj, taky po něm tajně šilhám, ale asi půjdu do toho českého výrobku, protože je cenově mnohem výhodnější, ale nikde jsem ho ve skutečnosti neviděla
, tak pořád přemýšlím, a taky má ve stejné velikosti větší objem, tuším 500l, nemáte někdo zkušenosti? na vánoce příjímají objednávky celkem brzy, tak se musím rozhodnout rychle, vloni jsem to nestihla
.
Uvažuji o koupi tohoto pytle a ráda bych věděla jestli se ty kuličky sezením opotřebují a zda to jde případně doplnit. Dále bych chtěla vědět jestli si mám koupit original nebo ten buggle up. Chtěla bych to do dětského pokoje (herny).
@Lenny0 Ahoj my máme Fatboye originál a máme ho už rok a něco a také u dětí a vypadá stále jako nový. Moji rodiče si koupily nějaký levnější a ten se trhá a kuličky z něj padají. Snad jsem pomohla kdybys ještě něco potřebovala klidně se ptej
![]()
@Tee34 ahoj určitě jsi mi moc pomohla. Jsem ráda, že jsi s ním moc spokojená a že to vypadá, že se určitě vyplatí investovat do originálu. Nevíš, ale který z těchto dvou je lepší? Někde jsem četla, že original nedrží tvar jako křesílko (to když bych tam chtěla sedět já) ale nevím jestli je to pravda.
@Lenny0 Tak mi máme ten druhý, ale místo zeleného modrý a tvar drží skvěle fakt sním jsem moc spokojená. Tak určitě to nedrží jako ten první na té fotce, ale ten je s těmi pásy, které tam můžeš přidělat, aby držel tvar jako křesílko. Syn když chce z něho udělat křesílko tak si ho většinou opírá o zeď, ale stejně nejradši na něj skáče a je teda hrozně pohodlný. Přiznám se, že už jsem na něm párkrat usnula ![]()
@Lenny0 Ale když ho postavíš třeba do prostřed pokoje tak se dá vcelku dobře také vytvarovat jako křesílko.