Magnet Blancheporte

1027
15.4.11 13:02

Magnet Blancheporte

už jste si z něho někdo někdy objednával,jak jste byli spokojené? Mě to docela láká,ale bojím se aby mi to sedlo,jsem docela baculka a koupit si na sebe třeba triko aby nebylo uplé a nějak vypadalo je docela nadlický výkon,tady mají i dost velké velikosti a i to pěkně vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
15.4.11 13:07

ahoj objednala jsem si trika, ale byli mi krátký, jsem dost vysoká, a všechny byli krátký, tak putovali zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.4.11 13:40

Ahojek. Moje mamka u nich snad objednává už 40 let…já si u nich taky sem tam něco koupím.
A s velikostma je to jak kdy, ale to je všude. Dívám se hlavně na složení materiálu. Já mám velikost přes prsa 44, když je to nějaký nepružný materiál, tak si tu 44ku kupuji, když je to něco pružnějšího tak i 42. Co má 44/46 tak to je pro mě velké, takové číslování mají hlavně u těch dárků u objednávky zdarma nebo za tu zvýhodněnou cenu. Teď tam mamča něco objednávala a dostala takovou stříbrnou bundičku zdarma a k tomu stříbrnou šálu, tak mi vzala velikost 40/42 a musím říct, že i tak mi to bylo dost velké, fakt jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
korbova
13.1.12 15:53

Dobrý den
Objednala jsem si svetr,který nebyl zrovna nejlevnější a musím Vám všem co si zde chcete objednat říct, aby jste to nedělali!!!!To co bylo na obrázku bylo překrásný,to co mi přišlo poštou bylo něco neuvěřitelnýho!!!!!S T R A Š N Ý!!!!Styděla bych se někomu něco takového poslat,když na obrázku prezentuji něco jiného!Nikdy jsem nepsala nějaké stížnosti ani recenze ale na tohle se nedalo nereagovat......

• Citovat
  • Upravit
Skalníková
17.5.12 08:54

nejsem spokojená

Dne 27.4.12 jsem reklamovala šaty, neodpovídala velikost, odeslala jsem je doporučeně. Dnes je 17.5.12 a nikdo se neozval. Nelíbí se mi takový přístup firmy.

• Citovat
  • Upravit
Vlasta Altenburgerová
30.7.12 07:38

Dotaz

Dobrý den. Ráda by jsem se zeptala jestly ještě prodáváte magnetické kuličky do pračky? V žádném malém katalogu nebyli.Tak jestly mě můžete odpovedět byla by jsem moc ráda. Děkuji. Altenburgerová

• Citovat
  • Upravit
annabat
16.1.13 19:51

Velikosti a ceny

Donedávna jsem si objednávala oblečení i já, k dobru firmy musím říct, že reklamace mi VŽDY a včas vyřídila. Ale co mě už definitivně odradilo je: Cena malých a velkých velikostí!!! Některé věci jsou i víc než 2× dražší a to jsem v jiném katalogu neviděla! No a vzhledem k tomu, že jsem poněkud prostorově výraznější… Tak čau milý Magnete!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
zuzana84
12.2.13 09:30

nespkojný klient

Chcem sa podeliť o skúsenosti s nakupovaním s tochto katalogu, mamina je dlhoročný klient a málo kedy bola spokojná, velkosti jej nesedeli farby boli odlišné, darčeky nedodané a pod. Neodporúčam nakupovať…

• Citovat
  • Upravit
jn
197
27.4.13 14:13

Ahoj objednávala 1× šaty a mamka 2× blůzičky, vše ok, vypadá to hezky, sedí to… Pokud ti to nebude, můžeš vrátit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
20.9.16 18:32

Ahoj, vyhlidla jsem si na Blancheporte moc pekny kabat, ale nikdy jsem odtud neobjednavala a mam strach, jestli bude velikost odpovidajici a predevsim, jaka bude kvalita materialu. Mate nejakou zkusenost s timhle zasilkovym obchodem, sly byste do toho? Diky za vsechny odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
20.9.16 19:06

Nemám tento obchod ráda, takže neobjednávám. Přijde mě obyčejný a všední, nic moc zajímavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gli
1
16.1.23 16:40

Objednala jsem jsem v nemoci širokou noční košili velikost XL, mĕla být jemná bavlna se vzorečkem. Přišla z Afghanistanu z tvrdé bavlny, plastickým tvrdým, drsným vzorkem, ve skutečné velikosi maximálně M. Cena i s dopravou 900 Kč. Škrábe po celém těle.
Nekupovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák