Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny a jdu si pro radu… nevíte někdo,kde v Trutnově,nebo ještě lépe na internetu (ale aby mi to poslali) sehnat látky na šití (oblečení)? za rady předem moc děkuju ![]()
anebo taky na fleru. tam maji i naaadherne zahranicni, ale jak jednou propadnes, tak se pak nedoplatis ![]()
jinak ja taky kupuju v dome latek a ve flex texu. ale osobne.
VŠEM MOC DĚKUJU!!!
já na ten mimibazar koukala,ale ty látky mi příjdou spíš jako na povlečení ne?
já tomu nerozumím
co mám koupit? na oblečení je 100% bavlna,ale u toho všeho je napsaný,že je to vhodný na povlečení a tak… ![]()
kocunka píše:
VŠEM MOC DĚKUJU!!!
já na ten mimibazar koukala,ale ty látky mi příjdou spíš jako na povlečení ne?já tomu nerozumím
co mám koupit? na oblečení je 100% bavlna,ale u toho všeho je napsaný,že je to vhodný na povlečení a tak…
A ty zacinas? Uvazuju o zalozeni sici diskuze, dneska mi prijde stroj a zacinam vicemene od piky
Vecer na to asi vlitnu, tak doufam, ze se nekdo prida!
začínám no.. ještě ani na stroji neumím,měl by mi přijít příští týden ![]()
jojo, pro deti urcite 100% bavlna..
jee, diskuzi zalozte, ja prave koukala, ze tu jeste neni! rada si tam s vama pokecam
:-N
siti na male deti je brnkacka, jak je to prtave, tak to jde rychle od ruky ![]()
fram píše:
jojo, pro deti urcite 100% bavlna..
jee, diskuzi zalozte, ja prave koukala, ze tu jeste neni! rada si tam s vama pokecam:-N
siti na male deti je brnkacka, jak je to prtave, tak to jde rychle od ruky
Fram a není to ta „na povlečení“??? mi to příjde tvrdý ![]()
Kocunko, za mě je nejlepší látku osahat
Bavlna je kdeco, i když se trefíš materiálově, může to být moc tlusté/tenké…
www.levnelatky.cz Látky Mráz
Fler taky dobrej, ale to mi přijde docela drahý. Jsou to látky hodně prodávaný na patchwork. Ale určitě se tam dá najít i líp, zato zaručeně originálně, z dovozu apod.:-)