Kde koupit látky na oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
14.4.11 19:39
chuanitka píše:
Kocunko, za mě je nejlepší látku osahat :nevim: Bavlna je kdeco, i když se trefíš materiálově, může to být moc tlusté/tenké…

jenže v tady nikde nemám možnost koupit a osahat látky… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 19:42

kocunka ono to zalezi. kazda latka ma jinou gramaz a podle toho muzes rozpoznat, jestli je pevnejsi nebo naopak tenci. nejlepsi je ovsem osahat si je nekde v obchodu. po chvili se uz budes orientovat, uvidis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.11 19:45
fram píše:
kocunka ono to zalezi. kazda latka ma jinou gramaz a podle toho muzes rozpoznat, jestli je pevnejsi nebo naopak tenci. nejlepsi je ovsem osahat si je nekde v obchodu. po chvili se uz budes orientovat, uvidis!

moje odpověď viz. nad tvým příspěvkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 19:49

jojo, koukala jsem, ze na me vyskocila, az kdyz jsem to poslala.. :-D
to by ale bylo zvlastni, ze v trutnove zadna metraz neni.. vzdyt tam se latky primo vyrabely, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.11 19:50
fram píše:
jojo, koukala jsem, ze na me vyskocila, az kdyz jsem to poslala.. :-D
to by ale bylo zvlastni, ze v trutnove zadna metraz neni.. vzdyt tam se latky primo vyrabely, ne?

to si možná pleteš se Dvorem ne? Tam byla Tiba,ale tu zrušili :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.4.11 20:03
asha píše:
kocunka píše:
VŠEM MOC DĚKUJU!!!
já na ten mimibazar koukala,ale ty látky mi příjdou spíš jako na povlečení ne? :oops: já tomu nerozumím :-( co mám koupit? na oblečení je 100% bavlna,ale u toho všeho je napsaný,že je to vhodný na povlečení a tak… :nevim:

ahoj holky, ja jsem take zacinajici „svadlenka“ . Latky jsem nejake kupovala na www.fler.cz nebo i jinde na netu, zaleti co shanis, pekne detske treba na www.sijemdetem.cz

A ty zacinas? Uvazuju o zalozeni sici diskuze, dneska mi prijde stroj a zacinam vicemene od piky :) Vecer na to asi vlitnu, tak doufam, ze se nekdo prida!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.4.11 20:08
fram píše:
jojo, pro deti urcite 100% bavlna..
jee, diskuzi zalozte, ja prave koukala, ze tu jeste neni! rada si tam s vama pokecam ;-) :-N
siti na male deti je brnkacka, jak je to prtave, tak to jde rychle od ruky :srdce:

me to na deti moc nejde, zacla jsem detskyma a ted siju sobe - to si muzu aspon vyzkouset. Prvni kousek byl balonova sukne z košiloveho manzestru Hilco, pak tricko s biobavlny a ted halenka…no uz se tesim na tu diskuzi, protoze ve strihach dost tapu a siju tak nejak podle sebe. Jinak koupila jsem si Ottobre a jsou tam pekne strihy, burda mi prijde jak pred 20-ti a vice rokama, kdy ji kupovala mama. Podle ceho sijete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 20:10

nene, tibu jsem nemyslela.. mela jsem tam znamou, ale je to uz par let zpatky, co tam prave delala.. no snad to moc nepletu :-N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 20:11

neoenc taky podle ottobre nebo ze strihu z netu nebo objednavam primo strihy ze zahranici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.11 20:13
fram píše:
nene, tibu jsem nemyslela.. mela jsem tam znamou, ale je to uz par let zpatky, co tam prave delala.. no snad to moc nepletu :-N

aha,tak to vůbec nevím… :nevim: já tady bydlím rok,dřív jsme byli právě v tom Dvoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.4.11 20:18

Na tom Cathy mají dokonce videa, kde je vidět, jak se látka chová, jak pruží/nepruží, nemají to teda u všech, ale u hodně látek, to pomůže hodně, i když si sáhnout nemůžeš :palec:

Já teda jdu po materiálech, kde vím, co si pod tím představit, za mě nejlepší začínat s úpletem a fleecem, u fleecu vím přesně, co to je, u úpletu zase vím, že bude pružný, taky teplákovina je dobrá, manžestr, džínovina.

100% bavlny bez nějakého údaje bych brala jen v případě, že jsou látky v obchodě tříděné dle užití, někde to tak mají, že tam maj přímo „šatové“, „halenkoviny“, že zkrátka víš, co čekat a k čemu to koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.4.11 20:21

Tak holky vyckejte chvilinku, jdu to zalozit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.4.11 20:25

https://www.emimino.cz/…-klub-68057/

Klidne tam nahazejte odkazy tech latek, pokud se vam jeste chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.11 20:30
asha píše:
https://www.emimino.cz/…-klub-68057/Klidne tam nahazejte odkazy tech latek, pokud se vam jeste chce :)

jsou tam… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 20:33

Prozatím vždy zde http://www.metrovytextil.cz/ a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák