Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
chuanitka píše:
Kocunko, za mě je nejlepší látku osahatBavlna je kdeco, i když se trefíš materiálově, může to být moc tlusté/tenké…
jenže v tady nikde nemám možnost koupit a osahat látky… ![]()
kocunka ono to zalezi. kazda latka ma jinou gramaz a podle toho muzes rozpoznat, jestli je pevnejsi nebo naopak tenci. nejlepsi je ovsem osahat si je nekde v obchodu. po chvili se uz budes orientovat, uvidis!
fram píše:
kocunka ono to zalezi. kazda latka ma jinou gramaz a podle toho muzes rozpoznat, jestli je pevnejsi nebo naopak tenci. nejlepsi je ovsem osahat si je nekde v obchodu. po chvili se uz budes orientovat, uvidis!
moje odpověď viz. nad tvým příspěvkem ![]()
jojo, koukala jsem, ze na me vyskocila, az kdyz jsem to poslala.. ![]()
to by ale bylo zvlastni, ze v trutnove zadna metraz neni.. vzdyt tam se latky primo vyrabely, ne?
fram píše:
jojo, koukala jsem, ze na me vyskocila, az kdyz jsem to poslala..
to by ale bylo zvlastni, ze v trutnove zadna metraz neni.. vzdyt tam se latky primo vyrabely, ne?
to si možná pleteš se Dvorem ne? Tam byla Tiba,ale tu zrušili ![]()
asha píše:kocunka píše:
VŠEM MOC DĚKUJU!!!
já na ten mimibazar koukala,ale ty látky mi příjdou spíš jako na povlečení ne?já tomu nerozumím
co mám koupit? na oblečení je 100% bavlna,ale u toho všeho je napsaný,že je to vhodný na povlečení a tak…
ahoj holky, ja jsem take zacinajici „svadlenka“ . Latky jsem nejake kupovala na www.fler.cz nebo i jinde na netu, zaleti co shanis, pekne detske treba na www.sijemdetem.cz
A ty zacinas? Uvazuju o zalozeni sici diskuze, dneska mi prijde stroj a zacinam vicemene od pikyVecer na to asi vlitnu, tak doufam, ze se nekdo prida!
fram píše:
jojo, pro deti urcite 100% bavlna..
jee, diskuzi zalozte, ja prave koukala, ze tu jeste neni! rada si tam s vama pokecam:-N
siti na male deti je brnkacka, jak je to prtave, tak to jde rychle od ruky
me to na deti moc nejde, zacla jsem detskyma a ted siju sobe - to si muzu aspon vyzkouset. Prvni kousek byl balonova sukne z košiloveho manzestru Hilco, pak tricko s biobavlny a ted halenka…no uz se tesim na tu diskuzi, protoze ve strihach dost tapu a siju tak nejak podle sebe. Jinak koupila jsem si Ottobre a jsou tam pekne strihy, burda mi prijde jak pred 20-ti a vice rokama, kdy ji kupovala mama. Podle ceho sijete?
nene, tibu jsem nemyslela.. mela jsem tam znamou, ale je to uz par let zpatky, co tam prave delala.. no snad to moc nepletu :-N
neoenc taky podle ottobre nebo ze strihu z netu nebo objednavam primo strihy ze zahranici..
fram píše:
nene, tibu jsem nemyslela.. mela jsem tam znamou, ale je to uz par let zpatky, co tam prave delala.. no snad to moc nepletu :-N
aha,tak to vůbec nevím…
já tady bydlím rok,dřív jsme byli právě v tom Dvoře
Na tom Cathy mají dokonce videa, kde je vidět, jak se látka chová, jak pruží/nepruží, nemají to teda u všech, ale u hodně látek, to pomůže hodně, i když si sáhnout nemůžeš ![]()
Já teda jdu po materiálech, kde vím, co si pod tím představit, za mě nejlepší začínat s úpletem a fleecem, u fleecu vím přesně, co to je, u úpletu zase vím, že bude pružný, taky teplákovina je dobrá, manžestr, džínovina.
100% bavlny bez nějakého údaje bych brala jen v případě, že jsou látky v obchodě tříděné dle užití, někde to tak mají, že tam maj přímo „šatové“, „halenkoviny“, že zkrátka víš, co čekat a k čemu to koupit.
https://www.emimino.cz/…-klub-68057/
Klidne tam nahazejte odkazy tech latek, pokud se vam jeste chce ![]()
asha píše:
https://www.emimino.cz/…-klub-68057/Klidne tam nahazejte odkazy tech latek, pokud se vam jeste chce
jsou tam… ![]()
Prozatím vždy zde http://www.metrovytextil.cz/ a spokojenost.