Podvody na internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zuzukaa
15.4.11 09:28

podvody na internetu

ahoj maminky chtela sem se zeptat us ste se staly objeti nakeho podvodu ? prez internet docela by me to zajimalo kolik vas tady je ? a skrz ceho vas podvedly?? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
15.4.11 09:32

Nakupuju pravidelně přes net, většinou na aukru. Spoustu vybavení máme taky z netu (obchody), zatím (ťuk ťuk) všechno v naprostém pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.11 09:51

Dala jsem si na mmb inzerát, že koupím kočárek, paní se mi ozvala, nabídla, domluvily jsme se, poslala jsem část peněz s tím, že až kočárek dorazí, tak pošlu zbytek a kočárek neposlala, přišla jsem tak o 2500,–!

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
15.4.11 09:57
ty joo tak to je as smutne jak dokazou lidi vyuzivat ..me se stalo nekolikrat jeste kdys jsem zila v praze chtela jsem koupit barce novou postylku tak jsem se ozvala jedne pani take chtela poslat cast penez 1500kc tak sem ji to poslala krabice mi sice prisla ale byli tam nacpany nake latky a dopis ve kterem ta pani do dnes nehapu se mi omlouva ze je v tezke situaci a ze to musela udelat :pocitac: 8-o jen kdys si na to vzpomenu je mi zle :zed:
Anonymní píše:
Dala jsem si na mmb inzerát, že koupím kočárek, paní se mi ozvala, nabídla, domluvily jsme se, poslala jsem část peněz s tím, že až kočárek dorazí, tak pošlu zbytek a kočárek neposlala, přišla jsem tak o 2500,–!
  • Citovat
  • Upravit
17013
15.4.11 11:03

zuzuuku a udala jsi ji na policii? Nebo ji to prostě prošlo? Já bych ji to jen tak nedala :evil: . Jinak já přes net hodně nakupuji také ťukám, vše Ok, jen jedna mrcha prodávala 1 zkoušené kalhoty a přišly špinavé a roztrhané, ale prachy jsem z ní vyrazila zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.4.11 11:03

My jsme se asi tento tyden stali obetmi podvodu. Tez jsme nejspis prisli o 2 500 kc. Nastesti to byla jen zaloha a neposlali jsme celou castku :roll: Pred tydnem muz domlouval koupi mobilu, mobily mely byt v pondlei poslany a najednou je ticho po pesine. Nic nedoslo, nikdo nam neodpovida na maily :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
15.4.11 11:07
ahojky ne ja jsem se na to vykaslala nemela jsem naladu litat a sepisovat ruzne veci .. at si to ta pani uzije co vic jen ktomu dodat? v dnesnim svete nikdo na nikoho nekouka .. :nevim:
monikalysa píše:
zuzuuku a udala jsi ji na policii? Nebo ji to prostě prošlo? Já bych ji to jen tak nedala :evil: . Jinak já přes net hodně nakupuji také ťukám, vše Ok, jen jedna mrcha prodávala 1 zkoušené kalhoty a přišly špinavé a roztrhané, ale prachy jsem z ní vyrazila zpět.
  • Citovat
  • Upravit
15.4.11 11:08

Tak já jsem zatím taky ještě nenaletěla, a to nakupuju dost často. Snažím se vždycky si najít nějaké recenze na obchod, a zatím teda vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
15.4.11 11:40

Já jsem také nenaletěla, nakupuju několit let dost často. U internetových obchodů se nebojím, na MMB nakupuju za malé částky. Kočár jsem tam také kupovala, dohodla jsem se s paní na dobírce (šlo o 5000Kč), předem jsem jí poslala poštovné, aby viděla, že mám opravdu zájem a kočárek si převezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.9.11 10:58

Tak já naletěla tenhle týden taky. A to firmě Jan Zahradník Znojmo, nej-cocky.cz
Nejenže mi dodal zboží pozdě, ale ještě jiné, než jsem si objednala, telefony jsou nedostupné i skype, odpověděl mi pouze na zprávu (v pondělí), že mi správné čočky zašle, ale neposlal nic a nedostupný je dál :cert:
Našla jsem stránky www.podvodnefirmy.cz a tam jsem zjistila, že už má víc negativních hodnocení, pěkně mě to štve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.9.11 11:21

S nákupem přes internet mám zatím dobré zkušenosti. Nejčastěji zde nakupujeme elektroniku a spotřebiče na ověřených a známých webech s úhradou při převzetí zboží. Zatím se mi nestalo, že by zboží bylo vadné nebo ho nepřivezli. Párkrát jsem kupovala na Aukru použité oblečení na kluka tak do 200 Kč s platbou předem a vždy mi vše dorazilo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriko
24.9.11 23:23

podvedená

:cert: :cert: Ahojky . Ano jsem jednou myslím z mnoha podvedených, co naletěli zlodějce jménem JANA PETROVSKÁ,inzerovala věci pro děti na Bazos.cz Hodně maminek včetně mne zaslalo peníze a nedočkalo se zboží. Bohužel.Pozor nikdy neposílejte peníze na toto č. účtu : 43-8359080277/0100. PODVODNICE, DOUFEJME ŽE NA NÍ JEDNOU DOJDE
:cert:

• Citovat
  • Upravit
49
26.9.11 20:55

podvodnice Petrovská

Ahoj,
také jsem jedna z podvedených. Budu na tuto paní podávat tresní oznámení. Pokud se chceš přidat, napiš a mohu ji zažalovat i o to, co okradla tebe. Už mám docela slušný seznam lidiček, kteří jí také poslali peníze. Teď už vše sepisuji. Napiš mi kdyžtak soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriko
27.9.11 15:20

podvodnice petrovská

Dekuji, že Jste napsala, kontaktujte mne e- mailem.adriana.turtakova@centrum.cz, pokud ešte nejsem ve Vašem sezname podvedených.U mne se už také rísuje nejaké řešení ohledne trestného oznámení..

• Citovat
  • Upravit
49
28.9.11 14:18

Tak teď jsem zjistila, že v seznamu, který dáváme dohromady, vás již máme… Děkuji, že jste se ozvala. Na podání trestního oznámení již pracujeme. Jen sháním ještě další „oběti“. Beranová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák