Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den p. Popovicova . Pokud se chcete připojit k podávaní trestného oznámení, které podáváme společně na p. Petrovskou tak prosím kontaktujte mne e- mailem . ***@centrum.cz. čím dříve tým lépe. S pozdravem Kováčová
Pozor !!!!Takže Zlodějka - Jana Petrovská si penízky nechává posílat na účet na jméno OLGA GABRIELOVÁ, PETR GABRIEL č.účtu : 43-8359080277/0100 Pozor nenaleťte taky . Má už dost tučný účet z peněz nás okradených.
![]()
Přidávám se Na Aukro nedám dopustit, Objednávám toho hodně a zatím všechno ok. Mají tam hodnocení, to je super.
Tak pokud to přesáhlo 5000 Kč, doporučuji podat trestné oznámení. Věřím že by Jste nakonec uspěla. Držím palečky.
Mám prosbu. nenašel by se tady někdo kdo zaplatil v období duben, kveten, červen přes sbazar telefon 1200,– p. Rozsypal?? nebo někdo třeba z vašich známých?? Policie ho našla, a podle výpisu z účtu je nás kolem 60 co mu naletěli ale TO jsme daly jen dvě a ostatním je to asi jedno..aby to mohlo jít soudu je nás málo. prosím pokud o někom víte a nebo je mezi vámi někdo ozvěte se ať to šmejdovi neprojde děkujem!*
@zuzukaa píše:
ahoj maminky chtela sem se zeptat us ste se staly objeti nakeho podvodu ? prez internet docela by me to zajimalo kolik vas tady je ? a skrz ceho vas podvedly??
byla jsem podvedená JANA1505 prodává kočár několika lidem, a stejně ho nikomu nepošle. jenom chce na něm zbohatnout.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s obchodem nakupsi123.cz a paní Jitkou Hořavovovu? Mám v tomto obchodě bohužel objednané (a zaplacené) zboží, paní mě po mailu ujišťovala, že je zaslané, jen s delší dodací lhůtou (ze zahraničí), ale bohužel jsem mezitím již našla na netu negativní hodnocení, tak se bojím, zda vůbec něco dorazí. Pokud nedorazí, máte nějaké tipy, jak to dále řešit?
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenosti s obchodem nakupsi123.cz a paní Jitkou Hořavovovu? Mám v tomto obchodě bohužel objednané (a zaplacené) zboží, paní mě po mailu ujišťovala, že je zaslané, jen s delší dodací lhůtou (ze zahraničí), ale bohužel jsem mezitím již našla na netu negativní hodnocení, tak se bojím, zda vůbec něco dorazí. Pokud nedorazí, máte nějaké tipy, jak to dále řešit?
To je očividně Aliexpress nebo wish. Nechápu, proč si to tam nekoupíš sama a platíš mnohem vyšší cenu překupníkovi ![]()
Záleží, kdy jsi objednala. Já jsem z Ali objednala 21.11. a zboží začalo chodit tento týden a rozhodně nemám vše.
Kdy sis to objednávala? Kolik těch negativních hodnocení má? Někdy se stane, že na stovky dobrých recenzí je pár negativních (třeba to zpoždění).
Já si objednávala z Wish začátku listopadu nějakých deset věcí. Na jednu stále čekám.
V tomhle období, jestli ALI, nebo podobné- není problém, až 6 týdnů lhůta. Pokud se do toho vloží pošta Praha 120 (proclení), tak se stává, že z ciziny to jde 1 týden a tam to zkejsne další 4…
Díky moc, tak budu ještě doufat
Nemám moc zkušenosti s tímhle typem obchodů, kdyžtak holt budu příště chytřejší.
@jenny.fields píše:
To je očividně Aliexpress nebo wish. Nechápu, proč si to tam nekoupíš sama a platíš mnohem vyšší cenu překupníkovi
Záleží, kdy jsi objednala. Já jsem z Ali objednala 21.11. a zboží začalo chodit tento týden a rozhodně nemám vše.
Lidi rádi zneužíají strachu a neznalosti objednání z číny
Je pravda, že objednávky z Ali teď chodí s velkým zpožděním. Mě včera dorazila objednávka ze začátku listopadu teprve…
@Anonymní píše:
Díky moc, tak budu ještě doufatNemám moc zkušenosti s tímhle typem obchodů, kdyžtak holt budu příště chytřejší.
klidně napiš, když budeš chtít objednat něco za takových okolností. Mrknu se ti, jestli to mají v číně a zakolik a nemusíš platit takovým překupníkům ![]()
Dobrý den,
četla jsem Vaše příspěvky ohledně paní Petrovské a ráda bych se připojila pokud by jste na ní podávaly jako podvedené trestní oznámení,prlotože mi nabízela věci pro děti - nejsem maminka,ale 18 slečna,která má malou sestru a chtěla jsem jí koupit něco k narozeninám (aspoň nějaké oblečení nebo prostě něco co využije) a nalétla jsem.Zaplatila jsem 2000 Kč a od té doby se po paní Petrovské slehla zem - nevím jestli mění e-mailové adresy apod.,protože e-mail,který jsem měla byl po 11 dnech zrušený a já přišla o peníze z výplaty.....

Přeji hezký den,Míchaela Popovičová