Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
prosím všechny maminky, které mají na internetu zkušenost s paní … / email Gujana@seznam.cz bydliště okolí Hr.Králové, Trutnoc, Dvůr Králové/ ať se mi ozvou.
Konkrétně já jsem jí zaslala / po domluvě / 350Kč na cestovní postýlku, paní se několikrát omluvila, nyní už nereaguje vůbec…
Budu postupovat dle zákonů ČR.
Hlavně, aby přestala klamat… ![]()
Ewule0712 píše:
Nemáš číslo účtu? pošli mi kdyžtak do SZ.
jen pěkně veřejně
Takový lidi střílet ![]()
Jsem pěkně naštvaná, prvně psala, že je v nemocnici a nemůžou jí vyléčit nějakou infekci… nezabírají ATB, pak, že to domluví s mámou a ona balík pošle, nakonec, že do konce týdne, pak, že neměla čas, ale všechno dá do pořádku… peníze jsme posílala zač. března a nic…
znamá ma eshop s detskym oblecenim a rikala zase ze mesicne plati za nevyzvednute balicky cca 10 000kč a nic s tim taky neudela, docela me tou ni mrzi protoze to prodava jako charita a stejne se najdou smejdi
![]()
Pajakop27 píše:
znamá ma eshop s detskym oblecenim a rikala zase ze mesicne plati za nevyzvednute balicky cca 10 000kč a nic s tim taky neudela, docela me tou ni mrzi protoze to prodava jako charita a stejne se najdou smejdi![]()
to se dá vyřešit omluvou na webu že bohužel na dobírku není možné posílat
a nechat si posílat peníze předem ![]()
Phoebe píše:Pajakop27 píše:to se dá vyřešit omluvou na webu že bohužel na dobírku není možné posílat
znamá ma eshop s detskym oblecenim a rikala zase ze mesicne plati za nevyzvednute balicky cca 10 000kč a nic s tim taky neudela, docela me tou ni mrzi protoze to prodava jako charita a stejne se najdou smejdi![]()
a nechat si posílat peníze předem
Na druhou stranu, v dnesni dobe si malokdo koupi v eshopu neco s platbou predem, teda aspon ja ne..
Leda poslat predem postovne a zbytek na dobirku ![]()
Holky, nezlobte se na mě, ale četly jste úvodní příspěvek v diskuzi ?? ![]()
na mimibazaru ani Aukru se jinak neprodává-já tak prodávám i nakupuji již leta-vždy peníze předem-nehledě na to,že dobírka je zbytečně drahá.Zakladatelce držím palce ať se to dořeší k její spokojenosti-kde jste tu paní vzala-tedy kde nabízela postýlku?
Zaira píše:Phoebe píše:Na druhou stranu, v dnesni dobe si malokdo koupi v eshopu neco s platbou predem, teda aspon ja ne..Pajakop27 píše:to se dá vyřešit omluvou na webu že bohužel na dobírku není možné posílat
Leda poslat predem postovne a zbytek na dobirku
Ivy5 píše:
na mimibazaru ani Aukru se jinak neprodává-já tak prodávám i nakupuji již leta-vždy peníze předem-nehledě na to,že dobírka je zbytečně drahá.Zakladatelce držím palce ať se to dořeší k její spokojenosti-kde jste tu paní vzala-tedy kde nabízela postýlku?Zaira píše:Phoebe píše:Na druhou stranu, v dnesni dobe si malokdo koupi v eshopu neco s platbou predem, teda aspon ja ne..Pajakop27 píše:to se dá vyřešit omluvou na webu že bohužel na dobírku není možné posílat
Leda poslat predem postovne a zbytek na dobirku
I ja tak nakupuju a prodavam na MMB a aukru, to byl vsak komentar k eshopu,kde si i ja radsi priplatim za dobirku ![]()
navli: promiň ale nějak nevím co s tím
tak jsem reagovala na něco co vím co s tím
a jinak teda tobě by se hodilo kdyby bylo víc takových kdo jí něco zaplatil protože 350 kč policajti nebudou řešit
kamarádka takhle koupila postýlku skoro za litr a ani na aukru je to moc nezajímalo že pani přestala reagovat
ale naštěstí se asi po dvou měsících nakonec domluvili a paní postýlku poslala ![]()
Byla jsem podvedená od podvodnice s prodejem dětského zboží, viděla jsem toto téma, ráda bych se připojila či zahájila nové trestní stíhání, věřím, že nás je strašně moc a, že je to tutově ta samá, má několik emailů avšak co jsem se dočetla tak to samé tel.číslo je to neuvěřitelná lhářka, prosím napište mi vy co sní máte také zkušenost, děkuji
Já té podvodnici naletěla a poslala částku 1100,–kč
ja nejradeji nakupuju v normalnim obchode. a kdyz nakupuju na aukru, kouknu na hodnoceni a paltim predem, vetsinou by se dobirka nevyplatila. Kdyby to bylo neco drazsiho tak ano, ale jinak ne. Protoze kdyz je nejaka sleva aprictu si postovne tak to vetsinou vyjde stejne jakop koupit si to normalne ![]()
Dejte si pozor na pani a jeji pri synovce
Jan Petřina / Poživilová
Bukolská 3/779
Praha 8 181 00
vratila jsem jim jejich spatne zboži a uz jsem penize nevidela, na aukru jiz maji zakaz prodeje … dejte si pozor mm - jejich email - noirpoison@seznam.cz