Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj děvčata, máte některá zkušenost s e-shopem Ebambino, prosím? www.ebambino.cz ?
Vypadá to vše v pořádku, nabízejí více možností dodání a plateb, ale pro jistotu se ptám. Přece jen se v poslední době roztrhl s podvodnými e-shopy pytel, jak říkal ředitel policie v televizi.
nevím, nemám zkušenost, já nakupovala něco přes www.ebutik.cz ![]()
Zatím zkušenost také nemám,ale chci si tam koupit chůvičku s monitorem dechu.Tak doufejme,že bude vše v pořádku.
Pokud si nejsi jistá, tak si pošli zboží na dobírku… Radši připlatit pár korun, ale podle mě nemáš co ztratit než při platbě předem…
Ano, objednávala jsem tam několik věcí (taky tu chůvičku
) Podvodníci to určitě nejsou
Nebylo to sice bez chyby (nepřišla mi jedna hračka a neinformovali mě o tom dopředu a u jedné mi tam dali jiný tvar než jsem chtěla a chyběl návod v češtině) ale nebyly to zas tak zásadní věci, takže jsem to nijak neřešila. Zboží přišlo i celkem rychle, byla jsem spokojená a mají tam dobré ceny - vyšlo mi to u nich nejlevněji. Brala jsem to na dobírku.
Takže doporučuji ![]()
Jinak tady ještě připojuji hodnocení obchodu z heureky ![]()
http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Objednávala jsem tam autosedačku a je to naprosto v pohodě. Zboží měli skladem a zaslali do dvou dnů. Z klidným svědomím můžu doporučit.
Ahoj holky,díky za rady,mám objednávku skoro za 10tis,tak o ně nechci přijít
Tak já si tam teď objednala tu chůvičku a monitor,tak jsem zvědavá.
Holky tak tento e-shop můžu jedině chválit.Super.Objednala jsem zboží v úterý a ve čtvrtek jsem to měla doma.
Napsali mi i e-mail,takže naprostá spokojenost. ![]()
J-Zicek píše:
Holky tak tento e-shop můžu jedině chválit.Super.Objednala jsem zboží v úterý a ve čtvrtek jsem to měla doma.
Napsali mi i e-mail,takže naprostá spokojenost.
Já zatím taky můžu jen chválit. Paní výborně komunikuje, rychle, telefonuje, píše emaily a je opravdu ochotná. Zboží si budu zítra vyzvedávat. Zatím 100% spokojenost. Ještě písnu zítra, až vyzvednu zboží ![]()
ahoj, tak dopisuji, zboží všechno v pořádku. Jen u postýlky byly vadně označené šrouby v návodu, který mi poslali 2×. A chyběl návod na komodu, ale můj to sestavil, i když u toho dost nadával. Ale hned mi nabídli, že návod dopošlou. Opravdu doporučuji, jsme spokojení, postýlka i komoda je nádherná.
Ahoj já jsem nakoupila přes ebambino a jsem velmi spokojená
objenávala jsem postýlku, matraci a jiné drobnosti a vše přišli za 3dny od objednání a v perfektním stavu. Můžu doporučit ![]()
Naprostá nespokojenost! Nedodržují dodací dobu, komunikace na bodě mrazu. Když jsem psala mail, tak odpověď úplně na něco jiného, když jsem jim volala, tak mi zavesila telefon, na dotaz jak tedy odstoupit od kupní smlouvy, odpověď že to nelze, takze moje reakce byla, že ať to tedy poslou, ale že zásilku neprevezmu. Za mě tedy už nikdy víc! Prosit se někoho abych u něj mohla nakoupit opravdu nehodlam