Letákové akce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2237
21.4.11 11:45

Letákové akce

možná to víte dávno, třeba jsem na nic nového nepřišla, ale víte, jak se dělají letákové akce? asi tak v úterý jsme koupili vaječný likér v kauflandu za 49,90kč a od dnešního dne je v letáku v AKCI za 59,90kč a prý z původních 79,90kč-ta samá značka, ten sám, dělají z lidí DEBILY a my jim to žereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
21.4.11 11:51

ani se tomu nedivím :mrgreen: už jsem si zvykla, že akce a slevy jsou někdy jen chytáky :palec: ale chudáci třeba duchodci, si myslej, jak šikovně nakoupili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.4.11 11:52

toho už jsem si taky všimla, nebo je cena nižší, ale zase je toho o 100gramů mín, takže pokud člověk nezná cenu i váhu zpaměti tak naletí na kdejakou akci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
21.4.11 11:57

dělala jsem v obchodě takže mě to nepřekvapí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.4.11 12:00

No já dělala v Penny a moc dobře to znám :pankac: Nebo je to levnější o 40 haléřů, ale AKCE jak kráva :roll:

• Citovat
  • Upravit
46669
21.4.11 12:02

Je to hnus, ale taky se nedivím. Já moc do letáků nekoukám, prostě když je něco potřeba, tak to koupím, i když hledám i levnější variantu.
Občas vidím třeba v Albertu lidi, jak jedou s košíkem, v ruce leták a nakupujou podle něj. Tak se jim asi nákup pěkně prodraží, místo aby ušetřili… :zed: :zed:

Nedávno jsem nestačila valit oči. Ségra si koupila sukni v outletu. Cena po slevě 199,–. Bylo na ní spoustu přeškrtaných cen, ta nevyšší 899,–. Tak mi řekněte, za co ten hadr stojí, když si ve finále můžou dovolit ji prodat za tak málo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.4.11 12:02

V Bille jsem na to taky párkrát narazila…že nějaké zboží mají za nějakou cenu, pak ho na týden zdraží…a jeden den na něj mají akci mínus 25%…takže jsi zase na svejch…

A kupony v DM Dorgerii - taky žádná výhra…zboží po slevě koupim za stejnou cenu jak v Tescu…

samozřejmě to není u všeho zboží, dají se někdy koupit věci opravdu v akci, ale chce to mít vysledovaný ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.4.11 12:04

ja taky dělam letáky. jako původní cena se uvádí většinou ta historicky nejvyšší (třeba před 2 lety) tak přemýšlejte a nekoukejte jenom na obří červeno žlutá písmena !AKCE! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.4.11 12:04

Jo, to jsem nedavno koukala v Tescu byla akce na caje Lipton za 42Kc :mrgreen: Zajimalo by me z jaky ceny to bylo zlevneny, protoze v Kauflandu takhle stoji normalne a v akci tam byva kolem 30Kc :mrgreen:
Chce to mit v hlave urcity ceny a nenechat se napalit na radoby super akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
21.4.11 12:10

já se tím nevzrušuju. nakupuju věci kdy je potřebuju a kde zrovna jsem (téměř vždy v Intersparu), nezávisle na nějakých AKCÍCH. Nehoním se za zlevněnýma pamperskama, nemám kupony DM, letáky nečtu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.4.11 12:26

a proto říkám "zlatí komunisti :lol: ",to měl človělk cenu pevně danou, pěkně na obale psanou, doma si spočítal kolik mu nákup bude stát a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.4.11 12:29

Tak já si nedělám iluze, že jsou to nějaké extra akce. Nakupuju spíš dle potřeby stylem: potřebujeme jogurty, vezmu tyto, jsou o dvě kačky levnější, než minulý týden apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
21.4.11 12:32

jo to já vím už dávno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
21.4.11 12:37

Tak to známe. Já v akci nakupuju, něco co neznám a cena se mi docela zamlouvá a spíš ty věci o kterých vim, že jsou jinak dražší. Pokud je to o pár halířů, tak nad tim jen kroutim hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
21.4.11 12:37

Já jediný co jsem brala a sledovala v letáku, byli plíny a sunar. Oboje už dávno nepotřebujem, takže leták prolítnu a zavřu. Max kupuju mlíko a cukr v akci takhle a nebo když je hera na pečení.
Jinak nakupuju podle potřeby:).

Anulko - máš recht :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák