Letákové akce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2237
21.4.11 12:43

před cca 10 lety, kdyjsem pracovala v kauflandu, tam byli lidi, co měli v ruce lístek a tam-interspar: …vypsáno, co tam koupit, tesco: …, kaufland:…, lidl: … . Prostě udělali si výlet po akcích, prošlapali boty a ve finále stejně neušetřili, protože 100% mimo „akční“ zboží házeli i ostatní, to si ale člověk, co pracuje z časových důvodů nemůže dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
21.4.11 12:48

Nepřekvapuje mě to. Letáky nesleduju, ale přiznávám, že na obrovskej křiklavej nápis AKCE celkem slyším, ale jen pokud tu věc běžně kupujeme.
Naštěstí razím zásadu, že nejsem tak bohatá (čas, doprava), abych si mohla dovolit jezdit celý dny po kšeftech a nakupovat akční zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.4.11 12:58

já teda sleduju akční věci.. koukám na netu, ale vyloženě u potravin nebo plen - co vím, kolik běžně stojí… Mají jogurty v akci, tak jdu pro jogurty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
21.4.11 13:21

My teda akce sledujeme v jednom obchodě a v cenách potravin se celkem orientujeme, takže když je něco opravdu levnější, tak toho koupíme víc a pak jíme podle akce :lol: Manžel se zase orientuje v cenách elektroniky a to jsou daleko větší pálky, ale řekněte příbuzným nebo známým, že teda koupili o mnoho tisíc dráž než to bylo nutný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.4.11 13:58
Anulka píše:
a proto říkám "zlatí komunisti :lol: ",to měl človělk cenu pevně danou, pěkně na obale psanou, doma si spočítal kolik mu nákup bude stát a hotovo.

Tak na tohle ja si nepamatuju :lol: Ale urcite bych to brala. Tedka cpou do schranek tuny letaku…aspon mam do ceho loupat brambory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.11 14:48

Já jsem tak kdysi sledovala v Kauflandu ananas. Koupila jsem ho za 34,90 (příklad) a pak se asi 3× každý týden zdražil o 10,–, aby 4. týden šel do bomba akce za za původních 34,90 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
21.4.11 17:21

Nečetla jsem celou diskusi, ale dělá to hlavně COOP. Udělají akci, ale akce to někdy nění. Tuhle tam měli cedulku akce a pod tím byla stará cedulka bez akce a cena stejná. :nevim: Mi nejsme blbý. Takže sleva nakonec žádná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák