Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KarolinaB99 píše:
@martina.se
Staví se k tomu momentálně že pokud si dítě nechám tak se o něj chce starat ale nedovolý aby ho vychovával jiný chlap. Je to rus a proto je to těžké, říká buď potrat nebo svatba, nevím co si mám myslet. Jednou tak podruhé jinak
a tak jako dítě nechce, tak je mu houby do toho, kdo se bude starat a pod.. Zakázat Ti život nemůže.. osobně bych s podobným magorem dítě ani nechtěla.. a rozhodně bych si ho po tom všem nebrala.
@KarolinaB99 píše:
@martina.se
Staví se k tomu momentálně že pokud si dítě nechám tak se o něj chce starat ale nedovolý aby ho vychovával jiný chlap. Je to rus a proto je to těžké, říká buď potrat nebo svatba, nevím co si mám myslet. Jednou tak podruhé jinak
Já osobně bych na tvém místě šla raději na potrat
ještě když čtu to, viz. výše… Hodně štěstí at se rozhodneš jakkoliv…
Sla bych na tvem miste na interupci. Dostuduj, najdi si praci a zacni byt zodpovedna, protoze veta, ze oba pochazite z rodin, kde penize jsou, mluvi za vse.
@martina.se píše:
a tak jako dítě nechce, tak je mu houby do toho, kdo se bude starat a pod.. Zakázat Ti život nemůže.. osobně bych s podobným magorem dítě ani nechtěla.. a rozhodně bych si ho po tom všem nebrala.
Je přísný, vypadalo to že se ho zbavím, rozloučíme se a každý pujdeme svou cestou jenže se vše stížilo… sama vím že miminko chci a nevím zda on protože jednou mě pošle na interupci podruhé že nechce abych šla. Nechápu proč je vše komplikované ![]()
@KarolinaB99 píše:
Je přísný, vypadalo to že se ho zbavím, rozloučíme se a každý pujdeme svou cestou jenže se vše stížilo… sama vím že miminko chci a nevím zda on protože jednou mě pošle na interupci podruhé že nechce abych šla. Nechápu proč je vše komplikované
a teď si vem, že se s nim budeš třeba celý život dohadovat, co proč a jak kolem dítěte..
ale konečné rozhodnutí je na Tobě - za mne osobně - pryč od něj a dítko bych si nenechala.. Ale jak říkám, je to jen můj pocit.
@KarolinaB99 píše:
Je přísný, vypadalo to že se ho zbavím, rozloučíme se a každý pujdeme svou cestou jenže se vše stížilo… sama vím že miminko chci a nevím zda on protože jednou mě pošle na interupci podruhé že nechce abych šla. Nechápu proč je vše komplikované
@martina.se píše:
a teď si vem, že se s nim budeš třeba celý život dohadovat, co proč a jak kolem dítěte..ale konečné rozhodnutí je na Tobě - za mne osobně - pryč od něj a dítko bych si nenechala.. Ale jak říkám, je to jen můj pocit.
Naprosto se ztotožnuji s tímto názorem. Utíkej od něho…Jsi ještě hodně mladá
@vonajebohyne píše:
Ja se obavam, ze vzhledem k tomu, ze jsi do nej zamilovana, si od toho ditete slibujes vic. A budes zklamana.Dite se zvladnout jiste da, ale neprojektuj si do nej predstavu, ze jeho otec zmeni sve city k tobe.
Přesně toho se obávám…
@KarolinaB99 píše:
a takto komplikované to bude po celý zbytek života, pokud si malé necháš. Jsi na to připravená? A ochotná to podstoupit? Pokud na to máš sílu, tak do toho, ale bude to jeden velký boj…
@martina.se píše:
a teď si vem, že se s nim budeš třeba celý život dohadovat, co proč a jak kolem dítěte..ale konečné rozhodnutí je na Tobě - za mne osobně - pryč od něj a dítko bych si nenechala.. Ale jak říkám, je to jen můj pocit.
Rozhodla bych se stejně
@martina.se
Máte všechny pravdu, moc děkuji. Zase nachci aby se mě jednou dítě zeptalo v 10ti letech kde je táta a proč není s námi když ostatní ze školy ho mají… toho se děsím nejvíce
@KarolinaB99 píše:
Tak ac jsem byla pro, aby sis dite nechala, tak s takovym psychopatem si nejsem uplne jista…aby te vubec potom nechal na pokoji, i kdyz spolu nebudete a byla bys s miminkem sama
jestli je to nejakej magor a jeste cizinec…musis to hodne dobre promyslet…prober to urcite s rodici…preju ti, at se rozhodnes co nejlip ![]()
@KarolinaB99 píše:
@martina.se
Tak do takového vztahu bych vůbec nešla…Asi co nejdříve kontaktovat právníka
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.