Interupce ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.3.18 11:21
@KarolinaB99 píše:
@martina.se
Staví se k tomu momentálně že pokud si dítě nechám tak se o něj chce starat ale nedovolý aby ho vychovával jiný chlap. Je to rus a proto je to těžké, říká buď potrat nebo svatba, nevím co si mám myslet. Jednou tak podruhé jinak :roll:

a tak jako dítě nechce, tak je mu houby do toho, kdo se bude starat a pod.. Zakázat Ti život nemůže.. osobně bych s podobným magorem dítě ani nechtěla.. a rozhodně bych si ho po tom všem nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.18 11:23

@Ketris obdivuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
22.3.18 11:23
@KarolinaB99 píše:
@martina.se
Staví se k tomu momentálně že pokud si dítě nechám tak se o něj chce starat ale nedovolý aby ho vychovával jiný chlap. Je to rus a proto je to těžké, říká buď potrat nebo svatba, nevím co si mám myslet. Jednou tak podruhé jinak :roll:

Já osobně bych na tvém místě šla raději na potrat :roll: ještě když čtu to, viz. výše… Hodně štěstí at se rozhodneš jakkoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.3.18 11:26

Sla bych na tvem miste na interupci. Dostuduj, najdi si praci a zacni byt zodpovedna, protoze veta, ze oba pochazite z rodin, kde penize jsou, mluvi za vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.18 11:27
@martina.se píše:
a tak jako dítě nechce, tak je mu houby do toho, kdo se bude starat a pod.. Zakázat Ti život nemůže.. osobně bych s podobným magorem dítě ani nechtěla.. a rozhodně bych si ho po tom všem nebrala.

Je přísný, vypadalo to že se ho zbavím, rozloučíme se a každý pujdeme svou cestou jenže se vše stížilo… sama vím že miminko chci a nevím zda on protože jednou mě pošle na interupci podruhé že nechce abych šla. Nechápu proč je vše komplikované :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 11:28
@KarolinaB99 píše:
Je přísný, vypadalo to že se ho zbavím, rozloučíme se a každý pujdeme svou cestou jenže se vše stížilo… sama vím že miminko chci a nevím zda on protože jednou mě pošle na interupci podruhé že nechce abych šla. Nechápu proč je vše komplikované :zed:

a teď si vem, že se s nim budeš třeba celý život dohadovat, co proč a jak kolem dítěte.. :think: ale konečné rozhodnutí je na Tobě - za mne osobně - pryč od něj a dítko bych si nenechala.. Ale jak říkám, je to jen můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
22.3.18 11:29
@KarolinaB99 píše:
Je přísný, vypadalo to že se ho zbavím, rozloučíme se a každý pujdeme svou cestou jenže se vše stížilo… sama vím že miminko chci a nevím zda on protože jednou mě pošle na interupci podruhé že nechce abych šla. Nechápu proč je vše komplikované :zed:
8o 8o 8o :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
22.3.18 11:32
@martina.se píše:
a teď si vem, že se s nim budeš třeba celý život dohadovat, co proč a jak kolem dítěte.. :think: ale konečné rozhodnutí je na Tobě - za mne osobně - pryč od něj a dítko bych si nenechala.. Ale jak říkám, je to jen můj pocit.

Naprosto se ztotožnuji s tímto názorem. Utíkej od něho…Jsi ještě hodně mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
22.3.18 11:35
@vonajebohyne píše:
Ja se obavam, ze vzhledem k tomu, ze jsi do nej zamilovana, si od toho ditete slibujes vic. A budes zklamana.Dite se zvladnout jiste da, ale neprojektuj si do nej predstavu, ze jeho otec zmeni sve city k tobe.

Přesně toho se obávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
22.3.18 11:36
@KarolinaB99 píše:

a takto komplikované to bude po celý zbytek života, pokud si malé necháš. Jsi na to připravená? A ochotná to podstoupit? Pokud na to máš sílu, tak do toho, ale bude to jeden velký boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
22.3.18 11:43
@martina.se píše:
a teď si vem, že se s nim budeš třeba celý život dohadovat, co proč a jak kolem dítěte.. :think: ale konečné rozhodnutí je na Tobě - za mne osobně - pryč od něj a dítko bych si nenechala.. Ale jak říkám, je to jen můj pocit.

Rozhodla bych se stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.18 11:46

@martina.se
Máte všechny pravdu, moc děkuji. Zase nachci aby se mě jednou dítě zeptalo v 10ti letech kde je táta a proč není s námi když ostatní ze školy ho mají… toho se děsím nejvíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.3.18 11:46
@KarolinaB99 píše:

Tak ac jsem byla pro, aby sis dite nechala, tak s takovym psychopatem si nejsem uplne jista…aby te vubec potom nechal na pokoji, i kdyz spolu nebudete a byla bys s miminkem sama :think: jestli je to nejakej magor a jeste cizinec…musis to hodne dobre promyslet…prober to urcite s rodici…preju ti, at se rozhodnes co nejlip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
22.3.18 11:50

Co na to rodiče? Už to vědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
22.3.18 11:50
@KarolinaB99 píše:
@martina.se

Tak do takového vztahu bych vůbec nešla…Asi co nejdříve kontaktovat právníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty