Interupce ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1615
22.3.18 15:14
@KarolinaB99 píše:
@Janli též se bojím, už tím vyhrožuje.. bohužel nevím jak reagovat, kdyby to byl normální chlap, myslím že je to o dost snažší.

On už ti tím teď vyhrožuje?? 8o No to je síla, vůbec bych se dál nerozmýšlela a šla na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
22.3.18 15:22

Je to hrozný, protože vůbec nejsem zastáncem potratů, ale v tomhle případě bych volila interrupci. Mít dítě s takovým magorem opravdu zavání problémy do budoucna, kor když jsi takhle mladá. Šla bych co nejdříve, ať je to co nejmenší zásah. A pro příště řeš antikoncepci zavčasu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.18 15:37

Byla sem v podobný situaci, akorát starší. Antikoncepci sem vysadila z důvodu otékaní nohou a současně sem se s partnerem stejně rozcházela. Jenže než sem se odstěhoval jsme se sešli pod jednou střechou opilý a bylo zaděláno. Byla sem z toho dost v šoku protože jsem to zjistila když už sem bydelala sama a myslela sem si, že sem nějak nemocná nebo tak, pač mě tehotenství nenapadlo. :roll: Když se to zjistila byla sem v šoku. Naprosto všichni v mým okolí mě posílali na interupci, nebyl nikdo kdo by se mě zastal. Mluvila sem i s bývalýho rodiči zajímalo mě zda by aspoň oni měli zájem, aby mělo dítě treba babičku nebo dědečka, když už ne otce. Byli proti a přemlouvali mě ať jdu na interupci. Bývalej za mnou jezdil domu a brečel, že dítě v žádným případě nechce. Máma mi nadávala že ze mě bude socka ať si to v žádným případě nenechám. Možná by bylo fajn kdyby si o tom promluvila s vlastní mamkou a třeba i s jeho rodinou. Mě tenkrát hodně zajímalo zda by byl vůbec někdo kdo by se na miminko těšil. Já se nakonec rozhodla pro interupci. Beru to jako svoje životní selhaní, přesto toho ale nelituji. Dnes mám dvě děti a jsem ráda, že maj otce který je miluje, včetně mmilujících prarodičů a praprarodičů. Asi to byl i sobecký důvod, ale nedovedla bych dítěti vysvětlit proč ho tatínek nemá rád a proč má jen jednu babičku atd…Možná bych tim víc trpěla já než to dítě to nevim. Ať se rozhodneš jakkoli časem si řekneš, že to bylo určitě správně. Ty mi navíc přijdeš opravdu hodně mladá, možná to pro tebe tak bude nejlepší. Tenkrát mi jedna svobodná maminka řekla, že pro ni neni nic bolestnějšího, než koukat na dítě které spinká ona ten pocity radosti a starosti nemá s kým sdílet.

• Citovat
  • Upravit
22.3.18 19:36

@hankazm2 tak to závidím. Musela jste být strašně silná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.3.18 19:41
@KarolinaB99 píše:
@martina.se
Staví se k tomu momentálně že pokud si dítě nechám tak se o něj chce starat ale nedovolý aby ho vychovával jiný chlap. Je to rus a proto je to těžké, říká buď potrat nebo svatba, nevím co si mám myslet. Jednou tak podruhé jinak :roll:
:? No po přečtení tohoto nevím. Jestli je menší zkouška ustát potrat, nebo ustát to, že budeš mít dalších cca 20 let za zády magora. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
22.3.18 19:45

@Tiger-lily rozhodně to první.
Zakladatelko, co na to Tvoji rodiče???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.3.18 19:50
@truelly píše:
@Tiger-lily rozhodně to první.
Zakladatelko, co na to Tvoji rodiče???
:? Taky si myslím. Zvlášť v tomto věku a s ohledem na to, že jiné závazky vůči tomu chlapovi nemá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.3.18 20:06

@KarolinaB99 Zkus kontaktovat tuto poradnu pro těhotné a matky v tísni. Mám takový dojem, že si vůbec neuvědomuješ, do čeho jsi spadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
22.3.18 20:57

@hani28 to je sice pravda, ale jednou by se trapit mohlo vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.18 22:08

Já otěhotněla ve 20. Byla jsem na škole, tedy bez práce, peněz, vlastního bydlení. Dítě jsem si nechala. Rodina mě podpořila, mohla jsem u nich bydlet, vše mi na malé koupili, atd. Otce dítěte jsem nezapsala do rl a utla s ním kontakt. Nebyl to zrovna rodinný typ, otěhotněla jsem náhodou a počítala jsem už od začátku, že na malé budu sama. Od něj jsem nic nechtěla. Teď už jsou klukovi 3 roky a nikdy jsem nelitovala ;) O rok později jsem si našla jiného, vdala se, změnila příjmení i synovi, abychom byli rodina a manžel se nechal i dopsat do rodného listu. Je mi 24 a mám úplnou rodinu. A to to na začátku nebylo vůbec růžové a byla jsem totálně odkázaná na pomoc rodiny. Teď prožívám nejšťastnější období života. :srdce: A jsem strašně ráda, že jsem se rozhodla ex neuvést jako otce, protože máme klid, syn má tatínka, který ho miluje, dává mu všechno a máme malého jen pro sebe :lol: :palec: (Za mě si dítě určitě nech. Já byla v těch 20 ještě takový tele, ale jakmile jsem malého držela v náručí, totálně mi to obrátilo svět naruby a stala se ze mě máma kvočna, jak říká moje maminka :lol: :lol:) Za syna bych umřela a za ty myšlenky, že jsem chtěla jít na potrat bych si nejradši nafackovala, protože on je to nejvíc, co jsem kdy v životě dokázala.)

• Citovat
  • Upravit
72725
23.3.18 08:17
@Tiger-lily píše: :? No po přečtení tohoto nevím. Jestli je menší zkouška ustát potrat, nebo ustát to, že budeš mít dalších cca 20 let za zády magora. :nevim:

tak nějak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.3.18 08:20
@KarolinaB99 píše:
@martina.se
Máte všechny pravdu, moc děkuji. Zase nachci aby se mě jednou dítě zeptalo v 10ti letech kde je táta a proč není s námi když ostatní ze školy ho mají… toho se děsím nejvíce

a tak zrovna tohle je to nejmenší.. protože je tam víc problémů - jako hlavní bych viděla mít takového nevyrovnaného člověka za zády :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
23.3.18 08:41
@martina.se píše:
a tak zrovna tohle je to nejmenší.. protože je tam víc problémů - jako hlavní bych viděla mít takového nevyrovnaného člověka za zády :think:

Taky mám ten dojem, že holčina vůbec neví, do čeho vlezla. Těžko radit. Je jasné, že žádná máma nikdy neřekne, že si dítě, které je narozené, neměla nechat. Kolikrát ale dítě s podivným partnerem způsobí obrovské problémy, které se potáhnou roky. Není to tak jednoduché někdy, jak je v příspěvku výše, že se otec nezapíše do rl, úžasná rodina pomůže a pak si časem v klidu najde super partnera a jsou úplná rodina. Těžko říct, kdo je schopen ustát to, že se práv k dítěti domáhá skupina nějakých vyšinutých cizinců a jakým způsobem to může ovlivnit život její a život jejího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.3.18 09:19
@Tiger-lily píše:
Taky mám ten dojem, že holčina vůbec neví, do čeho vlezla. Těžko radit. Je jasné, že žádná máma nikdy neřekne, že si dítě, které je narozené, neměla nechat. Kolikrát ale dítě s podivným partnerem způsobí obrovské problémy, které se potáhnou roky. Není to tak jednoduché někdy, jak je v příspěvku výše, že se otec nezapíše do rl, úžasná rodina pomůže a pak si časem v klidu najde super partnera a jsou úplná rodina. Těžko říct, kdo je schopen ustát to, že se práv k dítěti domáhá skupina nějakých vyšinutých cizinců a jakým způsobem to může ovlivnit život její a život jejího dítěte.

přesně.. dítě v pohodě, ale žít ve stínu takového člověka - když se teď takhle chová, co udělá do budoucna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 20:41

Ahoj omlouvám se za anonym ale jsem v 8+3tt je tu někdo kdo šel na tu velkou interrupci? A jak vám bylo po té interrupci?? Bojím se dr. Říká že je to velký zásah do těla prosím kdo to už podstoupil díky :( Dítě už máme jedno a druhé bohužel po finanční stránce si dovolit nemůžeme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty