Interupce, bez psychických problémů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
24.2.12 22:25
sophinka píše:
Anonymní píše:
za prvé jsem potřebovala název diskuze, která ještě není, jinak by nebyla založena a za druhé, vím, že jsou pak i potraty v pozdějším stadiu, které musejí být potvrzeny od psychiatra, jinak nemohou být provedeny

Já tomu taky nerozumím, ona neví, jestli je vůbec těhotná, ale zároveň chce potrat bez psychických problémů, přičemž potřebuje doporučení psychiatra, že je psycho, aby jí mohl být eventuálně proveden potrat po 12. týdnu.
Tak to je fakt na nějakou poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 22:26
Kajuli píše:
Jak už bylo řečeno, do 12.tt je to u nás legální.
A opravdu je na fóru o mateřství a dětech poněkud nevhodné zakládat takovou diskusi. Zbytečně proti sobě popudíš všechny pro-life aktivisty, co se nechtějí vcítit do té „druhé strany barikády“. A myslím, že to nemá zapotřebí ani jedna strana

Hezky jsi to napsala :palec:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.2.12 22:27
eva valoi píše:
sophinka píše:
Anonymní píše:
za prvé jsem potřebovala název diskuze, která ještě není, jinak by nebyla založena a za druhé, vím, že jsou pak i potraty v pozdějším stadiu, které musejí být potvrzeny od psychiatra, jinak nemohou být provedeny
Já tomu taky nerozumím, ona neví, jestli je vůbec těhotná, ale zároveň chce potrat bez psychických problémů, přičemž potřebuje doporučení psychiatra, že je psycho, aby jí mohl být eventuálně proveden potrat po 12. týdnu.

a otěhotněla v šestinedělí přes antikoncepci (která se v době šestinedělí nedává ) :zed: má nás asi za tupce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Proboha čtete to pořádně ?! Napsala jsem, že jsem jen o nich slyšela, ne že to potvrzení potřebuju já !!

• Citovat
  • Upravit
433
Kajuli píše:
Jak už bylo řečeno, do 12.tt je to u nás legální.
A opravdu je na fóru o mateřství a dětech poněkud nevhodné zakládat takovou diskusi. Zbytečně proti sobě popudíš všechny pro-life aktivisty, co se nechtějí vcítit do té „druhé strany barikády“. A myslím, že to nemá zapotřebí ani jedna strana

Kajuli, sorry, nejsem žádná pro-life aktivistka, at si kazdy dela co chce, ale zakladani podobnych temat je tak akorat provokace…na netu se da najit uplne vse, takze neni duvod s tim prudit matky, tehule, snazilky apod…sorry, pokud uz ma jedno dite, tak si snad i umi vygooglovat co udelat s tim, ktere nechce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 22:28
sophinka píše:
eva valoi píše:
sophinka píše:
Anonymní píše:
a otěhotněla v šestinedělí přes antikoncepci (která se v době šestinedělí nedává ) :zed: má nás asi za tupce

Šestinedělí bylo ukončeno zač. ledna !! Je únor !!

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.2.12 22:29
Anonymní píše:
Proboha čtete to pořádně ?! Napsala jsem, že jsem jen o nich slyšela, ne že to potvrzení potřebuju já !!

takže si necháš udělat potrat v 6 tt ale zajímá tě jak to probíhá po 12 tt?

• Citovat
  • Upravit
433
24.2.12 22:30

Co takhle si i vygooglovat neco jako chraneny sex…jedno dite prislo necekane, druheho se hodlas zbavit…mozna by bylo lepsi se nejak chranit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 22:31
sophinka píše:
Anonymní píše:
Proboha čtete to pořádně ?! Napsala jsem, že jsem jen o nich slyšela, ne že to potvrzení potřebuju já !!
takže si necháš udělat potrat v 6 tt ale zajímá tě jak to probíhá po 12 tt?

Že vím, že je taková interupce v pozdějším stadiu, ale nevím jak je to s tou do 12tt. Asi je na čase to ukončit, dozvěděla jsem se co jsem chtěla, i co nechtěla a to mi stačí. Dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
26574
24.2.12 22:36

Teda dámy, já jsem taky proti potratům, ale co vy tady teda předvádíte :roll:
Chtělo by to trochu tolerance, tímhle nenávistným přístupem akorát ublížíte samy sobě :nevim: Co vysíláte, to se k vám vrací znásobené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 22:38
jenny.fields píše:
Chtělo by to trochu tolerance, tímhle nenávistným přístupem akorát ublížíte samy sobě :nevim: Co vysíláte, to se k vám vrací znásobené. :nevim:

Děkuju!

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.2.12 22:40
jenny.fields píše:
Chtělo by to trochu tolerance, tímhle nenávistným přístupem akorát ublížíte samy sobě :nevim: Co vysíláte, to se k vám vrací znásobené. :nevim:

prosím tě je to buď provokace ,nebo někdo kdo si vymýšlí příběh na etapy ty to nevidíš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.12 22:42

k čemu mi provokace je :roll: a hlavně ten nadpis byl psán z důvodu toho, aby šla založit, to vy jste to chtěli dál rozebírat, otázka pak už byl jasná :)

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.2.12 22:45
Anonymní píše:
k čemu mi provokace je :roll: a hlavně ten nadpis byl psán z důvodu toho, aby šla založit, to vy jste to chtěli dál rozebírat, otázka pak už byl jasná :)
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
14809
24.2.12 22:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty