Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pan www.google.com toho ví dost…
nebo slečna wiki… http://cs.wikipedia.org/wiki/Interrupce
Příspěvek upraven 24.02.12 v 21:55
Anonymní píše:
Slečny, do kdy je možná interupce ?
Do 12tého týdne
nechápu proč se ptáš do kdy je možná a pleteš do toho psychycké problémy?
ty můžeš mít jak 6 tak ve 12 týdnu
za prvé jsem potřebovala název diskuze, která ještě není, jinak by nebyla založena a za druhé, vím, že jsou pak i potraty v pozdějším stadiu, které musejí být potvrzeny od psychiatra, jinak nemohou být provedeny
Co je to zase za dotaz? To si můžeš najít všude jinde, proč se na to jdeš ptát sem? A ještě anonymně.
Anonymní píše:
za prvé jsem potřebovala název diskuze, která ještě není, jinak by nebyla založena a za druhé, vím, že jsou pak i potraty v pozdějším stadiu, které musejí být potvrzeny od psychiatra, jinak nemohou být provedeny
ano ale pokud někdo očekává dítě 12 tt má taky 12 tt na to to vyřešit .
nemluvě o možnosti prostě neotěhotnět
takže se vykašlu na interupci v době kdy to zákon dovoluje a pak stačí zajít na psychyatrii a zabít dítě ![]()
Anonymní píše:
možná by ti pomohlo,kdyby sis uvědomila,že tady nejsou slečny ale především MATKY .
Nejlepší bude, když se na toho psychiatra obrátíš a nebudeš tady prudit.
Ano, jestli jsi na tom opravdu tak zle, tak ti zřejmě je možné provést potrat i v pozdějším stádiu. Bud´se provede klasická kyretáž, s tím, že hlava bude ale muset být rozdrcena a úlomky kostí pak tedy odejdou společně s mozkovou tkání a dalšími částmi těla nebo se ti rovnou vyvolá porod.
mnoho diskuzí je tu založeno i přesto že se to dá vyhledat na internetu, tak nechápu proč štěbetáte zrovna tu. Jen jsem se zeptala, nic víc. Anonymně pro to, že mě tu někteří znají a nepotřebuji, aby věděli, že se chystám na potrat.
Anonymní píše:
mnoho diskuzí je tu založeno i přesto že se to dá vyhledat na internetu, tak nechápu proč štěbetáte zrovna tu. Jen jsem se zeptala, nic víc. Anonymně pro to, že mě tu někteří znají a nepotřebuji, aby věděli, že se chystám na potrat.
asi proto ,že tady se zabýváme mateřstvím a ne zabíjením.
Asi takhle…do 12tého týdne je to v ČR legální, pozdější interupce je max.do 24 týdne, ale pouze z genetických důvodů o( psych.důvodech jsem neslyšela)…je-li ohrožen život matky nebo je prokázáno těžké poškození nenarozeného dítěte.
Tak MATKY, to tedy opravdu nemáte nic jiného na práci, než tu po mě vyjíždět ? Vážně jsem se jen zeptala. Nic víc nežádám.
Anonymní píše:
Tak MATKY, to tedy opravdu nemáte nic jiného na práci, než tu po mě vyjíždět ? Vážně jsem se jen zeptala. Nic víc nežádám.
myslím,že bude fajn když se pokusíš dopátrat se odpovědi u lékaře-gynekologa. Zbytečně tady vyvoláváš něco co v pátek večer není příjemné
Proboha Vám snad přskočilo? Na něco jsem se jen zeptala. Otěhotněla jsem i přes to, že jsem užívala HA, a nemohu si miminko prostě nechat. Je tu tolik diskuzí o potratu, tak prosím, jděte tedy protestovat do všech když Vám to tak moc vadí. Nebo se přidejte k nějakýmu spolku či co. Tady člověk nemůže ani s klidem dýchat ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.