Interupce, bez psychických problémů

Anonymní
24.2.12 21:51

interupce, bez psych. problémů

Slečny, do kdy je možná interupce ? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Izz
24.2.12 21:53

pan www.google.com toho ví dost…

nebo slečna wiki… http://cs.wikipedia.org/wiki/Interrupce

Příspěvek upraven 24.02.12 v 21:55

• Citovat
  • Upravit
3248
24.2.12 21:53
Anonymní píše:

Do 12tého týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.2.12 21:58

nechápu proč se ptáš do kdy je možná a pleteš do toho psychycké problémy? 8o ty můžeš mít jak 6 tak ve 12 týdnu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.12 22:00

za prvé jsem potřebovala název diskuze, která ještě není, jinak by nebyla založena a za druhé, vím, že jsou pak i potraty v pozdějším stadiu, které musejí být potvrzeny od psychiatra, jinak nemohou být provedeny

• Citovat
  • Upravit
14809
24.2.12 22:02

Co je to zase za dotaz? To si můžeš najít všude jinde, proč se na to jdeš ptát sem? A ještě anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.2.12 22:03
Anonymní píše:
za prvé jsem potřebovala název diskuze, která ještě není, jinak by nebyla založena a za druhé, vím, že jsou pak i potraty v pozdějším stadiu, které musejí být potvrzeny od psychiatra, jinak nemohou být provedeny

ano ale pokud někdo očekává dítě 12 tt má taky 12 tt na to to vyřešit . :zed: nemluvě o možnosti prostě neotěhotnět :zed: takže se vykašlu na interupci v době kdy to zákon dovoluje a pak stačí zajít na psychyatrii a zabít dítě 8o

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.2.12 22:04
Anonymní píše:

možná by ti pomohlo,kdyby sis uvědomila,že tady nejsou slečny ale především MATKY .

• Citovat
  • Upravit
14809
24.2.12 22:06

Nejlepší bude, když se na toho psychiatra obrátíš a nebudeš tady prudit.
Ano, jestli jsi na tom opravdu tak zle, tak ti zřejmě je možné provést potrat i v pozdějším stádiu. Bud´se provede klasická kyretáž, s tím, že hlava bude ale muset být rozdrcena a úlomky kostí pak tedy odejdou společně s mozkovou tkání a dalšími částmi těla nebo se ti rovnou vyvolá porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 22:07

mnoho diskuzí je tu založeno i přesto že se to dá vyhledat na internetu, tak nechápu proč štěbetáte zrovna tu. Jen jsem se zeptala, nic víc. Anonymně pro to, že mě tu někteří znají a nepotřebuji, aby věděli, že se chystám na potrat.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.2.12 22:08
Anonymní píše:
mnoho diskuzí je tu založeno i přesto že se to dá vyhledat na internetu, tak nechápu proč štěbetáte zrovna tu. Jen jsem se zeptala, nic víc. Anonymně pro to, že mě tu někteří znají a nepotřebuji, aby věděli, že se chystám na potrat.

asi proto ,že tady se zabýváme mateřstvím a ne zabíjením.

• Citovat
  • Upravit
3248
24.2.12 22:09

Asi takhle…do 12tého týdne je to v ČR legální, pozdější interupce je max.do 24 týdne, ale pouze z genetických důvodů o( psych.důvodech jsem neslyšela)…je-li ohrožen život matky nebo je prokázáno těžké poškození nenarozeného dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 22:09

Tak MATKY, to tedy opravdu nemáte nic jiného na práci, než tu po mě vyjíždět ? Vážně jsem se jen zeptala. Nic víc nežádám.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.2.12 22:12
Anonymní píše:
Tak MATKY, to tedy opravdu nemáte nic jiného na práci, než tu po mě vyjíždět ? Vážně jsem se jen zeptala. Nic víc nežádám.

myslím,že bude fajn když se pokusíš dopátrat se odpovědi u lékaře-gynekologa. Zbytečně tady vyvoláváš něco co v pátek večer není příjemné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.12 22:13

Proboha Vám snad přskočilo? Na něco jsem se jen zeptala. Otěhotněla jsem i přes to, že jsem užívala HA, a nemohu si miminko prostě nechat. Je tu tolik diskuzí o potratu, tak prosím, jděte tedy protestovat do všech když Vám to tak moc vadí. Nebo se přidejte k nějakýmu spolku či co. Tady člověk nemůže ani s klidem dýchat :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty