Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
teda vy mě dámy ještě probudíte ,já už se tady pomalu ukádám a teď takový šok
![]()
eva chtěla dokázat ,že diskuze lze založit dvakrát stejná
eva valoi píše:Barca12345 píše:Protože zakladatelka tvrdila, že ten zmatený název dala diskuzi kvůli tomu, že všechny podobné diskuze už tu byly, tak aby si mohla založit svou.
Eva Valoi - promin, ale nejak nerozumim tomu, ze jsi zalozila diskuzi se stejnym nazvem podruhe, a proc tady reagujes i anonymne (nejspise) a i pod svym nickm a to jeste dvema ruznymi nazory???https://www.emimino.cz/…lemu-100997/
Jinak jaké anonymní příspěvky máš na mysli?
Stějně pořád nevysvětluje proč ty jsi jí založila taky ![]()
eva valoi píše:Olunka píše:Pokud bude žena např. vyhrožovat sebevraždou nebo podobně vyšilovat, pokud ji nebudou chtít potrat provést, tak je možné právě na doporučení psychiatra to udělat. Bude mít ale pak v dalším životě problém třeba při shánění určitého zaměstnání apod. Protože ten papír na hlavu už si s sebou ponese.
interrupce legálně je do 12 tt , pak jde do 24 týdne ale pouze ze zdravotních důvodů, tím je namysli ohrožené zdraví matky nebo miminka , ale psychické problémy matkynevím jestli to je důvod pro interrupci , ono celkově ta psychika v těhotenství funguje jinak ,vzhledem k hormonům , takže to by asi musela být ženská vyloženě psychouš na entou aby jí udělali interrupci z psychických důvodů . Leda přes známe asi
no vždyť říkám tohle už by udělal jen naprostý psychouš ![]()
sophinka píše:
teda vy mě dámy ještě probudíte ,já už se tady pomalu ukádám a teď takový šok![]()
Hele ale jak hned se toho někdo chytil. ![]()
sophinka píše:
teda vy mě dámy ještě probudíte ,já už se tady pomalu ukádám a teď takový šok![]()
jo tak, už chápu ![]()
verenika píše:eva valoi píše:Stějně pořád nevysvětluje proč ty jsi jí založila takyBarca12345 píše:Protože zakladatelka tvrdila, že ten zmatený název dala diskuzi kvůli tomu, že všechny podobné diskuze už tu byly, tak aby si mohla založit svou.
Eva Valoi - promin, ale nejak nerozumim tomu, ze jsi zalozila diskuzi se stejnym nazvem podruhe, a proc tady reagujes i anonymne (nejspise) a i pod svym nickm a to jeste dvema ruznymi nazory???https://www.emimino.cz/…lemu-100997/
nech to plavat, to bys nepochopila. ![]()
verenika píše:sophinka píše:jo tak, už chápu
Jo, tak už to chápeš, tak sláva. ![]()
eva valoi píše:sophinka píše:Hele ale jak hned se toho někdo chytil.
už je přece jen pozdní hodina ![]()
Nestačím se MATKY divit… ![]()
otázka zní jasně, odpovím a nemoraziluji!
Zakladatelko, některé ti již odpověděli jak to je.
Držím v pondělí palce!
kubykula píše:
Nestačím se MATKY divit…
Držím v pondělí palce!
Tak se nediv.
eva valoi píše:verenika píše:od tebe nechápu jen Vašíka, jinak zatím všechno pobírámeva valoi píše:Stějně pořád nevysvětluje proč ty jsi jí založila takyBarca12345 píše:Protože zakladatelka tvrdila, že ten zmatený název dala diskuzi kvůli tomu, že všechny podobné diskuze už tu byly, tak aby si mohla založit svou.
nech to plavat, to bys nepochopila.
eva valoi píše:kubykula píše:Tak se nediv.
Nestačím se MATKY divit…
Držím v pondělí palce!
tyjsi dneska nějaká hustá
![]()
eva valoi píše:kubykula píše:Tak se nediv.
Nestačím se MATKY divit…
Držím v pondělí palce!
No, nicmene nektere reakce jsou tak akorat na facku!!! ![]()
Zakladatelko, jdi spat s cistou hlavou, v pondeli se poptej doktora, pokud sexujes od unora (jak jsem pochopila) tak to takova hruza nebude a muzes se v klidu rozmyslet… navic to ani nemusi byt tak, jak si myslis, tak potom budes chytrejsi!!!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
kdesi to našla?