Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejlepší bude, když se poptáš na gynekologii, kde by si zákrok podstupovala
Zkušenost nemám, četla jsem to taky. Zeptej se gynekologa, jedině s ním to můžete vyřešit ![]()
Ano, pokud selže např tělísko, tak můžou proplatit, stejně jako u sterilizace atd.. Zeptej se dr
Někde jsem četla že pokud tělísko selže, tak by interupce měla být proplacena. Netuším ale kdo by jí platil. Zeptej se gynekologa, bude určitě vědět.
Zeptej se u svojí dr. Já přes tělísko byla těhotná před 8 rokama a bylo by to proplacené, ale my si ho nechali. Jestli je to pořád stejný nevím.
Taky sem to četla, že by teda měla být proplacena, ale radši se optej ![]()
Měla jsem, přerušení hradila pojišťovna, já byla těhotná přes Mirenu
@dlouha a prosím Tě, nabídl To to doktor sám, nebo ses ptala?
Mě by přijde strašně blbý se ho na to ptát..
Nebo sis to zaplatila a pak pojišťovna proplatila?
@Anonymní píše:
@dlouha a prosím Tě, nabídl To to doktor sám, nebo ses ptala?
Mě by přijde strašně blbý se ho na to ptát..
Nebo sis to zaplatila a pak pojišťovna proplatila?
Neplatila jsem nic, pokud ti selže tělísko, tak nehradíš interupci. Vypsal žádost a poslal mě do nemocnice, je to ze zdravotní indikace. Nestyď se, normálně mu to řekni a zeptej se
Nezdržuj se úvahami kdo zákrok zaplatí, ale už na nic nečekej a hned jdi k doktorovi aby Tě odeslal do nemocnice a abys nepromeškala možnost miniinterrupce.
Ahoj ptala jsem se na antikoncepci po porodu Dr mi nabídnul nehormonální tělísko a byla by to pro mě asi nejlepší varianta prý je nově na 6 let ale zapomněla jsem se zeptat zda stále platí že je interupce zdarma při selhání tělíska nevíte některá?
Ahoj.
Omlouvám se za anonym, ale nepotřebuju aby to věděli všichni.
Teď k dotazu. Mám nehormonalni tělísko, a zjistila jsem, že jsem těhotná. Mám 2 děti a třetí opravdu nechci. Někde jsem četla, že pokud selhalo tělísko, tak interupce je zdarma, nebo že proplácí pojišťovna.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Moc děkuji za reakce.