Interupce zdarma!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
25.8.20 23:00
@Anonymní píše:
Ty jooo!!! Takove skusene rozumne vystudovane informovane damy tady mame. Vsechno vedi i to ze interupce po 2 sekcich neni zdarma!!! A co tak si precist vyhlasku o interupci ministersva zdravotnictvi kde se pise ze po 2 cisarskych rezech je interupce ze zdravotnych duvodu. To vas nenapadlo si nejdriv zjistit a precist nez tady budete prikazovat :cert: zenam pripravit si penizky. Ach joo vy zakomplexovane???? :potlesk:

Ano, jsem zkusena, rozumna, vystudovana i informovana. To bude duvod, proc se nemusim vyznat v poplatcich za potrat. Tam se vyznaji spise damy jinych kvalit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
25.8.20 23:01

Jen si tu interupci zdarma užij. Já ti ji nezávidím. Lepší když se takové :cert: nemnoží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
26.8.20 07:23

A proč neužíváš antikoncepci? Nebo si taky zázrakem otěhotněla přes ní? Ještě že to v tomhle připadě zdarma nedělají, s tím, kolik ženských tady zázrakem otěhotní přes prášky, by pojišťovny krachly raz dva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
26.8.20 08:19

Třeba je stydlivá. Kdysi mi vyprávěla sestra z gyndy, kamarádka, o pacientce, která na ty vyskraby takto chodila. Že ji navrhla, ať si sakra nechá napsat antikoncepci nebo udělat sterilizaci. A paní prý ZRUDLA! A jen zašeptala, že to ne, co by si o ní pan doktor myslel, že je nějaká lehká. Nelžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
26.8.20 09:18
@smarket píše:
A proč neužíváš antikoncepci? Nebo si taky zázrakem otěhotněla přes ní? Ještě že to v tomhle připadě zdarma nedělají, s tím, kolik ženských tady zázrakem otěhotní přes prášky, by pojišťovny krachly raz dva..

No však to v té první diskusi psala, že fakt přes antikoncepci, dvakrát :lol: Já se divím, že to ještě doktoři nepředepisují jako podporu při snažení o dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35878
26.8.20 09:20
@inkakřivák píše:
Třeba je stydlivá. Kdysi mi vyprávěla sestra z gyndy, kamarádka, o pacientce, která na ty vyskraby takto chodila. Že ji navrhla, ať si sakra nechá napsat antikoncepci nebo udělat sterilizaci. A paní prý ZRUDLA! A jen zašeptala, že to ne, co by si o ní pan doktor myslel, že je nějaká lehká. Nelžu.

Jo me mamka vykladala, že když byla mladá tak kdyz si šla zenska pro HA tak byla hned povazovana za lehkou děvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
26.8.20 09:26
@Floresita píše:
Ty jooo!!! Takove skusene rozumne vystudovane informovane damy tady mame. Vsechno vedi i to ze interupce po 2 sekcich neni zdarma!!! A co tak si precist vyhlasku o interupci ministersva zdravotnictvi kde se pise ze po 2 cisarskych rezech je interupce ze zdravotnych duvodu. To vas nenapadlo si nejdriv zjistit a precist nez tady budete prikazovat :cert: zenam pripravit si penizky. Ach joo vy zakomplexovane???? :potlesk:

Príspevok som odtajnila, nakoľko nevidím dovod k anonymite. Zakladateľku upozorňujem na zbytočné urážky, ktoré sú proti pravidlám webu.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
26.8.20 11:22
@JancaS84 píše:
Jo me mamka vykladala, že když byla mladá tak kdyz si šla zenska pro HA tak byla hned povazovana za lehkou děvu.

No nevím, můj doktor byl rád za každou ženu, která o antikoncepci požádala. Jak říkal stokrát lepší než potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floresita
26.8.20 12:36

@admin odtajnite si kolko chcete.. Cele emimino je jedna velka zakomplexovana skupina zien🤦‍♀️a ked sme pritom dietatko sme si nechaly.. Interupci som mohla mat spravenu zo zdrav. Dovodov ked som sa na vas na to pytala kazda ste bola chytra a vedelaa ze nebude hradena. Admin zruste moj ucet sem si po radu urcite nebudem chodim. Dufam ze to bude co najskor i ked na to mozem i prdet sem sa uz ani len nepozrem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
41196
26.8.20 12:39
@Floresita píše:
@admin odtajnite si kolko chcete.. Cele emimino je jedna velka zakomplexovana skupina zien🤦‍♀️a ked sme pritom dietatko sme si nechaly.. Interupci som mohla mat spravenu zo zdrav. Dovodov ked som sa na vas na to pytala kazda ste bola chytra a vedelaa ze nebude hradena. Admin zruste moj ucet sem si po radu urcite nebudem chodim. Dufam ze to bude co najskor i ked na to mozem i prdet sem sa uz ani len nepozrem. :mavam:

a všichni budou spokojení :mavam: tak hodně štěstí s přítelkyní/manželkou, měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
26.8.20 12:48

@Floresita tak nazdar! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
26.8.20 13:48

No vida, a hned úroveň emimina o pár bodíků poposkocila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty