Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska hulí celý národ a pak tu zakládá diskuze. Nebo se zhulil majitel tohoto webu a rozhodl se tu dnes zčeřit vody.
Vedle bulka v pochvě, básník, kterého jsem nedocetla a teď tohle. Co se to děje?
@vokishka píše:
Dneska hulí celý národ a pak tu zakládá diskuze. Nebo se zhulil majitel tohoto webu a rozhodl se tu dnes zčeřit vody.
@Anonymní píše:Že ty jsi vzdělaná…
Ty jooo!!! Takove skusene rozumne vystudovane informovane damy tady mame. Vsechno vedi i to ze interupce po 2 sekcich neni zdarma!!! A co tak si precist vyhlasku o interupci ministersva zdravotnictvi kde se pise ze po 2 cisarskych rezech je interupce ze zdravotnych duvodu. To vas nenapadlo si nejdriv zjistit a precist nez tady budete prikazovatzenam pripravit si penizky. Ach joo vy zakomplexovane????
Asi nějaký EREKCE na slunci dneska byly
už dlouho jsem tu nezazila tolik parádních témat 😁
@Oli.Lyon píše:
Asi nějaký EREKCE na slunci dneska bylyuž dlouho jsem tu nezazila tolik parádních témat 😁
Ze jo. Bojím se jít spát, ráno to bude beztak všechno smazaný.
@vokishka Ja uz se to tady bojim otevirat, aby to negativne neovlivnilo moji mysl. ![]()
https://www.emimino.cz/…saru-403019/ Jo, to je určitě zase tahle
Člověk by čekal, že se to slovo konečně už aspoň naučí napsat
A taky se tam oháněla vyhláškou ministerstva, pak psala sama sobě „česky“ a myslela si, jak je to nenápadný. Asi jako teď.
@Michelle_M
Je to opet ona. Uz jsem mela ted jeji navstevu na profilu.
@Anonymní píše:
Ty jooo!!! Takove skusene rozumne vystudovane informovane damy tady mame. Vsechno vedi i to ze interupce po 2 sekcich neni zdarma!!! A co tak si precist vyhlasku o interupci ministersva zdravotnictvi kde se pise ze po 2 cisarskych rezech je interupce ze zdravotnych duvodu. To vas nenapadlo si nejdriv zjistit a precist nez tady budete prikazovatzenam pripravit si penizky. Ach joo vy zakomplexovane????
Každá interrupce ze zdravotních důvodů je zdarma.
Tak já ukládám ke spaní mé dokonalé děti, pak pracuju v manželském loži na udržení mého dokonalého vztahu a zatím to tady takhle jede…:mrgreen: Že vona si zakladatelka lehla na lehátko obráceně a zákrok byl proveden na jiné části těla??? Jinak mi hlava nebere, jak se někdo může chlubit potratem a ještě nadávat všem okolo…
@vokishka píše:
A já bych to sparovala! Katu155 (mrcha ukradla sociálni sítě ) bych místo ukradeného cizince dala dohromady s tajemným panem zsenstilim (udržel bych teplo rodinného krbu). Tuhle zakladatelku vidím jako dokonalou náhradní matku (hlavně finance by bodly) pro tu single ženu, co nemá chlapa ani zdraví a chtěla by dítě. Kruh se uzavírá, všichni jsou happy ![]()
Tak jsi ušetřila, myslím, že ani tak to pro tebe úplně lehké nebylo a možná, pokud už další miminko ze zdravotních důvodů tedy nechceš, bych se nechala sterilizovat. Ať to nemusíš do budoucna řešit a mít zbytečně další trápení s výškrabem. ![]()
@Arianna007 píše:
Tak jsi ušetřila, myslím, že ani tak to pro tebe úplně lehké nebylo a možná, pokud už další miminko ze zdravotních důvodů tedy nechceš, bych se nechala sterilizovat. Ať to nemusíš do budoucna řešit a mít zbytečně další trápení s výškrabem.
Problém je, že ona s tím problém nemá. Tohle už je třetí… Jediná její starost je, aby to bylo zadara, což jí udělali, takže příště klíďo zas…