Intimita soulože a orálního sexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
11.1.15 23:34
@majki.r píše:
A dokážete si holky přestavit chlapa, který by se bez toho obešel? Ten můj je o to ochuzený, věřím mu celým srdcem, ale přeci jen, je mladý a tak mě občas napadne, jestli se jednou nenechá zlákat nějakou, co bude moct…

A ty nemůžeš nebo nechceš? :think: Jde to vůbec, že bys nemohla? :think: Promiň, jestli se ptám blbě, neznám tě. :kytka:
Jinak nezbývá, než doufat, že se zlákat nenechá. Vědět to nelze dopředu, ale jistě takoví chlapi jsou! :palec:.. ale velký zástupy jich asi nebudou, spíš to chtějí, no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
11.1.15 23:36
@Chauvinist píše:
Pohled chlapa: Méně, než klasický sex. :)

Ha! tak jeden se našel.. :mrgreen: Ovšem jsi chlap.. tak jestli u mě není něco špatně. :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:38
@bobule86 píše:
@majki.r A proč to neděláš? Neber to jako útok, :kytka: jen by mě to zajímalo, mám totiž kamarádky, co mi tvrdily jak by nemohly a tak a potom z nich vylezlo, že to nedělají, protože to neumí a stydí se to před partnerem přiznat… :nevim:

Protože mám už dva roky vykloubenou čelist a nejde to spravit…otevřu pusu jen na pár centimetrů, jinak mi ta čelist úplně spadne a nahazování mě už dost bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:39
@Chauvinist píše:
Pohled chlapa: Méně, než klasický sex. :)

To ráda slyším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
11.1.15 23:39

No a pak se tedy nabízí otázka druhá pro ty co orální sex považují za méně intimní…kdyby došlo na nevěru, která by byla horší :think: :lol: jako vím, že je ta otázka položená blbě, ale ono to chytřeji nejde :lol:.Chápete jak to myslím…když to má někdo postavené tak, že orál je vlastně méně, tak by se ta v případě nevěrníka nemuselo tak tvrdě trestat :lol: jen doufám, že se toho nechytí chlapi :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
11.1.15 23:40
@mau-mau píše:
Ha! tak jeden se našel.. :mrgreen: Ovšem jsi chlap.. tak jestli u mě není něco špatně. :lol: :lol: :mrgreen:

Asi jsem měl štěstí na takové jako ty a jsem tomu rád :oops: Ale zase jsem léta věrný jedné, tak sem možná tehdá měl jen kliku :nevim:
Co se tak bavíme s kamarády, kteří to kostí jednu za druhou, tak „pasivní“ orál je taková cena útěchy, když teda klasická soulož ne, tak „alespoň něco“. Ale taky možná kecají, co já vím. 100 lidí, 100 názorů a 50 protichůdných :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
11.1.15 23:42
@majki.r píše:
Protože mám už dva roky vykloubenou čelist a nejde to spravit…otevřu pusu jen na pár centimetrů, jinak mi ta čelist úplně spadne a nahazování mě už dost bolí.

jako já chápu, že to je nemilé, ale mě se úplně vybavila Khonová z Kaměňáku :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
11.1.15 23:43
@bozska-mrcha píše:
No a pak se tedy nabízí otázka druhá pro ty co orální sex považují za méně intimní…kdyby došlo na nevěru, která by byla horší :think: :lol: jako vím, že je ta otázka položená blbě, ale ono to chytřeji nejde :lol:.Chápete jak to myslím…když to má někdo postavené tak, že orál je vlastně méně, tak by se ta v případě nevěrníka nemuselo tak tvrdě trestat :lol: jen doufám, že se toho nechytí chlapi :roll: :D

jj, lízačku bych brala jako míň, než kdyby to do nějaký strčil. Omlouvám se za zvolené výrazivo. :lol: Stejně by to platilo pro mě. Ale tys asi myslela, kdybych já byla ta podváděná. :mrgreen: Takže jo, je to stejný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
11.1.15 23:43
@majki.r píše:
To ráda slyším :mrgreen:

No počkej. To zas neznamená, že k tomu tak nějak nepatří a že by mě dost nevadilo ho nemít - já to mám rád :oops: :mrgreen:
Ale „míň“ myšleno tak, že když je to tak, že né =plná soulož, tak orál může být „cena útěchy“. Ale koukám, že dámy to vidí jinak :oops:

@bozska-mrcha píše:
No a pak se tedy nabízí otázka druhá pro ty co orální sex považují za méně intimní…kdyby došlo na nevěru, která by byla horší :think: :lol: jako vím, že je ta otázka položená blbě, ale ono to chytřeji nejde :lol:.Chápete jak to myslím…když to má někdo postavené tak, že orál je vlastně méně, tak by se ta v případě nevěrníka nemuselo tak tvrdě trestat :lol: jen doufám, že se toho nechytí chlapi :roll: :D

Mám dojem, že i když je to „méně“, tak to na samotné nevěře nic nemění :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
11.1.15 23:44

Tak já to mám asi tak, že když mám partnera uspokojit orálně, tak je to pro mě míň intimní, než sex. Když to naopak bylo obráceně (on orálně uspokojoval mě), bylo to pro mě víc intimní jak sex :D Když jsme orál dělali vzájemně, asi se to vyrušilo a bylo to tak nějak nastejno jako sex :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:44
@bozska-mrcha píše:
jako já chápu, že to je nemilé, ale mě se úplně vybavila Khonová z Kaměňáku :oops: :D

Tu neznám :oops: jaká je tam souvislost? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
11.1.15 23:45
@majki.r píše:
Protože mám už dva roky vykloubenou čelist a nejde to spravit…otevřu pusu jen na pár centimetrů, jinak mi ta čelist úplně spadne a nahazování mě už dost bolí.

Ježiši, chudáčku, to jsem nevěděla, tak to je fakt, že nemůžeš.. to kolikrát bolí pusa, i když s čelistí nic nemám… :,( :,( Tak to ten tvůj musí pochopit.. :hug: :hug: Přeji pevné zdraví a neboj,.. :hug: A omlouvám se, nevěděla jsem, že máš tuto vadu. :hug: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:47
@mau-mau píše:
Ježiši, chudáčku, to jsem nevěděla, tak to je fakt, že nemůžeš.. to kolikrát bolí pusa, i když s čelistí nic nemám… :,( :,( Tak to ten tvůj musí pochopit.. :hug: :hug: Přeji pevné zdraví a neboj,.. :hug: A omlouvám se, nevěděla jsem, že máš tuto vadu. :hug: :oops:

To nevadí, v pohodě :kytka: On je přítel zlatý, fakt, lepšího jsem nepotkala za celý život. Věřím mu, jen občas přemýšlím, jestli mu to někdy v budoucnu nebude chybět. Kdyby někdy neodolal, tak mu to i odpustím, kdyby to bylo pro jednou…ale to mu samozřejmě neříkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
11.1.15 23:53

@majki.r ona Khonovi ta tchýně nadávala a vyhodila si pusu z pantu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:54
@bozska-mrcha píše: