Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@majki.r
no úplně mi to v tu chvíli seplo
jinak myslím, že není důvod aby hledal jinde
důležitý je sex jako takový, jsou lidé po úrazech co naopak svým protějškům mohou vyjít vstříc jen ručně nebo ústně a jak jim to klape ![]()
@bozska-mrcha píše:
@majki.r![]()
no úplně mi to v tu chvíli seplojinak myslím, že není důvod aby hledal jinde
důležitý je sex jako takový, jsou lidé po úrazech co naopak svým protějškům mohou vyjít vstříc jen ručně nebo ústně a jak jim to klape
V to docela doufám
On mě přítel uklidňuje, že je spokojený…tak tomu budu věřit. Jen vím, že pro spoustu lidí je to důležitá součást intimního života…tak mi to pak vrtá v hlavě
@bobule86 píše:
@majki.r Ouu, to mě mrzí, promiň…
To nic
…jen by mě zajímalo, jestli si myslíte, že chlap bez toho vydží…aniž by hledal jinde…
@majki.r píše:
To nevadí, v pohoděOn je přítel zlatý, fakt, lepšího jsem nepotkala za celý život. Věřím mu, jen občas přemýšlím, jestli mu to někdy v budoucnu nebude chybět. Kdyby někdy neodolal, tak mu to i odpustím, kdyby to bylo pro jednou…ale to mu samozřejmě neříkám
no, a co kdybys honila a sem tam trochu „přilízla“?
To by mohlo splnit účel!
![]()
@mau-mau píše:
no, a co kdybys honila a sem tam trochu „přilízla“?To by mohlo splnit účel!
![]()
Jojo, tyhle praktiky jdou
Jen to není se vším všudy ![]()
@Hopsinka26 píše:
@majki.r Jestli chlap miluje, tak jinde hledat nebude
To si taky pořád říkám
Ale je moc fajn to slyšet i od někoho jiného, děkuju ![]()
Myslela jsem, že orál je praktika, kdežto vniknutí je styk, prostě až to že je sex…tak to mám alespoň já a než mít jen špičku ledovce, raději nic ![]()
Orál může provést kdekdo kdekoliv za jakýmkoliv rohem, ale milování je prostě…něco víc. ![]()
@majki.r Myslím, že bez toho muž vydržet v pohodě zvládne. Pokud má jinak sexu dost a dokážete si tu rutinu zpestřit i jinak, tak si myslím, že nebude problém… ![]()
@majki.r píše:
Jojo, tyhle praktiky jdouJen to není se vším všudy
Já myslím, že tohle úúúúplně stačí ![]()
@bobule86 píše:
@majki.r Myslím, že bez toho muž vydržet v pohodě zvládne. Pokud má jinak sexu dost a dokážete si tu rutinu zpestřit i jinak, tak si myslím, že nebude problém…
Děkuju ![]()
@mau-mau píše:
Já myslím, že tohle úúúúplně stačí
Děkuji
Hned se mi bude líp spát ![]()