Intimita soulože a orálního sexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10287
11.1.15 23:20

"Intimita "

Nebudu dávat anonym a předem říkám, že nejde o provokaci, tedy bych prosila ať přispívají jen ty co mají skutečně nějaký pohled na věc

odpoledne jsem měla možnost číst dvě diskuze, kde byla několikrát vyslovena domněnka, že orální sex je pro ženu mnohem "intimnější " než klasická soulož. Snad jen od jedné jsem tak nějak odtušila, že to má opačně. Tedy si dovolím udělat sondu a kdo chce ať se podělí o svůj dojem. Osobně to mám také tak, že orální sex je pro mě ještě něco nad, tedy nedělám to každému :lol: pokud by se našel i mužský pohled na věc, samozřejmě ve vší slušnosti, tím lépe

a než se někdo zeptá jestli nemám nic lepšího na práci nebo mě nic jiného netrápí, ano mám pár jiných starostí a tak bych se ráda aspoň chvíli zaobírala banalitou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
11.1.15 23:23

Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela.
Donutila mě k tomu až tvá diskuze.
A asi ano. Orální sex je pro mě něco intimnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
11.1.15 23:23

Pro me osobne ano. Je to intimnejsi :-) At uz aktivni ci pasivni stranka oralniho sexu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
11.1.15 23:24

Nazdar Alexis! :lol: Also, orální sex je pro mě míň, roztáhnout nohy je víc. :lol: nemám s tím problém, což neznamená, že kouřím „na požádání“ na ulici, ale nepřijde mi to jako nějaký nadstandard. Pustit někoho na zahrádku, to už je hodně. Tak to mám já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550

Zajímavé téma :-) Pro mě je to, jak píšeš, mnohem víc intimní, než klasická soulož…taky u toho mám větší problém se uvolnit.
Na začátku vztahu bych určitě měla zábrany…ale zas na druhou stranu, s moc muži jsem zatím nebyla a když už došlo na sex, pak jsem musela v tu chvíli být přesvědčená, že je to velmi vážný vztah a tím pádem i ten orální sex do toho patří.
Nejsem typ, co by si užíval rozkoš bez lásky a bez pevného vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150

Když se nad tím tak zamyslím, nedělám v tom rozdíl. Tudíž obojí nastejno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.1.15 23:25

Ja nevim, je to zkratka sex. Nepocituju ho jako neco vic ci min. :nevim: To, ze to neumim je vec druha :lol:
Ja si nedokazu predstavit mit s nekym sex a vedet, ze tomuto cloveku neco nedovolim, protoze nas vztah neni dostatecne intimni. Muzu na nejakou praktiku mit/nemit naladu, ale to nesouvisi s osobou souloznika. Ale kdyz uz s nekym spim, nas vztah je intimni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
11.1.15 23:26

Pro mě je z aktivní stránky tak nějak méně „intimní“ než po stránce pasivní. Málokoho jsem nechala to udělat, byť dělat to někomu mi problém nečiní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.1.15 23:29
@majki.r píše:
Zajímavé téma :-) Pro mě je to, jak píšeš, mnohem víc intimní, než klasická soulož…taky u toho mám větší problém se uvolnit.
Na začátku vztahu bych určitě měla zábrany…ale zas na druhou stranu, s moc muži jsem zatím nebyla a když už došlo na sex, pak jsem musela v tu chvíli být přesvědčená, že je to velmi vážný vztah a tím pádem i ten orální sex do toho patří.
Nejsem typ, co by si užíval rozkoš bez lásky a bez pevného vztahu…
:potlesk: :potlesk: mám to úplně stejně…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:30

A dokážete si holky přestavit chlapa, který by se bez toho obešel? Ten můj je o to ochuzený, věřím mu celým srdcem, ale přeci jen, je mladý a tak mě občas napadne, jestli se jednou nenechá zlákat nějakou, co bude moct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
11.1.15 23:31

@Mirabe1ka uff, no aspoň někdo se mi přiblížil, jinak jsem tu, koukám, bílá vrána.. :think: Ovšem pro mě u orálního sexu je nejen ta aktivní stránka, ale i ta pasivní prostě míň. Pustím tam taky spíš jazyk, než pinďu. :mrgreen: Holky, to je fakt divný, fakt jsem jediná, pro koho je jazyk míň než pinďa? :lol: (dobrý názvosloví, co? :lol: ).. mi to nějak hlava nebere.. :think: :think: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.1.15 23:32
@Bibi239 píše:
Ja nevim, je to zkratka sex. Nepocituju ho jako neco vic ci min. :nevim: To, ze to neumim je vec druha :lol:
Ja si nedokazu predstavit mit s nekym sex a vedet, ze tomuto cloveku neco nedovolim, protoze nas vztah neni dostatecne intimni. Muzu na nejakou praktiku mit/nemit naladu, ale to nesouvisi s osobou souloznika. Ale kdyz uz s nekym spim, nas vztah je intimni.
:potlesk: Presne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
11.1.15 23:32

Pohled chlapa: Méně, než klasický sex. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.1.15 23:33

Pro mě je taky orální sex intimnější než normální soulož :mrgreen: Když jsem se seznámila s manželem, neměla jsem problém mít s ním sex už po týdnu, ale s orálním sexem jsem otálela několik měsíců. Pro mě je to „něco víc“ - musím tomu chlapovi věřit a vědět, že to nebude jen na jednu noc a na ten orál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.1.15 23:34

@majki.r A proč to neděláš? Neber to jako útok, :kytka: jen by mě to zajímalo, mám totiž kamarádky, co mi tvrdily jak by nemohly a tak a potom z nich vylezlo, že to nedělají, protože to neumí a stydí se to před partnerem přiznat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová