Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíš rozlišuju sex a milování… a tohle je součástí obojeho u mě…
@Chauvinist píše:
Pohled chlapa: Méně, než klasický sex.
Za me taky min-ale jsem zenska ![]()
Orální sex je pro mě nadstavba klasického milování. Je to bezesporu intimnější praktika, protože jsou zapojeny všechny smysly mnohem více (chuť, čich…) Pro mě to je právě z tohoto důvodu něco víc, protože si tím dáváme najevo, že si chutnáme a voníme. Pokud by mi chlap zahnul, tak mu právě proto spíš odpustím klasickou soulož než orál.
@Fjodorka píše:
Z hlediska nevěry je to něco jiného, naštvaná bych byla úplně stejně od líbání po jakýkoliv sex
No…neverim, ze kdyz uz by se partner vrhl do oralu s nejakou damou, ze by to neskoncilo zasunem
-takze jestli mi zahne, tak asi komplet
…ale ano, pokud by nezasunul, je to pro me osobne trosiliiinku polehcujici okolnost twisted:
Čistě za sebe - orální sex já muži je mnohem míň osobní - pokud mě chlap přitahuje a voní mi, nemám problém. Naopak já si orál nechám udělat a „dovolím si“ orgasmus, až když mu opravdu věřím. A soulož? Až dojde ke styku, pak je to láska.
@kve-tinka píše:
Promiň, ale já si ty tvoje nemoce už fakt začnu psát…chuděrko, ale vypadá to, že inkubátor jsi dobrý.![]()
No jo, někde se při výrobě stala chyba
![]()
Dovolim si přispět do tématu
pro me je nejvíc intimní orální sex dělány mě. Potom klasicky sex a nejméně intimní je pro me orální sex delany mnou
( tedy pro me je nejméně intimní, chlap to ma asi jinak
)
Oralni sex dělány me, vnímám jako vrchol intimnosti, a jak uz tady bylo zmíněno v rámci nevěry by se mi odpoustel mnohem hůř, než klasická soulož. Ale to si radši nechci vůbec představovat…
@Teladradora píše:
Za me taky min-ale jsem zenska
Jééé, H., to je náhoda, že to máš taky stejně.
Zdravím.
Co takhle dát o sobě vědět? ha?
Tak s orálem už vím, jak to máš, a co jinak?
![]()
Ty blaho, to je diskuzicka ![]()
Oralni sex je pro mne mnohem vic intimnejsi, preci jen (močí s ním, nejakou spec.vuni ma, buh vi, jestli nema nejaky vytok atd…) PARDON, ale tak to citim ja. Kdyz mi muz voni… znam ho… tak oralni sex ano, u ciziho NIKDY
Zajímavé téma.. V podstatě to mám tak, že orální sex je pro mě asi intimnější než klasická soulož. Měla jsem tedy jen jednoho sexuálního partnera (mého manžela
), ale když jsme spolu začínali, tak sice jako první došlo na orální sex z jeho strany, ale já se vůbec nedokázala uvolnit a bylo mi to až nepříjemné, ačkoli jsem k němu měla absolutní důvěru. K tomu, abych se dokázala uvolnit došlo až po několika měsících. Takže ačkoli mi již nic není cizí
, tak to u mě s intimitou je tak, že za intimnější považuji orální sex než klasickou soulož (a úplně nejintimnější je pro mě anální sex, ale to už sem asi nepatří
) Ovšem nelze z toho vyvozovat žádné závěry, protože nejvíc je pro mě klasická soulož, tu ani intimita orálního sexu zdaleka nemůže nahradit ![]()
@mau-mau píše:
Jééé, H., to je náhoda, že to máš taky stejně.Zdravím.
Co takhle dát o sobě vědět? ha?
Tak s orálem už vím, jak to máš, a co jinak?
![]()
Jeeee, jestli jsi byvala EmP. a teda H.???
?moje nejlepsi navsteva z porodnice
?nedame kaficko s detmaaa? Treba v Hafikovi
,pisneme si, myslela jsem na tebe uz snad stokrat, jsem ostudaaaa
a heste jsem nevidela malyho ![]()
@Teladradora píše:
Jeeee, jestli jsi byvala EmP. a teda H.???![]()
![]()
![]()
![]()
?moje nejlepsi navsteva z porodnice
![]()
?nedame kaficko s detmaaa? Treba v Hafikovi
,pisneme si, myslela jsem na tebe uz snad stokrat, jsem ostudaaaa
![]()
![]()
![]()
a heste jsem nevidela malyho
To jsi o hodně přišla, je to chlapák roku.
.. pošlu SZ, ať to tu neplevelíme.
Orálu ZDAR! ![]()
Pro mě to v poslední době je něco víc v tom smyslu, že z toho začínám tak nějak mít víc než z klasiky
, a to včetně prožitku
Takže na střídačku
Já se u orálního sexu nedokážu pořádně uvolnit si myslím. Nejsem schopná se u toho udělat dost uspokojivě. Takže za mě je to spíše jen taková předehra. Manželovi orál dělám ráda, protože vím jak moc ho to vzrušuje a baví mě ho prostě v tomhle dráždit až do doby, než to nevydrží a chce s euž prostě milovat a to je na tom právě to super. Beru orál jako předehru. Milování je pro mě mnohem víc, ale patří orál rozhodně k tomu, aby to milování dosáhlo toho luxusního vrcholu. Tak to vidím já.
Co by se nevěry týkalo, tak by pro mě nebylo přijatelné ani líbání, takže nad tím, jestli by milovaní, nebo orál bylo menší zlo u nevěry nevím. Zlo by to bylo takové, že u mě by už nezasunul ani klíč do dveří
Já nevěru totiž odsuzuji. Jsem člověk, který partnerovi v postelí vyhoví ve všem co si zamane, aby byl spokojený a mám to tak i obráceně.