Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobule86 píše:
@majki.r Nekteří chlapi to ani nevyžadují… Jen v klidu…
Víš, já právě v tomhle nemám moc zkušeností, moc partnerů jsem nepoznala…ale uklidnili jste mě, zůstanu u pozitivního myšlení ![]()
Tak orál já muži = mnohem míň intimní, než soulož, takže by mi to v případě nevěry vadilo mnohem míň. Orál muž ženě je pro mě dost intimní, nedovedu porovnat. Ale obojí je každopádně pro mě, pardon, hnus, prasárna. Vůbec nechápu, jak ženu může vzrušovat orál muži.
Hmmm… No, orální sex poskytovaný mně beru jako nejintimnější sex. Pak následuje klasická soulož a nakonec orální sex poskytovaný muži, ten beru jako nejméně intimní.
Příspěvek upraven 12.01.15 v 03:05
@bozska-mrcha píše:
No a pak se tedy nabízí otázka druhá pro ty co orální sex považují za méně intimní…kdyby došlo na nevěru, která by byla horší![]()
jako vím, že je ta otázka položená blbě, ale ono to chytřeji nejde
.Chápete jak to myslím…když to má někdo postavené tak, že orál je vlastně méně, tak by se ta v případě nevěrníka nemuselo tak tvrdě trestat
jen doufám, že se toho nechytí chlapi
![]()
Z hlediska nevěry je to něco jiného, naštvaná bych byla úplně stejně od líbání po jakýkoliv sex ![]()
Za mě intimní tak nastejno, akorát u orálního sexu se budu asi víc stydět ![]()
Ja to tak mam. Klasicka souloz je pro me prijatelnejsi, napriklad pri „jednonocovce“, oral jen k nekomu, ke komu mam duveru. Nevim proc, je to pro me mnohem intimnejsi. Ted uz to neresim, mam stalyho pritele, ale driv jsem to tak mela.
Pro mě orál je taky víc intimnější než soulož a ještě víc intimnější je pro mě líbání ![]()
Pokud se u mě jednalo o sex na jednu noc tyhle praktiky k tomu nikdy nepatřily. Když chlapa miluju neznám hranice ![]()
Oralni sex je pro me intimnejsi, at uz ke me bo k dotycnemu ![]()
@bozska-mrcha píše:
No a pak se tedy nabízí otázka druhá pro ty co orální sex považují za méně intimní…kdyby došlo na nevěru, která by byla horší![]()
jako vím, že je ta otázka položená blbě, ale ono to chytřeji nejde
.Chápete jak to myslím…když to má někdo postavené tak, že orál je vlastně méně, tak by se ta v případě nevěrníka nemuselo tak tvrdě trestat
jen doufám, že se toho nechytí chlapi
![]()
tady je mě úplně jedno jestli by jí olizoval ksicht nebo pindu
šel by do hajzlu
@Fjodorka bod 2 mě vůbec nenapadl a je fakt, že podívat se při souloži zamilovanýmu chlapovi do očí je masakr a nejen při ní ![]()
@majki.r píše:
Protože mám už dva roky vykloubenou čelist a nejde to spravit…otevřu pusu jen na pár centimetrů, jinak mi ta čelist úplně spadne a nahazování mě už dost bolí.
Promiň, ale já si ty tvoje nemoce už fakt začnu psát…chuděrko, ale vypadá to, že inkubátor jsi dobrý.
![]()