Intimita soulože a orálního sexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
12.1.15 00:33

@majki.r Nekteří chlapi to ani nevyžadují… Jen v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
12.1.15 00:34
@bobule86 píše:
@majki.r Nekteří chlapi to ani nevyžadují… Jen v klidu…

Víš, já právě v tomhle nemám moc zkušeností, moc partnerů jsem nepoznala…ale uklidnili jste mě, zůstanu u pozitivního myšlení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.1.15 00:41

@majki.r Jasně, jen v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.1.15 02:15

Pro mě je orál víc intimní než soulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 02:15

Tak orál já muži = mnohem míň intimní, než soulož, takže by mi to v případě nevěry vadilo mnohem míň. Orál muž ženě je pro mě dost intimní, nedovedu porovnat. Ale obojí je každopádně pro mě, pardon, hnus, prasárna. Vůbec nechápu, jak ženu může vzrušovat orál muži.

• Citovat
  • Upravit
11439
12.1.15 03:00

Hmmm… No, orální sex poskytovaný mně beru jako nejintimnější sex. Pak následuje klasická soulož a nakonec orální sex poskytovaný muži, ten beru jako nejméně intimní.

1. mám komplex z orálního sexu poskytovaného mně, takže to dovolím jen výjimečnému člověku, se kterým mám dlouhodobý, vážný vztah
  2. při souloži koukám do obličeje, takže je to hodně osobní (*edit tedy často koukám do tváře, není to pravidlo :mrgreen: )
  3. při posledním případu muži člověk nemusí koukat do tváře a skoro všichni finfulíni jsou stejní, proto to beru nejméně osobně

Příspěvek upraven 12.01.15 v 03:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.1.15 03:03
@bozska-mrcha píše:
No a pak se tedy nabízí otázka druhá pro ty co orální sex považují za méně intimní…kdyby došlo na nevěru, která by byla horší :think: :lol: jako vím, že je ta otázka položená blbě, ale ono to chytřeji nejde :lol:.Chápete jak to myslím…když to má někdo postavené tak, že orál je vlastně méně, tak by se ta v případě nevěrníka nemuselo tak tvrdě trestat :lol: jen doufám, že se toho nechytí chlapi :roll: :D

Z hlediska nevěry je to něco jiného, naštvaná bych byla úplně stejně od líbání po jakýkoliv sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.1.15 06:40

Za mě intimní tak nastejno, akorát u orálního sexu se budu asi víc stydět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.1.15 06:44

Ja to tak mam. Klasicka souloz je pro me prijatelnejsi, napriklad pri „jednonocovce“, oral jen k nekomu, ke komu mam duveru. Nevim proc, je to pro me mnohem intimnejsi. Ted uz to neresim, mam stalyho pritele, ale driv jsem to tak mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.1.15 06:46

Oral i libani je pro me mnohem intimnejsi nez souloz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.1.15 07:01

Pro mě orál je taky víc intimnější než soulož a ještě víc intimnější je pro mě líbání ;)
Pokud se u mě jednalo o sex na jednu noc tyhle praktiky k tomu nikdy nepatřily. Když chlapa miluju neznám hranice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.1.15 07:01

Oralni sex je pro me intimnejsi, at uz ke me bo k dotycnemu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33916
12.1.15 07:18
@bozska-mrcha píše:
No a pak se tedy nabízí otázka druhá pro ty co orální sex považují za méně intimní…kdyby došlo na nevěru, která by byla horší :think: :lol: jako vím, že je ta otázka položená blbě, ale ono to chytřeji nejde :lol:.Chápete jak to myslím…když to má někdo postavené tak, že orál je vlastně méně, tak by se ta v případě nevěrníka nemuselo tak tvrdě trestat :lol: jen doufám, že se toho nechytí chlapi :roll: :D

tady je mě úplně jedno jestli by jí olizoval ksicht nebo pindu :mrgreen: šel by do hajzlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.1.15 07:24

@Fjodorka bod 2 mě vůbec nenapadl a je fakt, že podívat se při souloži zamilovanýmu chlapovi do očí je masakr a nejen při ní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
12.1.15 07:33
@majki.r píše:
Protože mám už dva roky vykloubenou čelist a nejde to spravit…otevřu pusu jen na pár centimetrů, jinak mi ta čelist úplně spadne a nahazování mě už dost bolí.

Promiň, ale já si ty tvoje nemoce už fakt začnu psát…chuděrko, ale vypadá to, že inkubátor jsi dobrý. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová