Ne mým jménem!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mončís
10.1.15 19:57

Ne mým jménem!

http://www.datovazurnalistika.cz/ne-mym-jmenem/
Souhlasíte? Mluvím o tom furt, že nemůžeme házet všechny muslimy do jednoho pytle! Ano, možná když člověk potká zahaleného muslima tak člověka možná jako první napadne, že neví co pod těma šaty má, ale prostě se mi to nelíbí. V diskuzích čtu opravdu hnusné příspěvky! Mezi námi jsou muslimové, kteří jsou slušný a díky posledním událostem je ostatní lidé budou,,šikanovat" To se mi vůbec nelíbí!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
10.1.15 19:59

Clanek sem necetla, nicmene se ztotoznuji s tvym nazorem. Taky nad tim porad doma diskutujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
10.1.15 20:00

Ber to tak, ze spousta lidi zase nesouhlasi s islamem v CR a take s tim nic neudelaji.

• Citovat
  • Upravit
mončís
10.1.15 20:00

@geilens teď jsme to řešili s manželem. Má jiný názor než já. Radši se o tom nebavíme, protože by mě to zase rozčílilo.

• Citovat
  • Upravit
69235
10.1.15 20:02
@mončís píše:
@geilens teď jsme to řešili s manželem. Má jiný názor než já. Radši se o tom nebavíme, protože by mě to zase rozčílilo.

přeci každý může mít svůj názor, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.1.15 20:03

@mončís ufff, zrovna si tady lámu hlavu, jestli jsem magor, nebo hipík, nebo jediná na světě, kdo si myslí, že tahle nenávist ničemu nepomůže. Přátelé na FB zveřejňují různé protimuslimské slátaniny a upřímně řečeno mám chuť si ty lidi vymazat.
Tady platí stará dobrá pravda, že násilí plodí násilí. A takhle se z toho kolotoče nedostaneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
10.1.15 20:04

@Poison Eve já to beru. Chápu, že se lidé bojí. At si každý má náboženství jaké chce.

• Citovat
  • Upravit
mončís
10.1.15 20:06
@Antonie Bolavá píše:
@mončís ufff, zrovna si tady lámu hlavu, jestli jsem magor, nebo hipík, nebo jediná na světě, kdo si myslí, že tahle nenávist ničemu nepomůže. Přátelé na FB zveřejňují různé protimuslimské slátaniny a upřímně řečeno mám chuť si ty lidi vymazat.
Tady platí stará dobrá pravda, že násilí plodí násilí. A takhle se z toho kolotoče nedostaneme

Taky jsem přemýšlela jestli vůbec tady tu diskuzi založit, ale jsem ráda že je nás víc, kdo má stejný názor.

• Citovat
  • Upravit
15225
10.1.15 20:06

@Antonie Bolavá Nejsi jediná. Já si tak připadala mezi svátky na rodinné sešlosti - všichni tvrdili, že u nás rozhodně žádná mešita být nemůže apod. Raději se těmto debatám vyhýbám, protože bych se jen zbytečně čílila. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
10.1.15 20:07

@terinka4444 ano může, ale tady to mi opravdu vadí. Taky mu ho neberu, ale nechci se s ním o tom bavit, protože vím kam tyto diskuze směřují :)

• Citovat
  • Upravit
2940
10.1.15 20:08

Myslím že kdyby ti teroristi byli třeba blonďáci tak by byli v nemilosti taky. Osobně bych je poslala zpátky do svých zemí a tam ať se klidně podřežou. Mě prostě vadí že zabíjejí nevinný lidi. Všude chtějí aby se jim vycházelo vstříc ale my se u nich musíme chovat podle jejich zvyků a pravidel. Tak ať se vrátí od kud přišli a mají klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.1.15 20:09

@mončís @Ukulina já se o tom nebavím radši vůbec s nikým. Jinak se spíš bojím těch, co jim šéfuje ten opálenej pán s velkýma ušima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.1.15 20:10
@Blackova.K píše:
Myslím že kdyby ti teroristi byli třeba blonďáci tak by byli v nemilosti taky. Osobně bych je poslala zpátky do svých zemí a tam ať se klidně podřežou. Mě prostě vadí že zabíjejí nevinný lidi. Všude chtějí aby se jim vycházelo vstříc ale my se u nich musíme chovat podle jejich zvyků a pravidel. Tak ať se vrátí od kud přišli a mají klid.

Jenže oni se tam nevrátí, protože tady je jim líp. Si myslím já. A to mě štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
10.1.15 20:11
@Antonie Bolavá píše:
:palec: ano, teroristi poškodili samotné muslimy a jejich pověst :think: Rasismus je k ničemu. VŠICHNI musíme držet za jeden provaz - terorismus NE. A je jedno, jestli jsem muslim nebo křestan-proti terorismu můžeme bojovat společně.

Každopádně otázka stavění mešit a zahalování v zahraničí je druhá věc. Tam jsem spíš na straně odpůrců. My si také v zahraničí zahalujeme kolena a ramena atd…Takže bych i od muslimské komunity čekala nějaké kompromisy typu zahalení pouze vlasů. Například-neberte doslovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
10.1.15 20:13

@Blackova.K A co ostatní muslimové, kteří žijí mezi námi, toto náboženství vůbec nepřijímají. Ty za to přeci nemůžou, že nějací fanatici z jejich rodné země udělali teroristický útok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová