Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Clanek sem necetla, nicmene se ztotoznuji s tvym nazorem. Taky nad tim porad doma diskutujeme
Ber to tak, ze spousta lidi zase nesouhlasi s islamem v CR a take s tim nic neudelaji.
@geilens teď jsme to řešili s manželem. Má jiný názor než já. Radši se o tom nebavíme, protože by mě to zase rozčílilo.
@mončís píše:
@geilens teď jsme to řešili s manželem. Má jiný názor než já. Radši se o tom nebavíme, protože by mě to zase rozčílilo.
přeci každý může mít svůj názor, ne?
@mončís ufff, zrovna si tady lámu hlavu, jestli jsem magor, nebo hipík, nebo jediná na světě, kdo si myslí, že tahle nenávist ničemu nepomůže. Přátelé na FB zveřejňují různé protimuslimské slátaniny a upřímně řečeno mám chuť si ty lidi vymazat.
Tady platí stará dobrá pravda, že násilí plodí násilí. A takhle se z toho kolotoče nedostaneme
@Poison Eve já to beru. Chápu, že se lidé bojí. At si každý má náboženství jaké chce.
@Antonie Bolavá píše:
@mončís ufff, zrovna si tady lámu hlavu, jestli jsem magor, nebo hipík, nebo jediná na světě, kdo si myslí, že tahle nenávist ničemu nepomůže. Přátelé na FB zveřejňují různé protimuslimské slátaniny a upřímně řečeno mám chuť si ty lidi vymazat.
Tady platí stará dobrá pravda, že násilí plodí násilí. A takhle se z toho kolotoče nedostaneme
Taky jsem přemýšlela jestli vůbec tady tu diskuzi založit, ale jsem ráda že je nás víc, kdo má stejný názor.
@Antonie Bolavá Nejsi jediná. Já si tak připadala mezi svátky na rodinné sešlosti - všichni tvrdili, že u nás rozhodně žádná mešita být nemůže apod. Raději se těmto debatám vyhýbám, protože bych se jen zbytečně čílila. ![]()
@terinka4444 ano může, ale tady to mi opravdu vadí. Taky mu ho neberu, ale nechci se s ním o tom bavit, protože vím kam tyto diskuze směřují ![]()
Myslím že kdyby ti teroristi byli třeba blonďáci tak by byli v nemilosti taky. Osobně bych je poslala zpátky do svých zemí a tam ať se klidně podřežou. Mě prostě vadí že zabíjejí nevinný lidi. Všude chtějí aby se jim vycházelo vstříc ale my se u nich musíme chovat podle jejich zvyků a pravidel. Tak ať se vrátí od kud přišli a mají klid.
@mončís @Ukulina já se o tom nebavím radši vůbec s nikým. Jinak se spíš bojím těch, co jim šéfuje ten opálenej pán s velkýma ušima
@Blackova.K píše:
Myslím že kdyby ti teroristi byli třeba blonďáci tak by byli v nemilosti taky. Osobně bych je poslala zpátky do svých zemí a tam ať se klidně podřežou. Mě prostě vadí že zabíjejí nevinný lidi. Všude chtějí aby se jim vycházelo vstříc ale my se u nich musíme chovat podle jejich zvyků a pravidel. Tak ať se vrátí od kud přišli a mají klid.
Jenže oni se tam nevrátí, protože tady je jim líp. Si myslím já. A to mě štve.
@Antonie Bolavá píše:
Každopádně otázka stavění mešit a zahalování v zahraničí je druhá věc. Tam jsem spíš na straně odpůrců. My si také v zahraničí zahalujeme kolena a ramena atd…Takže bych i od muslimské komunity čekala nějaké kompromisy typu zahalení pouze vlasů. Například-neberte doslovně.
@Blackova.K A co ostatní muslimové, kteří žijí mezi námi, toto náboženství vůbec nepřijímají. Ty za to přeci nemůžou, že nějací fanatici z jejich rodné země udělali teroristický útok.
http://www.datovazurnalistika.cz/ne-mym-jmenem/
Souhlasíte? Mluvím o tom furt, že nemůžeme házet všechny muslimy do jednoho pytle! Ano, možná když člověk potká zahaleného muslima tak člověka možná jako první napadne, že neví co pod těma šaty má, ale prostě se mi to nelíbí. V diskuzích čtu opravdu hnusné příspěvky! Mezi námi jsou muslimové, kteří jsou slušný a díky posledním událostem je ostatní lidé budou,,šikanovat" To se mi vůbec nelíbí!