Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MODERATOR: Chcete po celém světě zákon, který je v každé zemi, kdy není možné kritizovat proroka. Je to správně?
IMAM Choudary: Chceme šaríu a šaría říká že je to zcela zakázáno.
MODERATOR: Tvrdíte, že toto je pravý islám a že je to mírové náboženství. Jak může být mírové, když s vámi tolik lidí nesouhlasí?
IMAM Choudary: Ne islám neznamená mír. Znamená to podrobení se a podřízení se přikázáním božím.
@Bábi Zlopočasná píše:
MODERATOR: Chcete po celém světě zákon, který je v každé zemi, kdy není možné kritizovat proroka. Je to správně?
IMAM Choudary: Chceme šaríu a šaría říká že je to zcela zakázáno.MODERATOR: Tvrdíte, že toto je pravý islám a že je to mírové náboženství. Jak může být mírové, když s vámi tolik lidí nesouhlasí?
http://zboril.blog.idnes.cz/…n-slova.html
IMAM Choudary: Ne islám neznamená mír. Znamená to podrobení se a podřízení se přikázáním božím.
právě tohle je naprosto děsivé
@Bábi Zlopočasná Ano, tak odpovídal jeden imam, věřím tomu, že by jich bylo i víc. Za koho mluví?? Myslíš, že za ty miliony muslimů, co se snaží žít v klidu? Vždyť valná většina je jich utiskovaná, týraná ve vlastní zemi právě těmito představiteli
Naše zem také zažila totalitu, byť pod jinou ideou… Byli jsme tedy všichni rudí vrazi, protože valná většina držela hubu a krok?
Ano - toho se také bojím. Bohužel, v těchto zemích je náboženství tak samozřejmou součástí života, že je strašně snadné ovlivnit a zmanipulovat překrouceným výkladem vetší počet lidí.
Farar na kazni povie, a babka dedko posluchnu.
Imam povie, a mladi chlapci posluchnu… v podstate to iste, az na to, ze babka s dedkom nezmenia svet, ale mladi chlapci ano.
Ved kto robi vsetky revolucie? Ten kto ma deti na krku? Nie, ten ma zodpovednost. Ti mladi co deti nemaju, pracu nemaju, vlastne nic nemaju, iba idealy. A odkial su tie idealy? No trebars aj od imama.
Kdyby aspon nenosili ty habity. Byla jsem v cizině kde byli buď cikani a nebo muslimy a měla jsem z těch muslimu větší strach, hlavně proto že jsem nevěděla kdo to je když byli úplně zakrytí, zda něco skryvají nebo ne..děs.
a vadí mi to prosazování jejich zakonu. Např ty studentky co nemohli nosit šatky a ta jedná ministryně či co to bylo za k***u se jich ještě zastala. Jasně bych jim řekla buď budete dodržovat zákony v ČR když jste u nás a nebo si táhněte zpět nikdo vás tu nechce
![]()
Já jim nevěřím, ve jménu aláha a v záměru šířit víru mají povoleno lhát, já takový lidi v zemi ve které žiju prostě nechci, neříkám, že je nutné jim fyzicky ubližovat, či je dokonce zabíjet, ale mělo by se na ně pohlížet v tom smyslu, ve kterém oni mají za povinnost šířit islám, a tyto aktivity jim na území Evropy netolerovat a nedovolit, prostě jak už tu zaznělo, žiješ tu, tak se přizpůsob, věř si čemu chceš, ale nikomu to necpi.
@spagetka píše:
@Bábi Zlopočasná Ano, tak odpovídal jeden imam, věřím tomu, že by jich bylo i víc. Za koho mluví?? Myslíš, že za ty miliony muslimů, co se snaží žít v klidu? Vždyť valná většina je jich utiskovaná, týraná ve vlastní zemi právě těmito představiteliNaše zem také zažila totalitu, byť pod jinou ideou… Byli jsme tedy všichni rudí vrazi, protože valná většina držela hubu a krok?
jenže politiku bohužel dělá těch pár imámů a ne miliony věřících. Oni se nepostaví proti imámovi, protože Alláh
@ynax píše:
jenže politiku bohužel dělá těch pár imámů a ne miliony věřících. Oni se nepostaví proti imámovi, protože Alláh
a proto jsou nebezpeční
@Bábi Zlopočasná Ano, těch se bojím, stejně jako bych se za války bála SS a Hitlerjungen.
Příspěvek upraven 10.01.15 v 22:00
@terinka4444 píše:
a proto jsou nebezpeční
Tak to je… omlouvám se, ale tzv. „sluníčkáři“ či „multikultipravdoláskaři“ bohužel zhusta nemají často mnoho nastudováno. Stačí si to trošku prostudovat, pisatelka před terinkou to popsala velmi přesně.
@Honey83 píše:
ano, nemáme z toho dobrý pocit. Cca 3,4 roky zpět to byla ještě opravdu sezónní záležitost. Nyní jsou tu celý rok. Nehazím je všechny do 1 pytle. Ale strach z nich mám, né že ne.
Jejich arogance a nepřizpůsobení se je až neuvěřitelné. Přijdou do krámu a automaticky vás předběhnou až hrubým způsobem a začnou křičet na prodavačku a ukazovat papírky, kde mají anglicky napsane, co chtějí..Běda, pokud jim prodavačka řekne, že si počkají. To už jde angličtina stranou a řvou na celý krám a ten zlý pohled… Pokud je potkáte někde v kavárně v restauraci, chovají se tam tak, že mi místní se raději zvedáme a jdeme pryč. Nemluvím o nějakém dodržování předpisů (jízda v protisměru, v obytné zóně po chodni chodnících..kdy vás jejich dítě doslova a do písmene srazí kolem, protože ono se vyhýbat nebude ).Krásný místní park po jejich útocích vypadal jako nechutné skladiště.. A měla jsem možnost vidět byt, který měli v pronájmu. Záchod vyrvaný, dámské vložky i v kuchyni, pomočené koberce.
to je naprosto přesný popis. Kamarádka dělá pokojskou v hotelu, oni i kadí do rohu. Strašný to je.
Jedna moje teta měla za manžela araba. Já si ho teda nepamatuju, ale neslyšela jsem nic o tom, že by kadil do kouta ![]()
@terinka4444
byla tu herna v domě, kde byl v patře pronajímán byt právě jim. Sedíme uvnitř a koukáme, že něco litá nad námi z okna. Paní vylezla ven a bylo tam asi 8 šlupek od banánů, tak jim řekla ať si to hážou doma do koše. Začali na ní plivat, asi 7 dětí najednou a řvát…