Ne mým jménem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
10.1.15 20:14

Mě by nevadily, kdyby dodržovaly to co je u nás zvykem a za nedodržení bych je rovnou poslala zpět bez možnosti dalšího vstupu do evropy, ale to bych dělala u všech přistěhovalcu a nepřispusobyvích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
10.1.15 20:15
@Ukulina píše:
Jenže oni se tam nevrátí, protože tady je jim líp. Si myslím já. A to mě štve.

no jasný, každý jde za lepším. Vždyť i Češiodcházejí do ciziny za lepším. Ale když se odstěhuju do jiné země, tak jsem náplava a musím se naučit žít podlejejich zvyků, jejich pravidel. Tím nechci říct že arabové musí jíst knedlo zelo vepřo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
10.1.15 20:16

Tri roky jsem bydlela naproti mesite a zezacatku jsem o tom vubec nevedela. Kazdy tyden se tam pokojne sesli, pomodlili se, venku se pratelsky pobavili a v klidu zase rozesli. Jelikoz si jich nikdo nevsimal, neurazel je, tak se chovali zcela pratelsky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
10.1.15 20:17
@Ajusk píše:
Mě by nevadily, kdyby dodržovaly to co je u nás zvykem a za nedodržení bych je rovnou poslala zpět bez možnosti dalšího vstupu do evropy, ale to bych dělala u všech přistěhovalcu a nepřispusobyvích

Ano, s tím souhlasím. Měli by dodržovat naše pravidla. Ale když se tu muslim snaží žít, a dodržuje naše pravidla tak nemám důvod(a ani by mě to nenapadlo)je nějakým způsobem,,šikanovat"

• Citovat
  • Upravit
2940
10.1.15 20:18
@ulice píše: :palec: ano, teroristi poškodili samotné muslimy a jejich pověst :think: Rasismus je k ničemu. VŠICHNI musíme držet za jeden provaz - terorismus NE. A je jedno, jestli jsem muslim nebo křestan-proti terorismu můžeme bojovat společně.Každopádně otázka stavění mešit a zahalování v zahraničí je druhá věc. Tam jsem spíš na straně odpůrců.My si také v zahraničí zahalujeme kolena a ramenaatd…Takže bych i od muslimské komunity čekala nějaké kompromisy typu zahalení pouze vlasů. Například-neberte doslovně.

ano, respektujem jejich zvyky a tradice. Já bych i chápala že si třeba ženy halí vlasy i tady, ať tak chodí do škol. Ale už by se mi nelíbilo, kdyby zahalená byla třeba zdravotní sestřička, mluvím o tom hábytu na těle a vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
10.1.15 20:19

@Blackova.K přesně, chceš žít v naší zemi-respektuj naší kulturu a zákony! ne? táhni zpátky… islám je časovaná bomba, oni nic nerespektují a žijí po celém světě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís

@januschka Přesně tak. Pokud není problém tak si jich nevšímám. Teď každý akorát k nim chová nenávist a,,nemají" důvod. Vlastně mají, jsou to muslimové! :zed:

• Citovat
  • Upravit
15225
@Blackova.K píše:
no jasný, každý jde za lepším. Vždyť i Češiodcházejí do ciziny za lepším. Ale když se odstěhuju do jiné země, tak jsem náplava a musím se naučit žít podlejejich zvyků, jejich pravidel. Tím nechci říct že arabové musí jíst knedlo zelo vepřo.

Souhlasím. Jenom odhaduju, že ti, kdo se k teroristům přidávají, jsou frustrovaní jedinci, kteří se už v Evropě narodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
10.1.15 20:20
@mončís píše:
@Blackova.K A co ostatní muslimové, kteří žijí mezi námi, toto náboženství vůbec nepřijímají. Ty za to přeci nemůžou, že nějací fanatici z jejich rodné země udělali teroristický útok.

nemůžou, ale oddělit je nelze. Jedině nějaká čtečka mozku :nevim: protože nebudem si nic nalhávat, oni jsou stejný manipulátoři jako naše menšina. Tím nechci nikoho urazit, prostě to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
10.1.15 20:21

@mončís tak to také myslím, když nic neděla tak se k němu budu chovat jako ke komukoliv jinému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
10.1.15 20:22

@Blackova.K ani do škol nesmíme mít čepice ani šátky tak ani ini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@mončís píše:
Ano, s tím souhlasím. Měli by dodržovat naše pravidla. Ale když se tu muslim snaží žít, a dodržuje naše pravidla tak nemám důvod(a ani by mě to nenapadlo)je nějakým způsobem,,šikanovat"

a někdo je šikanuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís

@vendy259 Ono to není úplně tak přehnané s tím osazováním jak média píšou. Ano, nejvíc je a bude jich v Rusku. U nás vychází jeden muslim na 919 čechů, a podle výzkumů to tak bude min. dalších sto let. A ani po tom to nebude tak, že nás obsadí. Ano, jsou to jen nějaký výzkumy, ale teď bych se toho opravdu nebála.

• Citovat
  • Upravit
mončís
@terinka4444 píše:
a někdo je šikanuje?

Stačí si přečíst příspěvky na internetu.

• Citovat
  • Upravit
26270
@mončís píše:
@januschka Přesně tak. Pokud není problém tak si jich nevšímám. Teď každý akorát k nim chová nenávist a,,nemají" důvod. Vlastně mají, jsou to muslimové! :zed:

Taky si jich nevšímám, ale prostě z nich nemám dobrý pocit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová