Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne vážně, to vypadá na potíže s nosní přepážkou, zajdi na Orl, ale radši s jinou situací ![]()
@tweetydee
No to právě že né, jen když se předkloním a do toho hodně otevřu pusu… jinak s partnerem jsme spolu 10 let, tak nepředpokládám, že by se mu nějak zvětšil ![]()
@Mamango
přepážku mám ok, chodím pravdiělně na ORL kvůli chronicky zbytnělé nosní sliznici, jinak nic. ![]()
vím, že to některým připadá vtipné, ale mě je to nepříjemné, pak jak se zvednu, jsem úplně mimo a znechucená, pak se chvilku motám a pak už je to ok.
Ahoj docela tě chápu taky to nemiluju ale občas se obětuju když vidim jak po tom manžel slintá
Já to řešim tak že když vím že budu orálně řádit tak si dám dva frtany a pak fakt řádim.
Manžel je celej štastnej jakou má dáblici a já jsem v pohodě že je štastnej. ![]()
Ne… nikdy jsem to nedělala, nedělám to, a nikdy to ělat nebudu… hnusí se mi to fuj.. naštěstí přítel to toleruje… ![]()
Tak píšeš že ti to dělá, když se nad něj nahneš. Dělá ti to tedy i když ho uspokojuješ a on při tom stojí??
Já bych to teda asi řešila na Orl, nějaký problém tám být asi musí.
Ja to dělám rada, ale hlavne proto, ze mám velice čistotneho chlapa:) chválí me
tak se mi to líbí o to víc
@verunininecka no a pak mu to udělá jiná, nedovedu si představit chlapa, který by po tom aspoň občas netoužil.
@Mamango
né ve stoje né. Mě dokonce i zaléhá v uších, i když to teď zkouším sama pro sebe jen se naklonit a otevřít pusu tak jen v leže… jo ještě je pravda, že mám už asi 5 dní rýmu, ale nepamatuju si, jestli jsem jí měla i posledně (zas tak často to nedělám). Mohlo by to souviset? A co myslíte krk? Krční páteř? to je asi blbost, co? Když se pak motám…
@RadějiAnonym píše:
@Mamango
né ve stoje né. Mě dokonce i zaléhá v uších, i když to teď zkouším sama pro sebe jen se naklonit a otevřít pusu tak jen v leže… jo ještě je pravda, že mám už asi 5 dní rýmu, ale nepamatuju si, jestli jsem jí měla i posledně (zas tak často to nedělám). Mohlo by to souviset? A co myslíte krk? Krční páteř? to je asi blbost, co? Když se pak motám…
Člověče to bude něco v těch dutinách, možná sliznice, nějaký bacil tám určitě máš. Zavolej na Orl, objednej se na výtěr
krční páteř je blbost. Ale že se pak motáš tak to nvm. ![]()
@Mamango a safra, myslíš jako nějaký streptokok nebo tak, jo? Panebože…
@RadějiAnonym píše:
@Mamango a safra, myslíš jako nějaký streptokok nebo tak, jo? Panebože…
To zaléhání v uších a nepříjemný pocit v dutinach normální není. A nepálí tě sliznice, nebo teplota? Mrkni na google, nvm jestli ti tady někdo poradí
@verunininecka píše:
Ne… nikdy jsem to nedělala, nedělám to, a nikdy to ělat nebudu… hnusí se mi to fuj.. naštěstí přítel to toleruje…
no aby ses pak nedivila…
![]()
@RadějiAnonym píše:
@Mamango
no a dejcháš pořádně když se nad ním skláníš a pracuješ??
to by vysvětlovalo motání hlavy. Možná jak se zatínáš aby ses udržela v poloze v jaké jsi, moc se namáháš… Zkus změnit polohu… ať si chlap sedne a ty si k němu klekni, nebudeš se předklánět a je to pohodlnější
.