Intimní dotaz, orální sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
4.2.13 22:16

Ne vážně, to vypadá na potíže s nosní přepážkou, zajdi na Orl, ale radši s jinou situací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadějiAnonym
4.2.13 22:18

@tweetydee
No to právě že né, jen když se předkloním a do toho hodně otevřu pusu… jinak s partnerem jsme spolu 10 let, tak nepředpokládám, že by se mu nějak zvětšil :D

• Citovat
  • Upravit
RadějiAnonym
4.2.13 22:20

@Mamango
přepážku mám ok, chodím pravdiělně na ORL kvůli chronicky zbytnělé nosní sliznici, jinak nic. :nevim:
vím, že to některým připadá vtipné, ale mě je to nepříjemné, pak jak se zvednu, jsem úplně mimo a znechucená, pak se chvilku motám a pak už je to ok.

• Citovat
  • Upravit
9879
4.2.13 22:21

Ahoj docela tě chápu taky to nemiluju ale občas se obětuju když vidim jak po tom manžel slintá :mrgreen: Já to řešim tak že když vím že budu orálně řádit tak si dám dva frtany a pak fakt řádim. :mrgreen: Manžel je celej štastnej jakou má dáblici a já jsem v pohodě že je štastnej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 22:27

Ne… nikdy jsem to nedělala, nedělám to, a nikdy to ělat nebudu… hnusí se mi to fuj.. naštěstí přítel to toleruje… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.2.13 22:27

Tak píšeš že ti to dělá, když se nad něj nahneš. Dělá ti to tedy i když ho uspokojuješ a on při tom stojí??
Já bych to teda asi řešila na Orl, nějaký problém tám být asi musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
4.2.13 22:30

Ja to dělám rada, ale hlavne proto, ze mám velice čistotneho chlapa:) chválí me :D tak se mi to líbí o to víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.2.13 22:31

@verunininecka no a pak mu to udělá jiná, nedovedu si představit chlapa, který by po tom aspoň občas netoužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.2.13 22:32

@Misi-nnka :pankac: souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadějiAnonym
4.2.13 22:34

@Mamango
né ve stoje né. Mě dokonce i zaléhá v uších, i když to teď zkouším sama pro sebe jen se naklonit a otevřít pusu tak jen v leže… jo ještě je pravda, že mám už asi 5 dní rýmu, ale nepamatuju si, jestli jsem jí měla i posledně (zas tak často to nedělám). Mohlo by to souviset? A co myslíte krk? Krční páteř? to je asi blbost, co? Když se pak motám…

• Citovat
  • Upravit
1165
4.2.13 22:39
@RadějiAnonym píše:
@Mamango
né ve stoje né. Mě dokonce i zaléhá v uších, i když to teď zkouším sama pro sebe jen se naklonit a otevřít pusu tak jen v leže… jo ještě je pravda, že mám už asi 5 dní rýmu, ale nepamatuju si, jestli jsem jí měla i posledně (zas tak často to nedělám). Mohlo by to souviset? A co myslíte krk? Krční páteř? to je asi blbost, co? Když se pak motám…

Člověče to bude něco v těch dutinách, možná sliznice, nějaký bacil tám určitě máš. Zavolej na Orl, objednej se na výtěr
krční páteř je blbost. Ale že se pak motáš tak to nvm. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadějiAnonym
4.2.13 22:44

@Mamango a safra, myslíš jako nějaký streptokok nebo tak, jo? Panebože…

• Citovat
  • Upravit
1165
4.2.13 22:48
@RadějiAnonym píše:
@Mamango a safra, myslíš jako nějaký streptokok nebo tak, jo? Panebože…

To zaléhání v uších a nepříjemný pocit v dutinach normální není. A nepálí tě sliznice, nebo teplota? Mrkni na google, nvm jestli ti tady někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.13 23:17
@verunininecka píše:
Ne… nikdy jsem to nedělala, nedělám to, a nikdy to ělat nebudu… hnusí se mi to fuj.. naštěstí přítel to toleruje… :poblion:

no aby ses pak nedivila… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2816
5.2.13 08:27
@RadějiAnonym píše:
@Mamango
né ve stoje né. Mě dokonce i zaléhá v uších, i když to teď zkouším sama pro sebe jen se naklonit a otevřít pusu tak jen v leže… jo ještě je pravda, že mám už asi 5 dní rýmu, ale nepamatuju si, jestli jsem jí měla i posledně (zas tak často to nedělám). Mohlo by to souviset? A co myslíte krk? Krční páteř? to je asi blbost, co? Když se pak motám…

no a dejcháš pořádně když se nad ním skláníš a pracuješ?? :D to by vysvětlovalo motání hlavy. Možná jak se zatínáš aby ses udržela v poloze v jaké jsi, moc se namáháš… Zkus změnit polohu… ať si chlap sedne a ty si k němu klekni, nebudeš se předklánět a je to pohodlnější ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí