Intimní dotaz, orální sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
RadějiAnonym
5.2.13 09:42

Ahoj, no jo, možná trochu zadržuju dech, abych u toho nějak nefuněla, to by bylo… :oops: mě celkem nějak vadí všechno kdy si třeba jne trochu přehnu krk, hned se „natlakuju“ do hlavy a obličeje. Ale není to tak nesnesitelné, jak když do toho ještě otevřu pusu.

• Citovat
  • Upravit
6388
5.2.13 10:15
@zelvoon píše:
Já tedy s tímhle problém nemám, ale je fakt, že občas na to chuť je větší a jindy zase vůbec. Naštěstí mám manžela, který má pochopení a nikdy by nechtěl, abych dělala něco, co mi bude nepříjemný. Takže je to aspoň vzácnější a o to víc si to oba užíváme (teda hlavně manžel, ten je blahem bez sebe :lol: 8) .

Co se týče toho dávicího reflexu, tak ten funguje i u mě. Já si s tím poradila tak, že není třeba pohltit celou „velrybu“ :D 8O , ale pěkně si pohrát s tou částí, která se dá zvládnout…a výsledkem jsou dva spokojení manželé :wink: .

Tak hodně štěstí a ať sem manžel mrkne, kdyby nevěřil.

Já se vždycky musím smát, když já mám dávicí reflex a partner, když jí nanuka tak ho dá celej do pusy, nekecám! Na co on má takovej dar?? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
5.2.13 10:34
@RadějiAnonym píše:
Ahoj, no jo, možná trochu zadržuju dech, abych u toho nějak nefuněla, to by bylo… :oops: mě celkem nějak vadí všechno kdy si třeba jne trochu přehnu krk, hned se „natlakuju“ do hlavy a obličeje. Ale není to tak nesnesitelné, jak když do toho ještě otevřu pusu.

no a jsme u toho :D tak to nedělej v předklonu a máš to ;). Nebo si sedni na židli a on ať stojí ;). nemusíš se ohýbat a nebude se ti „tlakovat“ hlava (ježiš to je spojení) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.2.13 12:47
@verunininecka píše:
Ne… nikdy jsem to nedělala, nedělám to, a nikdy to ělat nebudu… hnusí se mi to fuj.. naštěstí přítel to toleruje… :poblion:

No, abys jednou nebyla překvapená, že mu to dělá jiná… Skoro každej chlap to má rád a dřív nebo později po tom zatouží. Já s tím teda problém nemám, akorát nepolykám, ale to je tomu mýmu asi jedno, nikdy si nestěžoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.2.13 15:35
@RadějiAnonym píše:
@Mamango
přepážku mám ok, chodím pravdiělně na ORL kvůli chronicky zbytnělé nosní sliznici, jinak nic. :nevim:
vím, že to některým připadá vtipné, ale mě je to nepříjemné, pak jak se zvednu, jsem úplně mimo a znechucená, pak se chvilku motám a pak už je to ok.

Ahoj, nejsem dotkor, ale to může být zánět dutin. Tohle jsem našla na webu: „Při zánětu vedlejších nosních dutin pacient cítí tupou bolest v oblasti hlavy a obličeje, zvláště čela a nadčelistních prostor. Někdy se objevuje tlak v uších. Bolest se zvětšuje při změně tlaku a polohy hlavy, hlavně při předklonu, v leže či smrkání.“ A pokud se Ti i motá hlava, tak máš problém s vyrovnáním polohy těla, což řídí střední ucho, takže je možné, že tam bude zánět nebo infekce a to vyrovnávání probíhá pomaleji. Nevím.
Doporučuju návštěvu doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.7.13 00:24

Oralni sex mam rada, oboustranne. A polykam. Je tu vubec nejaka jina zena, ktera to dela, do konce'? Pripada mi, ze ne? :nevim:
Pokud je ti to opradu neprijemne, nedelej to. Zeptej se ho, jestli by mel poteseni z toho, abys oral delala s tim, ze se ti to hnusi?
Proste, s urcitymi vecmi se neda nic delat, musi se prijmout tak, jak jsou. Od toho jsou partneri, aby dokazali resit neprijemnosti s empatii a prijmout druheho, jaky je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
4.7.13 01:12

Holky, taky jsem to dřív milovala, ale s mým současným parnerem to nemůžu dělat, protože nemá obřízku a má tam moc kůže a mně to hrozně vadí!!! Nevím proč. Zkoušela jsem to párkrát ve sprše, ale prostě to nějak nejde. Moc mě to mrzí, ale bohužel s tím nic neudělám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.13 01:14

Lena

Ahojte holky já orál miluju líbí se mi to muž mě do toho nenutí já to chci sama.Pro ty který si myslí že to chlap nepotřebuje : mám kamaráda miluje svou partnerku ale svěřil se mi že si na tajnačku dal inzerát formou hledám ženu která by si chtěla přividělat peníze orálním sexem takže mě to dost zarazilo prostě když to chlap nemá doma tak to vyhledává jinde.

• Citovat
  • Upravit
173
4.7.13 02:51
@kamkakamka píše:
Holky, taky jsem to dřív milovala, ale s mým současným parnerem to nemůžu dělat, protože nemá obřízku a má tam moc kůže a mně to hrozně vadí!!! Nevím proč. Zkoušela jsem to párkrát ve sprše, ale prostě to nějak nejde. Moc mě to mrzí, ale bohužel s tím nic neudělám… :nevim:

Presne vim, co myslis. S obrizkou je to uplne jina story!
Verim, ze vetsina zen, co s tim ma neprijemnou zkusenost, je prave diky neobrezanym muzum. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
4.7.13 07:43

Já mám teda zkušenost jen s neobřezanými a nevadí mi to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
4.7.13 07:46

Jé to by mne zajímalo, jaký to je - valstně i jen jak to vypadá:) já mám zkušenost jen (na české poměry) s "normálními muži:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
4.7.13 09:46

počet obřezaných mužů

Podle mě je procento obřezaných mužů u nás dost nepatrné, takže nějaké stížnosti na neobřezané v souvislosti s orálem jsou podivné. Jestli se spíše nejedná o zástupný problém a dotyčná má problém s orálem jako takovým. Při erekci se přeci předkožka skoro „ztratí“. nedokážu si vůbec představit, kde konkrétně by měla překážet do té míry, že se o tom píšou příspěvky na emimino! Leda by někdo měl přerostlou??

• Citovat
  • Upravit
1823
4.7.13 10:29

No.. a taky se da pri oralu ta kuze popotahnout rukou ze.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.7.13 10:32

Lihow. Jsou tací, kteří té kůže mají opravdu tolik, že se to tam pořád nějak skládá a shrnuje. I při erekci. Měla jsem tu čest. Není to pak ono, rušilo to a nebyl tam ten požitek z té pevné klády :mrgreen: :oops:. Jakoby na pevném těle byly oblečené nějaké vytahané tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.7.13 10:34
@erinv píše:
No.. a taky se da pri oralu ta kuze popotahnout rukou ze.. ;)
:lol: to mně připomnělo ten vtip, jak je ta paní po několika faceliftech a má bradavky na čele.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí