Intimní místa a piercing

653
7.12.18 22:34

Mam intim piercing. Ale ne klitoris. Respektive klitoris se spise nepicha, pouze ta kuzicka na nem, tzv vertical nebo horizontal hood

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
7.12.18 22:49

@claarca Zlepšilo to Vaše vyvrcholení? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.12.18 06:02

Nemám zkušenost, neláká mě to a piercing se mi nelíbí obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.12.18 13:11

@claarca měla jsem v pupíku, aplikace v pohodě. Jak to probíhá u intim? Zvědavost, nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.12.18 20:49
@bublinek píše:
@claarca měla jsem v pupíku, aplikace v pohodě. Jak to probíhá u intim? Zvědavost, nic víc, nic míň.

Hele fakt zalezi, co se picha. Intim muze byt na x mistech. Ja mela aplikaci podobnou jako u pupiku, zadny drama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.12.18 05:16

Piercing

Já mám osobně propíchnuté bradavky i pupík. Na intim. Piercing se teprve chystám- právě na ten typ, kdy piercing vede pod clictorisem. Co se týče citlivosti, ta už záleží podle toho jaký má kdo hojení apod. Pokuď již nějaký piercing máš- byť jen náušnici, tak se dá částečně od jejich hojení a průběhu odvodit průběh dalších piercingu.
Co se týče bolesti.. samotné píchnutí je vždy jako injekce.. je to sotva chvilinku, kdy to pouze štípne, tedy pokuď si to nechceš pichat sama. ( co jiný píchne za pár vteřin , člověk sám sobě bude pichat +- hodinu) . Bolest většinou přijde až s následným otokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 20:29

Dovolím si radši anonymně jako chlap. Toto je hodně o tom, kdo je tvůj partner. Já osobně miluju piercingy, partnerka s intimním piercingem by pro mě byla nesmírně lákavá. Já se přiznám, že jsem na intim hrozný srab, ale moc bych chtěl - třeba se jednou k někomu přidám, abych nemohl zdrhnout. Já mám jen podkovy v uších, ale taky se najdou holky, co mají náušnice u kluků za fuj, a já je mám hrozně rád a jsem nesvůj, když je v uších nemám.

Takže, jen do toho. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
13.7.19 08:55

Piercingů mám víc ale z intim mám jen propíchnutou bradavku a na druhou se chystám zase v zimě kvůli koupání abych si tam něco nezanesla. Není to nic co by se nedalo vydržet ale lehce to bolí. Mám v plánu vertical hood jen se bojím že to bude šíleně bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.19 17:41

Mám obě bradavky, christinu a jazyk. Se vším sem strašně spokojená, i partneři. Chystám se ještě na vertical Hood

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.9.19 17:51
@Anonymní píše:
Mám obě bradavky, christinu a jazyk. Se vším sem strašně spokojená, i partneři. Chystám se ještě na vertical Hood

Christinu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.19 17:54

Christina piercing… propíchnutý venušin pahorek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.19 18:03

Jak se to snáší s tumescencí - „ženskou erekcí“? :think:

• Citovat
  • Upravit
12121
1.9.19 18:35

No šmankote, jsem se koukla na nějakou galerii protože si takový piercing neumím představit a v návaznosti na diskuzi ze včerejška? Z pátku? Ohledně tvaru „mušliček“ jsem se tedy přesvědčila, že tam můžou být opravdu všelijaké věci, tam dole 8o 8o 8o :D Já bych nemohla být lesbička :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
1.9.19 20:50
@Taky jedna taky jsem se koukla, a jauvajs to musí teda kva bolet
to se dělá za střízliva?
**@Anonymní píše:
Mám obě bradavky, christinu a jazyk. Se vším sem strašně spokojená, i partneři. Chystám se ještě na vertical Hood
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 21:06
@bublinek píše:
@Taky jedna taky jsem se koukla, a jauvajs to musí teda k**va bolet
to se dělá za střízliva?

Hodně záleží, kde si to necháte dělat. Já měla nos, několik na uších, jazyk, pupík a na intim místě a nic nebolelo nějak moc. Oni na to mají takové ty „umrtvovací“ kleštičky, propichované místo zmáčknou a pak to jen štípne a tlačí. Když se to pořádně čistí a dává na to pozor, tak je to brzy v pořádku. Ale třeba ty hluboké pod klitorisem, tam už to je asi horší. To bych se i bála ze zdravotních důvodů, aby se něco nepoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí