Pláče při čištění intimních partií

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5597
1.3.10 12:42

intimní partie děvčátek

Ani jsem pořádně nevěděla jak nazvat toto téma. Náš problém je takový. Terezka si nenechá sáhnout na pipinku, spíš teda když jí chci otřít, když se pokaká do plínky(jo ještě máme plínky, holt budeme nejspíš z těch posledńáčků :roll: )a má to hovínko všude. Nikdy nebyla tak citlivá na tato místa. Když ji chci ty pysky roztáhnout a pořádně otřít, tak se hned stáhne a začne plakat a myslím, že bolestí. Něco jsem zaslechla o srůstání, tak ted přemýšlím, jestli to snad není její problém. Ještě jsem to teda neřešila u dr. Chtěla bych vědět, jestli s tím nemáte někdo zkušenost, nebo jak se projevuje ten případný srůst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19746
1.3.10 13:12

K těm srůstům: Když uděláš podrobně „průzkum“, tak by sis toho všimla, že se tam začíná jako ta kůžička slepovat k sobě a vypadá to jako malinká jizvička. Může se to stát tehdy, když se to jakoby málo roztahuje při mytí a otírání, určitě se poraď s doktorkou, ona to zkoukne a uvidíte, co dál.
Ale nezdá se mi, že by kvůli tomu měla plakat po kakání… To spíš jestli se jí ty hovňousky nedostaly do močové trubice a tam jí to může pálit (tím spíš, když se nenchá pořádně očistit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.3.10 13:14

Tak ja bych se na to urcite zeptala mudr,nasi Emci teda nesrustaly pysky ale primo ta dirka do pipinky,tak 2× musel nastoupit tatinek(ja bych si na to netroufla) a opatrne ji to rozevrit tak aby tak ta dirka zase byla.
A muzu rict ze kdyz ji to rozevrel tak pak to mela asi tyden hodne citlive a nechtela si tam nechat sahnout pri myti ani pri utirani,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
1.3.10 13:40

když ona si tam nenechá šáhnout, já už jsem z toho docela zoufalá. ale jako roztáhnout od sebe jdou, ale vždycky hned stáhne nožičky a knučí. nemyslím velké k sobě, jako že bych se tam nedostala vůbec, ale říkám si, jestli nemůžou nějak srůst ty malé k těm velkým, každý na své straně. asi jsem to špatně napsala, ale neplaká po kakání, ale fńuká když ji po kakání chci pořádně otřít a ty pysky roztáhnu, abych to hovínko otřela i tam.kolikrát jsem už při přebalování zkoušela se tam pořádně kouknout, co jí tam tak vadí , ale prostě se nenechá.zase mám strach, aby z toho neměla nějaké trauma, ani u té dr. si to nedovedu představit, to ji budeme muset držet násilím, to bude strašné :roll: když jí to tam při mytí nebo přebalování rychle projedu, tak jen kvikne, ale když se fakt chci pořádně kouknout, tak je to boj :cry: . nedávno jezdila na odrážedle, ale ani se nebouchla, nic, jen najednou slezla a strašně křičela, tak jsem ji sundala plínku, co se stalo, ale podívat mě nenechala, pak za chvíli chtěla tu plínku dát a přestala plakat, tak už nevím, co jí je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
1.3.10 13:50

Täk mně to připadá jako následek toho odrážedla - mohla se uhodit, ani ses nevšimla a teď ji to bolí, jak bolívá normální modřina nebo boule… Synechie to nebude, ta by bolet neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
1.3.10 13:55

Ahoj,
no já teď s malou řeším něco podobného, protože docela dlouho přes den chodí na nočník i kakat, tak už tak často není pořádně čištěná těma ubrouskama, ale protože vím o srůstání tak aspoň co 3-4 dny jí večer položím na gauč a takovým nějakým stylem hry se jí na pipinu podívám, jinak mě tam taky nechce pusit, nohy dá k sobě a konec, zabavuje i táta no děláme kovbojku ale většinou to vyjde. Má ráda mazání tak když řeknu že budem mazat tak teda dá nožky od sebe a já to aspoň trochu skouknu a pořádně promáznu ať vím že to nesroste. Ani koupání není úplně 100% protože nejčastějí stojí a nechce ve vaně sedět nebo lehnout, umýt jí umyju ale stejně se nemám jak podívat.
Asi být tebou tak jí teda pipku vyčistím jak to jde, ale někdy se skuste třeba taky takovou hrou podívat jestli jí tam nemůže něco bolet, třeba jestli není zarudlá nebo se někde neškrábla a hojilo by se dlouho no může být více důvodů, jsou i nějaké ty kvasinky a může jí to svědit, některým holkám to není příjemné já když už jdu na to někdy už rychle, protože hra nezabírá tak taky malá trochu pokňučí, ale fakt je kontorola důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
1.3.10 13:56

Bohunko, ale já mám pocit, že na to byla citlivá už před tím, jen jsem tomu asi nepřikládala takový důraz. ale s tím odrážedlem, je to už nějaký týden, to vím, docela přesně, že jsem se na ní totiž zrovna dívala, a to na něm jen seděla a dívala se na tv a najednou vyskočila a brečela, takže kdybych ji zrovna nesledovala, tak bych to brala, že asi tohle :nevim: kdyby tam měla mít modřinu, to bych viděla, sice asi jen 2sekundy, ale modráka bych si všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.3.10 13:59

Bedru - rozhodně si skákni k Dr. může to být cokoliv abys něco nezanedbala. My měly něco podobného před týdnem, tak jsem zavolala kamarádce (je Dr.)a ta říkala ať hned příjdu, že s tím si není radno zahrávat.
No nakonec to nebylo nic vážného a je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.3.10 14:03
bedru píše:
ale říkám si, jestli nemůžou nějak srůst ty malé k těm velkým, každý na své straně.

Bedru, tohle se stát může, není to tak časté, ale taky se to stává.
Co zkusit malou lest? Dáš Terezce zrcátko a jako že se podívá ona, protože je už velká a musí se sama očistit všude a třeba jí dát i vlhčený ubrousek, aby se otřela a mezitím co to bude šmudlat, tak ji prohlídneš. Taky třeba zjistí, že to otírání nebolí a pak se nechá otřít i od tebe. Taková hra že nejdřív se utře ona sama a pak ty jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
1.3.10 14:04

trixinko, dneska jsem to taky zkoušela formou hry, dávala jsem ji plínku před spaním, že se zkusím kouknout,ale nepustila mě, tak jsme jakože cvičily s nožkama, kopaly, nahoru a dolů, od sebe k sobě, to se chlámala, ale jakmile jsem se jí dotkla, hned nohy u sebe :roll: , když ona i když má nožky roztáhlé, tak tam vidět není, to musím vyloženě rukou a to je zase problém, že se nenechá, tak to párkrát zkusím, ale pak už je v pozoru, že ví, o co mi jde a je to bez šance.

už mě i napadlo, jestli jí to mám třeba namazat, ale zase jí tam nechci cpát krém a pak ho třeba ani neutřu, aby z toho neměla nějaký zánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
1.3.10 14:08

Bedru, víš co mě napadlo? Nemohla si tam při hraní něco strčit, že by ji to třeba bolelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
1.3.10 14:08
Romik píše:
bedru píše:
ale říkám si, jestli nemůžou nějak srůst ty malé k těm velkým, každý na své straně.
Bedru, tohle se stát může, není to tak časté, ale taky se to stává.
Co zkusit malou lest? Dáš Terezce zrcátko a jako že se podívá ona, protože je už velká a musí se sama očistit všude a třeba jí dát i vlhčený ubrousek, aby se otřela a mezitím co to bude šmudlat, tak ji prohlídneš. Taky třeba zjistí, že to otírání nebolí a pak se nechá otřít i od tebe. Taková hra že nejdřív se utře ona sama a pak ty jí.

moc děkuji za radu, ale rozasmála si mě. naše parádnice, když má zrcátko, tak si prohlíží obličej, asi když vidí mě, jak se maluju, to se kolikrát o to zrcátko „pereme“, tak si nejsem jistá, jak bych ji vysvětlila, že se má koukat na něco jiného :lol: , ale každopádně to zkusím, za to nic nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
1.3.10 14:09

Já bych každopádně k doktorce šla - ony děti někdy nerozlišují bolest a silné svědění, tak by to klidně mohl být nějaký zánětek nebo něco takového… Normální to není, tak radši jedna nepříjemná prohlídka než něco takového zanedbat…ˇ
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
1.3.10 14:11
estrea píše:
Bedru - rozhodně si skákni k Dr. může to být cokoliv abys něco nezanedbala. My měly něco podobného před týdnem, tak jsem zavolala kamarádce (je Dr.)a ta říkala ať hned příjdu, že s tím si není radno zahrávat.
No nakonec to nebylo nic vážného a je vše OK.

začínám mít už docela strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
1.3.10 14:13

Ahoj,
my naštěstí podobný problém neměly, ale preventivně jsem dostala od dětské dr. hned po porodu radu, abychom pipinku při koupání omývaly jen silnějším proudem vody (prostě vysprchovat) a do koupele jsme dávaly Balmandol olej, který pěkně všude promastí a taky tak zabrání případnému srůstání.

Asi moc neporadím jak na to, aby na sebe nechala kouknout, ale pokud jde o tu hygienu, tak už je myslím docela velká a mohla bys jí ve vaně říct, ať se zkusí jako umýt sama, dala bych jí do ruky sprchu, ať se pořádně propláchne. Máme s tím dobrou zkušenost, po pár dnech mi malá s chichotáním sdělila, že je to prima, že to hezky šimrá… :-)
Ona má atopický ekzém, a svědivé prasklinky se jí objevují občas i kolem poštěváčku, tak se nechtěla nechat pořádně umýt a tohle nám pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí