Introvert nebo asociál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
15.3.25 15:18

Tak jí řekněte, že váš syn nemá jejího syna rád a nechce se s ním družit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.3.25 15:23
@Pučálkovic.Amina píše: Více

proc by mela autorka lhat? co je to za primitivni radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 15:23
@Pučálkovic.Amina píše: Více

On ho má rád, ale když přijedou, ani neřekne ahoj, je u sebe, když mu něco přivezou, neřekne ani děkuji. Včera to pravé už bouchlo.
To není jen synovcem, takto reaguje na všechny.

• Citovat
  • Upravit
13197
15.3.25 15:25
@Anonymní píše: Více

tak v 10ti letech brecet, ze nechce videt tetu a bratrance, to uz zvlastni za mne je. tohle by mne, jako matku nenechalo klidnou… a zacinam cout trolla… nerekne ani dekuji - to je spis nevychovanost, to nic nema spolecneho s introvertem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12963
15.3.25 15:28

Mě ten popis prvního dítěte nepřijde jako když popisuješ mentálně zdravé dítě.
Ale to asi nechceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 15:36
@markytka3 píše: Více

Brečí až v případě, že se na něj dobývají a nutí ho k interakci, když ho nechají, tak s nimi za chvíli mluví, ale nevydrží to celé odpoledne.
Neřekne nic, děkuji zašeptá mně do ucha. Potřebuje vždy tak hodinu, aby s nimi začal mluvit.

• Citovat
  • Upravit
13197
15.3.25 15:40

ty si vymyslis,… protoze pokud se takto chova, a ty to bagatelizujes a svadis na introverta, tak jsi padla na hlavu a svagrova ma pravdu, ze neni v poradku a meli byste s tim neco delat.. se stejne starym bratrancem taky nekomunikuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 15:44

Mluví, ale až za nějakou dobu, vídají se málo, bere ho jako cizího. Ve škole s dětmi mluví normálně.

• Citovat
  • Upravit
13197
15.3.25 15:47

zase to bagatelizujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 15:55

To mi řekl sám, že neví, co má povídat, že je cizí. Po nějaké době dobré, ale nevydrží celé odpoledne. Taky nezvládám celé odpoledne návštěvu, odcházím třeba na zahradu, za chvíli se vrátím, takže ho chápu.

• Citovat
  • Upravit
13197
15.3.25 15:58

rici dekuji, kdyz mu teta dat cokoladu, to snad zvladne i introvert,… a co dela bratranec, kdyz tvuj zaleze do pokojicku? za tebou kdyz prijdou kamosky, tak je po case nechas samotne doma a jdes na zahradu?… to je spis nevychovanost, proc si je zves, kdyz te pak otravuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 16:28

@markytka3 nezvu, jezdí sami. Když už přijde kamarádka, tak je jedna a je tu 1-2 hodiny. S tím problém není, když přijede švagrová, ta tu je rázem 7-10 lidí a většinou tu jsou hned ráno a odjíždí kolem večeře, to je na mě moc.
Bratranec sedne na mobil nebo jde k prarodičům, kteří bydlí vedle, případně jde za dalším našim dítětem, pokud je doma, ale to je už o hodně starší, tak nemá zájem.

• Citovat
  • Upravit
13197
15.3.25 16:31

a kdo zve tu svagrovou na navstevu? prece z niceho nic nezazvoni, nenakvartyruje se do bytu… se svagrovou jezdi 7 lidi?… ale to je sumak, proste chovani tveho ditete na svuj vek neni normalni, ty to sama vis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 16:34

My jsme 4, oni jsou 3 a někdy se připojí prarodiče a sourozenci prarodičů. Nikdo ji nezve, vždy zavolá, že se staví. Mně to přijde v pohodě, beru to tak, že je introvert po mně.

• Citovat
  • Upravit
2594
15.3.25 16:40

Mně to moc v pohodě nepřijde. Ani to, jak ti šeptá děkuji, ani to, jak brečí. Řekla bych, že to švagrová tou hláškou poměrně vtipné vystihla. Měli byste jí ho půjčit ven, ať se trochu osmělí a něco si užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová