Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
používáte někdo na prodej věcí Offero? Vyskočila na mě reklama, že spolupracují s balikovnou. Dá se tam prodat třeba dětské oblečení, různé věci do domácnosti? Dávám inzeráty na bazoš, sbazar a vinted, tak jestli tohle má cenu 🙂
Já jsem jsem se tam pře pár dny registrovala, mají tam hlavně ted zasílání přes balíkovnu zdarma. Už jsem i něco koupila
dle mě se to zatím rozjíždí, tak tam není tak velká nabídka jako např. na Vinted.
@Luccinečka díky za odezvu, já se k tomu od té doby nedostala 🙈
Taky teď budu asi poprvé zkoušet… Nevíte, zda prodávající obdrží peníze až já vyzvednu zboží (jako na Vinted)?
Neprodaval jste nekdo v posledni dobe na offero? Mne uz skoro dva mesice nechodi platby za zbozi a nikdo neodpovida…
@Mattilda píše:
Zkouseli jste nekdo nakoupit?
Zkoušela jsem a bylo sympatické, že zboží šlo objednat na dobírku. ![]()
Prosím, využívate niekto stále aktívne offero, prípadne ich doplnkovú službu offero refresh box? Využil som túto refresh sadu - kedy som im zaplatil zato, aby oni nafotili a inzerovali za mňa pomerne velké množstvo kusov oblečenie, ktoré som im zaslal (.cca 30kusov aj drahších značkových). Je to už niekoľko mesiacov - spočiatku aj so mnou komunikovali formou online chatu na stránke resp. email. Za celé tie mesiace sa ale nič nepredalo, čo ale nieje problém - problém je, že avizujú, že si viem nechať zaslať veci spať, ale už niekoľko dalších mesiacov ani neodpovedajú na žiadnu formu komunikácie, ani na fb/instagram účte, webová stránka je aktuálne zopár týždnov už aj neaktívna a obávam sa, že sa k týmto veciam už ani nedostanem, čím ma prakticky okradli v konečnom dosledku.