IPad pro dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10921
15.9.23 20:17

Koupila bych. Ipady jsou jsou skoro nesmrtelny, fakt vydrzej strasne dlouho. Ja ten svuj mam snad 7 let, taky Air a vypada furt jak novej a neni ani zpomalenej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.9.23 21:41

… a proto má apple na každém rohu servis, protože vyrábí samá, nesmrtelná zařízení.

@DandátkoP píše:
Koupila bych. Ipady jsou jsou skoro nesmrtelny, fakt vydrzej strasne dlouho. Ja ten svuj mam snad 7 let, taky Air a vypada furt jak novej a neni ani zpomalenej. :)
  • Citovat
  • Upravit
10
15.9.23 21:49

Ahojky! Já teda mám IPad Air 2020 plus Apple Pencil a klávesnici. Záleží, co od toho očekává, není to samozřejmě jako počítač. Baterie a výdrž luxusní, krásné rozlišení a aplikace viz Procreate si nemůže vlastník iPadu snad ani odpustit. Co se týče paměti, tak maximálně vystačí. Řekla bych, že je to vhodný model, jelikož tužku můžete nabíjet přes magnet na kraji iPadu, tudíž ji nelze jen tak ztratit a hlavně výdrž baterie tužky je taky neocenitelná ☺️ používám ho od střední po VŠ na zápisy, učebnice a vše vždy bez problémů☺️ a klávesnice je přes Bluetooth a lze ji připojit i na další zařízení. Nemám přímo od Applu tu magic, ale od jiné firmy, která je levnější a na stejný princip😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.23 21:59

@Prostě Vodnář nevím, zda žijete v Praze, ale třeba tady u nás musíte jet skoro 30 km, aby vám někdo byl schopnej iPad opravit 😀 jakoze možná servis iphonu vám udělají na každým rohu, ale většinou ipady nedělá každý 😀 mám iPhone 11pro max už přes dva roky a je to držák. Když hold člověk se neumí o elektroniku starat, tak pak je to špatný no 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
15.9.23 22:49
@Prostě Vodnář píše: … a proto má apple na každém rohu servis, protože vyrábí samá, nesmrtelná zařízení.

driv jsem musela menit telefony co dva roky, protoze se vzdycky nejak pos*aly, od ty doby co jedu v applu, tak menim telefony az kdyz si reknu, ze chci novej, protoze ma treba uz fotak jinde. Nikdy se mi nestalo, ze bych musela vymenit apple, protoze by prestal fungovat. Navic jsem z velkyho mesta a ze bychom tu meli servis na kazdym rohu, o tom fakt nevim. A nevim jak to je ted, protoze jsem to resit nemusela, ale driv to treba fungovalo tak, ze kdyz uz nahodou clovek narazil na vadnej kus, tak mu ho do roku apple vymenil za zcela novej bez zkoumani priciny.

Kazdopadne my jedeme v applu cela rodina, vcetne 80letych prarodicu. Nikdo problem nemel, nikdy.

Mas zkusenost vubec s applem? Nebo nic a jen to tu zbytecne srazis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.9.23 22:54

Aha, takže vlastníte iPhone něco málo přes záruku a on funguje. A neměl by to být automatický předpoklad u zařízení v této cenové? Co je na tom tak držáckého? Já tu mám Cubot H3 za 3500,– funguje pátým rokem a pořád ho nabíjím 1× týdně. Dobře, potřeboval by novou ochrannou folii. Ale také ho nenazvu držákem, i když by se vám to mohlo zdát obdivuhodné. Ano, možná už je morálně zastaralý, ale je chytřejší než ty dnešní telefony, ve kterých jak Apple, tak Google zakázaly některé funkce. I to je jeden z důvodů, proč si jej hýčkám. Ale držáky, to opravdu ne, to si povíme, až jim bude deset a více let.

@Nevímno píše:
@Prostě Vodnář nevím, zda žijete v Praze, ale třeba tady u nás musíte jet skoro 30 km, aby vám někdo byl schopnej iPad opravit 😀 jakoze možná servis iphonu vám udělají na každým rohu, ale většinou ipady nedělá každý 😀 mám iPhone 11pro max už přes dva roky a je to držák. Když hold člověk se neumí o elektroniku starat, tak pak je to špatný no 😀
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
15.9.23 23:15

Zkušeností s applem mám víc, než dost a na jejich faily tedy nezapomínám, jako jejich uživatelé. Třeba vydané telefony skoro bez signálu a lidé si na něj museli nalepit samolepku, která tuto vadu částečně napravovala. Tuším, že se jednalo o čtyřkovou řadu v první serii. Umělé snižování kapacity baterie, pomocí aktualizací, praskající sklo v příliš tenkém těle. A jiné, a jiné… Lze to dohledat. Já je nesrážím, jen upozorňuji na to, že to není takový Rolls Royce, za jaký se často má.

@DandátkoP píše:
driv jsem musela menit telefony co dva roky, protoze se vzdycky nejak pos*aly, od ty doby co jedu v applu, tak menim telefony az kdyz si reknu, ze chci novej, protoze ma treba uz fotak jinde. Nikdy se mi nestalo, ze bych musela vymenit apple, protoze by prestal fungovat. Navic jsem z velkyho mesta a ze bychom tu meli servis na kazdym rohu, o tom fakt nevim. A nevim jak to je ted, protoze jsem to resit nemusela, ale driv to treba fungovalo tak, ze kdyz uz nahodou clovek narazil na vadnej kus, tak mu ho do roku apple vymenil za zcela novej bez zkoumani priciny.

Kazdopadne my jedeme v applu cela rodina, vcetne 80letych prarodicu. Nikdo problem nemel, nikdy.

Mas zkusenost vubec s applem? Nebo nic a jen to tu zbytecne srazis?
  • Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
16.9.23 00:50

@Prostě Vodnář A vlastnil jsi někdy v poslednich dejme tomu deseti letech něco od Applu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
16.9.23 06:45

@Prostě Vodnář dobry, nic takovyho se me ani nikomu v mem okoli nestalo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
16.9.23 06:56

@Prostě Vodnář a druha vec, bavi me se tu hlavne o ipadu, to co pises jsou hlavne problemy iphonu pred “sto” lety. Za me jsou ipady fakt drzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
16.9.23 09:52

Ne, produkty od Applu nevlastním, jsou mi zapůjčované v rámci testování. Krom toho i jiné značky.

@SAJ píše:
@Prostě Vodnář A vlastnil jsi někdy v poslednich dejme tomu deseti letech něco od Applu?
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
16.9.23 09:53

Chápu, ale v celosvětovém měřítku to zas tak moc neznamená, že?

@DandátkoP píše:
@Prostě Vodnář dobry, nic takovyho se me ani nikomu v mem okoli nestalo. 8)
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
16.9.23 10:09

Vy to s těmi čísly ráda přeháníte, že? Před sto lety nikdo netušil, že nějaký apple vůbec vznikne. Jistěže, že i iPady mají své neduhy a ty chyby nejsou ani rok staré.

@DandátkoP píše:
@Prostě Vodnář a druha vec, bavi me se tu hlavne o ipadu, to co pises jsou hlavne problemy iphonu pred “sto” lety. Za me jsou ipady fakt drzaci.
  • Citovat
  • Upravit
16.9.23 11:01
@Prostě Vodnář píše:
Vy to s těmi čísly ráda přeháníte, že? Před sto lety nikdo netušil, že nějaký apple vůbec vznikne. Jistěže, že i iPady mají své neduhy a ty chyby nejsou ani rok staré.

Skoro bych i tipla, že proto tam psala ty uvozovky. ;) To se tak říká, když bylo něco dávno, že to bylo před sto lety. Netřeba do pořekadla šťourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
16.9.23 11:32
@broskvová zmrzlina píše:
Skoro bych i tipla, že proto tam psala ty uvozovky. ;) To se tak říká, když bylo něco dávno, že to bylo před sto lety. Netřeba do pořekadla šťourat.
:lol: Kdo chce, pochopi, kdo nechce, nepochopi.

Stejne, zbytecna diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák